Menu

zaglavlje

DANI NORMALNIH USPEHA   U NENORMALNIM OKOLNOSTIMA

DANI NORMALNIH USPEHA U NENORMALN…

foto kk partizan Viken...

NOVE MEDALJE I REKORDI PLIVAČA VALISA

NOVE MEDALJE I REKORDI PLIVAČA VALI…

Plivači "Valisa"su na d...

SUD  AERO KLUB VALJEVO VRAĆA  NARODU PLAVIH VISINA, PRAVDI I ISTINI

SUD AERO KLUB VALJEVO VRAĆA NAROD…

 Kad "divlji" proter...

ZA ŽUĆKOV TROFEJ IZGLEDA OPET VEČITI, VALJEVSKI MILIONERI PREGAŽENI

ZA ŽUĆKOV TROFEJ IZGLEDA OPET VEČIT…

Lider regiona i evoligaš ...

"UEFA MAFIJA, KOSOVO JE SRBIJA"

"UEFA MAFIJA, KOSOVO JE SRBIJA…

"UEFA MAFIJA, KOSOVO JE...

TEO ZA NJUJORK TAJMS: "SREĆAN SAM U LA KLIPERSIMA"

TEO ZA NJUJORK TAJMS: "SREĆAN …

foto AP/Michael Oven Bake...

ZLATO ĐERMANOVIĆU, SREBRO LAZAREVIĆU NA KUPU U SUBOTICI

ZLATO ĐERMANOVIĆU, SREBRO LAZAREVIĆ…

U Subotici na Kupa Srbije...

12 MEDALJA PLIVAČIMA VALISA U SARAJEVU

12 MEDALJA PLIVAČIMA VALISA U SARAJ…

Sedmočlana ekipa plivač...

"BISERI"  SA SRPSKE "MARAKANE"

"BISERI" SA SRPSKE …

Pored fudbala  i ta...

Prev Next

NOVE MEDALJE I REKORDI PLIVAČA VALISA

dzivdzan grupna VALIS

Plivači "Valisa"su na dva međunarodna mitinga u  Beogradu  i Sremskoj Mitrovici bili na visini zadatka.

Na tradicionalnom međunarodnom mitingu za najmlađe  "Dživdžan Kupu" u organizaciji plivačkog kluba "Vračar", u konkurenciji 177 plivača iz 17 klubova, nastupilo je šest plivača Valisa: Maša Radojević, Đurđa Raković, Sofija Grujičić , Vukašin Lukić, Nemanja Erić i Ognjen Pavlović. 
Maša Radojević je bila tzrečaa   Vukašin Lukić  peti.  Svi članovi tima su popravili svoje lične rekorde i pokazali uzlazan trend rezultata.
Na međunarodnom plivačkom mitingu "Pikolo 100" u organizaciji plivačkog kluba "Sremska Mitrovica"  u konkrenciji12 klubova iz Mađarske, Hrvatske i Srbije sa ukupno 150 plivača. za  Valis su plivali : Tijana Todorčević, Anja Radojević, Maša Cvetković, Nora Damnjanović, Matija Krstić, Marko Todorčević, Nemanja Pavlović.
Najuspešnija je bila  Tijana Todorčević sa osvojene dve zlatne medalje, u disciplini 100m slobodno  i  100m prsno.  Nemanja Pavlović je u disciplini 100m prsno bio drugi. Anja Raodjević je do drugog mesta u svojoj kategoriji stigla u disciplini 100m leđno.
Dobar nastup plivača u Beogradu i S.Mitrovici je  potvrda da su spremni za  drugo kolo prvenstva Centralne Srbije  sledeće nedelje u Paraćinu.

Read more...

SUD AERO KLUB VALJEVO VRAĆA NARODU PLAVIH VISINA, PRAVDI I ISTINI

 aero klub divci 8 1 18Kad "divlji" proteraju pitome, nema druge sud mora da "dejstvuje" i pokaže svoju svrhu.  “Grupa VV 30 + “ korak po korak hita ka istini i pravdi. Povratak Aero kluba Valjevo Valjevakma i Valjevcima, pilotima, padobrancima, paraglajderistima, modelarima...  što su deo života podredili svojoj ljubavi, sportu plavih visina.  još malo će pričekati, ali je najvažnije da stvari konačno idu pravim putem, i Valjevke i Valjevci će ponovo biti u svoje na svome.

Potvrda da je krenulo sa mrtve tačke je rešenje sudije Osnovog suda u Valjevu.

Sudija Vojislav Lalović da usvojio predlog “Grupe VV 30+” odnosno zastupnik,a pilota Olivere Knežević i Predraga Miloševića, i doneo privremenu meru.

Rešenjem je potvrđeno da se predstavniku tužioca Aero kluba Valjevo Goranu Đuriću ograniče prava i zabrani bilo kakvo raspolaganje imovinom i vršenje funkcije u klubu. Žalba Apelacionoim sudu ne odlaže izvršenje izvršenje privremene mere.

Oglušavanjem i ignorisanjem zahteva da se organizuje Vanredna Skupština na inicijativu “Grupe 30+” imala je za posledicu reakciju “otpisanih”.

Legitimna Skupština je organizovana u Domu valjevskih vazduhoplovaca 10.decembra 2017. u Divcima

“Grupa 30+” članova Aero kluba Valjevo je jednoglasno smenila 4-5 članova, i “vlasnika” Upravnog odbora, danas spremnog da u sudovima samo kupuju vreme, i na taj način pokušaju da uspore neminovnost, da  legalni članovi (svi su platili članarinu(prim.aut.) se vrate u klub, a do sada isključivo svojom voljom povlašćeni.  zadrže svoje pozicije.

Sud  svojim rešenjem nije priznao legitimitet skupštinskog zasedanja 8. januara 2018, mesec dana ranije smenjenih  lica. Sud je utvrdio da su na "svojoj"  Skupštini koristili nevažeći pečat za overu zahteva za regitsraciju u APR-u. Pored toga između dve Skupštine je postojao takozvani prekid kontinuiteta pravnog lica.

Privremena mera je pravnnsažna do okončanja spora,a sprovodi je APR u Beogradu

Članstvo i Upravni odbor i Aero kluba Valjevo su pokrenuli lavinu. Sudanije se nastavlja jer slede nove  tužbe i protiv tužbve obe strane.

Ali kako stvari stoje ovog proleća će na aerodromu u Divcima biti ponovo kao u mravinjaku. Letači, padobranci,  paraglajderisti, modelari i svi što im je vazduholovostvu u srcu se vraćaju na velika vrata u svoj dom. Podrška "grupi 30+" stuiže sa vsih strana, od VSS do svih Aero klubova u Srbiji.

Read more...

ZLATO ĐERMANOVIĆU, SREBRO LAZAREVIĆU NA KUPU U SUBOTICI

rvanje  Jovanović Nedeljković Đermanović Lazarević i ArsenijevićU Subotici na Kupa Srbije za juniore, rvače grčko-rimskog stila Valjevac član RK Mladost Strahinja Đermanović postao šampion u kategoriji do 87 kg, dok je Ilija Lazarević bio drugi u kategoriji do 77 kg. Treći valjevski rvač Saša Nedeljković (-72kg) osvojio je peto mesto.

Strahinja Đermanović je uoči takmičenja bio na pripremama seniorske reprezentacije u Senti, au Subotici je je ubedljivo savladao četiririvala. . Pobedio je Petrovića iz zrenjaninskog Proletera, Simovića iz Kragujevca, Pitulića iz mladenovačkog Gedže i Todorovića iz somborskog Sokola i pokazao da se nalazi u odličnoj formi.

Ilija Lazarević je atraktivno rva o,a jedini poraz doživeo je u finalu od Šuranjija iz Sente. Pre toga savladao je Lacka i Čupaka iz subotičkog Spartaka, Orlića iz Novog Sada i Bukvića iz Partizana. Nedeljković nije imao sreće sa žrebom, poražen je od Hasanovića iz Železničara i Polgara iz Sente, te se morao zadovoljiti petim mestom.

U klubu su prezadovoljni rezultatom iz Subotice, tim pre što jen ovo prva godina nastupa u juniorskom uzrastu. Treneri Marko Jovanović i Darko Pantelić najavljuju medalje i u nastavku sezone u svim uzrastima. Prva prilika je već u subotu u Beogradu, gde mlađe pionire očekuje nastup na Kupu Srbije.

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas