Menu

zaglavlje

METALAC  BEZ DILEME, VEČERAS TREĆA POBEDA U NIZU!

METALAC BEZ DILEME, VEČERAS TREĆA …

Lider Bokserske lige Srbi...

NERANDŽIĆU, STAMENIĆU I KAPLANOVIĆU   "DUNAV" DO KOLENA

NERANDŽIĆU, STAMENIĆU I KAPLANOVIĆU…

Metalac je u novom meču s...

SRBIJANKA 014 U IGRI ZA ELITU, A  VALJEVO SE NE PREDAJE!

SRBIJANKA 014 U IGRI ZA ELITU, A V…

Odbojkašice dva valjevska...

ODGOVORNI PRIMER ČASTI DEJANA SAVIĆA VALJEVO MORA DA SLEDI

ODGOVORNI PRIMER ČASTI DEJANA SAVIĆ…

FOTO Stefan Stojanović ...

RADNIČKI "ZATRPAO" ODBOJKAŠE, SUTRA OSVETA U RINGU NA STUDENTU

RADNIČKI "ZATRPAO" ODBOJK…

Odbojkaši Radničkog sinoć...

NOVI KORAK AERO KLUBA VALJEVO U SVETLIJU BUDUĆNOST

NOVI KORAK AERO KLUBA VALJEVO U SVE…

Aero klub Valjevo je u Te...

KRUŠIK DONIRAO OPŠTOJ  BOLNICI VALJEVO ZA OPREMU 140.000 EVRA

KRUŠIK DONIRAO OPŠTOJ BOLNICI VALJ…

  Zahvaljujući fab...

JAVNI ČAS MODELARA AERO KLUBA VALJEVO U PODNE U TEHNIČKOJ ŠKOLI

JAVNI ČAS MODELARA AERO KLUBA VALJE…

Aeroklub Valjevo danas ...

Prev Next

METALAC JE VEĆ JESENJI ŠAMPION DRŽAVE U BOKSU

1bk metalac radnicki kgValjevski  Metalac  formalno na dva koraka, a faktički je već  jesenji šampion Bokserske lige Srbije!

I pored silnih pehova, povrede Gavrilovića, Grmuše i danas Milovca, nije prekinut  pobednički niz, i nema sumnje šampionski pohod valjevskog Metalca od prvog kola Bokserske lige Srbije na tronu, do večeras praktično osvojene titule jesenjeg prvaka.

Radnički iz Kragujevca je sa jednom čistom pobedom u ringu u Valjevu stigao do šest poena, ali se pridružio  Lozničanima takođe "skalpiranim" i u zaostatku pobedu za Metalcem.

U prvom meču večeri Janjić je poštedeo mlađanog Aleksandra Jovanovića težih iskušenja. Lazar Stanojević je je povećao prednost Metalca na 8:2, pošto su bez borbe poene osvojili  Ajetović i Stanković od danas srećni tata sina Ilije.

Kragujevački bokser Krisitijan Jovanović nije imao rivala u lakoj kategoriji. Malo neizvesnosti u ishod derbija doneo je Dejan Dašić večeras bolji od Nikole Živanovića. Meč u korist domaćina je prelomio srednjaš,  takođe uzdanica ekiše Aleksa Marković u borbi sa lukavim i prljavim, Sebastijanom Anđelkovićem u jednom trenutku i na ivici nokauta. 

Sudije su podigle ruku rivalu Saše Milovca pre isteka  prve runde. Nepropisan  udarac glavom u nos Slobodana Jovanovića, izazvao je obilno krvarenje i dr Živković je posle ukazane pomoći Milovcu zabranio bokseru Metalca da nastavi meč. Rentgenski snimak  potvrdio da je reč o povredi koja će Milovca  udaljiti izvesno vreme iz ringa.

Oba kluba su najavila žalbe, Kragujevčani zbog navodno naispravne takmičarske knjižice boksera Metalca, iako za supervizora dileme nije postojala, Milovac je imao uredan lekarski pregled. Domaćin će se žaliti na odluku sudija, ako već nije bilo diskvalifikacije. što borba nije bodovana u trenutku prekida, duboko uvereni da je povreda Milovca nastala zbog nepropisnog udarca.

Bez obzira na ishod obe žalbe Metalac jedini ima sve tri pobede  u šampionatu šest bodova, a Radnički i Loznica po 4 boda.

Prvenstvo se nastavlja 27.decembra kada lider  iz Valjeva ide u goste Vojvodini u Novi Sad.

METALAC - RADNIČKI (KRAGUJEVAC) 12:6.

Bantam(56kg): Dušan  Janjić- Aleksandar Jovanović 2:0,

Laka(60kg): Kristajan Jovanović (Radnički) 0:2 BB

Poluvelter(64kg)Lazar Stanojević - Nenad Jovanović 2:0

Velter(69kg)Nikola Živanović- Dejan Dašić 0:2

Srednja(75kg) Aleksa Marković - Sebastijan Andjelković 2:0

Poluteška(81 kg) Saša Milovac - Slobodan Jovanović 0:2(prekid u 1. rundi odlukom dežurnog lekara)

Teška(91kg) Geard Ajetović  2:0 bb

Superteška(+91kg):Milutin Stanković - Stefan Jovanović 2:0 bb.

 

Read more...

METALAC BEZ DILEME, VEČERAS TREĆA POBEDA U NIZU!

1met 4 kgLider Bokserske lige Srbije Metalac u derbiju trećeg kola večeras u u 18 sati na Studentu, dočekuje takođe neporaženi sastav Radničkog iz Kragujevca, i dileme nema, treća pobeda valjevskog tima u nizu, sledi .

Poslastica ovoga puta će imati sam pet  "kolača" pa valja doći na vreme u mini dvoranu na Studentu.

Stanković i Ajetović su već uknjižili bodove, a Janjić, Stanojiević, Živanović, Marković i Milovac, su sigurni sakupljači poena tako da je za očekivati i pored povreda Gavrlilovića(Metalac nema predstavnika  u lakoj kategoriji) i Grmuše već dva puta viđeni rezultat 12:4, u najgorem slučaju 10:6!

 PAROVI MEČA METALAC - RADNIČKI (KRAGUJEVAC).

Bantam(56kg): Dušan  Janjić- Aleksandar Jovanović

Laka(60kg): Kristajan Jovanović (Radnički) 0:2 BB

Poluvelter(64kg)Lazar Stanojević - Nenad Jovanović

Velter(69kg)Nikola Živanović- Dejan Dašić

Srednja(75kg) Aleksa Marković - Sebastijan Andjelković

Poluteška(81 kg) Saša Milovac - Slobodan Jovanović

Teška(91kg) Geard Ajetović  2:0 bb

Superteška(+91kg):Milutin Stanković - Stefan Jovanović.

U toku je nagradna igra. Najbržim posetiocima našeg portala poklonjamo 10 ulaznica za derbi. Vaš zadatak je samo da nas pozovite na 064-118-44-79 i ulaznica vas čeka!

Read more...

ODGOVORNI PRIMER ČASTI DEJANA SAVIĆA VALJEVO MORA DA SLEDI

dejan savic- stefan stojanovic- 04

FOTO Stefan Stojanović

Selektor Srbije da se zna najtrofejniji na svetu, Dejan Savić nije više trener vaterpolista Crvene zvezde, već samo kormilar Srbije.

Trofejni selektor je poručio da će Crvena zvezda morati  sa drugim trenerom da potraži spas, posle očajnih rezultata u svim takmičenjima.

„Posle niza neuspeha i loših rezultata, i eliminacije iz Kupa Srbije, savest i dostojanstvo ne daju mi mira i to je razlog zbog kog sam podneo neopozivu ostavku na mesto trenera Crvene zvezde. Nisam uspeo da povežem osnovne parametre za stvaranje tima i nije bilo lako pronaći kompromis između ličnog sistema vrednosti, načina rada i shvatanja vaterpolo igre sa onim što se od mene kao trenera očekivalo“, šokirao je sve Savić,  odlukom da odlazi iz Zvezde, sa kojom je  osvojio  jedinu titulu šampiona Evrope.

Novi odlazak iz Zvezde Savić je pojasnio željom samo da radi sa  „plavima“.

„Preuzimam odgovornost i smatram da je taj čin jedino rešenje. Na ovaj način možda izazovem reakciju i buđenje ekipe, koja će nadam se pokazati kvalitet u daljem takmičenju. Želim svima sreću i uspeh. Dugujem upravi Zvezde veliku zahvalnost na ukazanoj prilici i želim im da razumeju da je ovo moralni čin, a ne posledica ishitrene odluke zbog sukoba, konflikta ili nesporazuma“, kaže Savić, jasno je bez ideje kako da sa sastavom loše selekiranim i nekvalitetnim napravi novo „ čudo“.

Valjevo ima dva vaterpolo kluba, jedan troši 10-15 posto. narodnih para u odnosu na drugi, već eliminisan iz Kupa, i član besmislene  A-2 Regionalne vaterpolo ligi. Sad "vizinori"  uvek "vatrogasci"  troše novac, bolje rečeno nemilice  bacaju  ga u vetar.

Igor Milanović najbolji na svetu vodi  tu besmislenu priču sa "vizijom" imajući u vidu ko danas igra u VK Valjevo Gorenje.

Nema  rezervni položaj kao Dejan Savić. Sugurno je častan i moralan  čovek. Kraj sezone se ne nazire, ali neuspesi bodu oči.

Famozna Komisija za sport Grada Valjeva,   za dodelu narodnih para, ima poslednju reč.

Teško je pomisliti, a kamo li poverovati da će na kraju kalendarske 2018, gubitnici i štetočine, Centri troška iz KK Metalac, FK BK 2014 i VK Valjevo Gorenje konačno položiti račune za desetine uludo potrošenih miliona.

Možda baš Dejan Savić i Igor Milanović(bude li reakcije) probude savest glasača u Komisiji Grada Valjeva za raspodelu sredstava sportskm klubovima. 

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas