Menu

zaglavlje

ZA ZLATNE VALISOVCE  OD GRADONAČELNIKA ŠOLJA, BLOKČE I OLOVČE

ZA ZLATNE VALISOVCE OD GRADONAČELN…

Uredno i uvek tačno  ...

KRSTOVDANSKI GROM, ALEKSANDAR 50+ ZA SPAS OBESMIŠLJENOG FUDBALA, FIBA UŽAS I NARAVNO POLITIKANSTVO

KRSTOVDANSKI GROM, ALEKSANDAR 50+ Z…

Foto: Javad Parsa/NTB N...

VALISOVCI VODILI SRBIJU DO KROVA EVROPE !

VALISOVCI VODILI SRBIJU DO KROVA EV…

FOTO Bauacalo, Gavrilov...

SUTRA “ REALNO NADREALNO”  ZA JUBILEJ  UMETENIČKOG STUDIJA TRNAVAC

SUTRA “ REALNO NADREALNO” ZA JUBIL…

Značajan jubilej četvt ...

SRBIJA I VALJEVSKI MUSKETARI VEČERAS SA ŠPANIJOM ZA EVROPSKO ZLATO

SRBIJA I VALJEVSKI MUSKETARI VEČERA…

Srbija večeras igra&nbs...

FESTIVAL ZIMNICE U KOCELJEVI ZA PRIMER U SRBIJI!

FESTIVAL ZIMNICE U KOCELJEVI ZA PRI…

  U SrbijI "okupira...

SRBIJA U FINALU EVROPSKOG ŠAMPIONATA, VRAĆEN DUG MAĐARIMA!

SRBIJA U FINALU EVROPSKOG ŠAMPIONAT…

  Srbija će igrati&...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SPS-JS: SVAKA ČAST NA SOCIJALNOJ OSETLJIVOSTI GRADONAČALNIČE GOJKOVIĆU”

sps logo

Dve godine od početka novog mandata SNS u Valjevu, do 2022. kaolicioni partner SPS pojačan JS-om  ne oglašava se povodom  istrajne ofanzive Euro litujuma  na Valjevo.  Međutim uoči Vidovdana usledila je  reakcija  na najnovije povećanje  cena usluga  Toplane, Voodovoda i Vidraka, bez pomena najvećih dužnika JKP Vodovod, na pimer.

Pomenuta kolacija obratila se “čestitkom" gradonačelnku Lazaru Gojkoviću  i lokalnom parlamentu  na usvajanju odluka o poskupljenju, i novom udaru na najsiromašnije građane Valjeva.

Saopštenje  za javnost  sa potpisom  šefa odborničke grupe SPS-JS Đorđa Pavlovića, prenosimo u celini.

U trenutku sve veće inflacije, kada nas očekuje povećanje cena struje, gasa, kad cene hrane svakog dana rastu, Gradonačelnik Valjeva Lazar Gojković se setio sa svojim “eksprtskim timom”( od ranije poznata Gradonačelnikova prva petorka u sastavu: Snežana Rakić (predsednica Skupštine), Viktor Mićić (zamenik predsednika Skupštine), Radoica Rstić (šef Odborničke grupe SNS u Skupštini grada), Vladica Blagojević (član Gradskog veća za urbanizam i Divčibare) i Branko Vuković (rukovodilac Odeljenja za infrastrukturu), da poveća cene komunalnih usluga u proseku 20%, a usluge JKP ‘’Vodovod-Valjevo’’ za čak 75%. Sve  to sve kako bi zamaglili nesposobnost, bahatost i očiglednu nestručnost direktora javnih komunalnih preduzeća – ‘’Vodovod-Valjevo’’ Ivana Filipovića, ‘’Vidrak’’ Ksenije Badem i ‘’Toplana-Valjevo’’ Janka Gagića, koji su ova preduzeća uveli u milionske probleme.

Da je sve previše uzelo maha, videli su i građani Valjeva u direktnom prenosu sednice Skupštine grada održane u petak 24. juna 2022. godine, kad je SNS zajedno sa svojim satelitima, i prisutnom preostalom opzicijom bio sve vreme na ivici kvoruma, pa je čak šef Odborničke grupe SNS Radoica Rstić izlazio više puta da “skuplja” odbornike iz hola Gradske uprave…

I dalje im kao “podrška” sedi odbornik Vitorović koji je onako srčano branio “nagradjenog” protiv koga je podignuta optužnica za teško krivično delo trgovine ljudima i koji je time pljunuo u lice svim ženama.

Na prethodnoj sednici isti odbornik Vitorović je zbog svog potpuno nedoličnog ponašanja isključen, i tada nije bio dobar vladajućoj SNS, ali sada kada treba izvući još koji dinar od gradjana Valjeva ponovo je prihvatljiv partner koji će dopuniti nesigurni i varljivi kvorum.

Odbornička grupa SPS-JS u Skupštini grada Valjeva se pita da li je ovo vlast koja stoji iza svojih odluka ili je skup amatera koji odlučuju o životima gradjana Valjeva?

Donošenje ovako osetljivih odluka koje će gradjane itekako udariti po džepu zahteva detaljnu analizu načina rada ovih javnih preduzeća, a to je:

  1. Da se pretresu svi platni spiskovi i za početak obelodane svi paraziti (imenom i prezimenom). Otpustiti neradnike, posebno one sa kupljenim (ili još gore falsifikovanim) diplomama kojekakvih “fakulteta”, ili čak nikakvim, koje su ubrizgali članskim kartama stranke, koji ne doprinose poboljšanju kvaliteta usluga već su samo trošak.
  2. Zakonski naplatiti svim učesnicima i saučesnicima u finansijskom iscrpljivanju javnih preduzeća (pre svega nabrojanih, ali ne samo njih).
  3. Pretresti sve neplaćene račune pojedinaca (kako fizičkih tako i pravnih lica) kojima se opraštaju milionski dugovi.
  4. Reorganizujte se i preusmerite višak radnika tamo gde doprinose.
  5. Smenite nestručne direktore koji su upravo doveli do javašluka i neefikasnog poslovanja u javnim preduzećima sa milonskim dugovima.
  6. Tek tada možete podizati cenu komunalnih usluga.

Gradjanima je previše Vaših praznih priča i opravdanja koja više niko ne može da “proguta”. Svaka čast na socijalnoj osetljivosti, Gradonačelniče, stoji  u saopštenju za javnost koje je potpisao Đorđe Pavlović.

Read more...

ĐILASOV ODLAZAK KOD VUČIĆA IZNEDRIO OSTAVKE ČELNIKA SSP U VALJEVU

ssp va 1" Zbog apsolutnog neslaganje sa politikom rukovodstva Stranke slobode i pravde”,  dva meseca posle  parlamentarnih i predsedničkih izbora u SR Srbiji  Branko Ivković i Anđelka Đuričić Rakić, predsednik i potpredsednica Gradskog odbora Stranke slobode i pravde (SSP), podneli su ostavku na stranačku funkciju. Zahtev za istupanje iz stranke podneli su i članovi Gradskog odbora SSP Jelena Kovanović, Jelena Branković, Snežana Kačarević i Stefan Jakovljević.

Nakon  ostavke Ivkovića, predsedništvo Stranke slobode i pravde izabraće  poverenika ili povereništvo valjevskog odbora, koji će voditi Gradski odbor do izbora novog predsednika.

Inicijativni odbor Stranke slobode i pravde u Valjevu je formiran 2020. godine, a Gradski odbor SSP u Valjevu osnovan u februaru 2021. godine

Read more...

NARODNA STRANKA U VALJEVU OBELEŽILA KRSNU SLAVU SVETOG VASILIJA OSTRŠKOG

ns slava 22 dj1

Članovi Gradskog odbora NS u Valjevu skromno, ljudski, dostojanstveno sa verom u Boga i pobedu ljudskih vrednosti nad zlom što se nadvilo nad Srbijom,  obeležili su danas krsnu slavu Svetog Vasilija  Ostroškog Čudotvorca.

U hramu Pokrova Presvete Bogorodice  je  osveštano slavsko žito,  da bi potom usledio obred  rezanja slavskog kolača u prostorijma  NS  u ulici Mirka Obradovića.

ns sl kolac1

Za  članove, prijatelje I poštovaoce je priređena skromna  zakuska.

Predsedništvo parlamentarne Narodne stranke zastupljene sa 12 poslanika u Narodnoj Skupštini Srbije  odlučilo je da za stranačku slavu uzme Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca. Sveti Vasilije se smatra pokroviteljem i zaštitnikom svih Srba, bez obzira gde žive, i uživa veliko poštovanje kod pripadnika drugih verskih zajednica.

GO NS u Valjevu čestita  slavu svim vernicima koji slave Svetog Vasilija. Osrtroškog Čudotvorca.

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas