Menu

zaglavlje

HK "KRUŠIK"  JE PONOS  SRPSKE VOJNE INDUSTRIJE I GRADA VALJEVA

HK "KRUŠIK" JE PONOS SR…

Neimari HK „Krušik“ su&nb...

I BEZ NEISPLAĆENIH ZARADA NA TERENU SE BRANI ČAST I OBRAZ METALCA

I BEZ NEISPLAĆENIH ZARADA NA TERENU…

U 21.kolu KLS Metalac&nbs...

VALJEVSKI SPORT UBIJA"TROGLAVA AŽDAJA", ALI TU JE "SVETI ĐORĐE"

VALJEVSKI SPORT UBIJA"TROGLAVA…

Valjevo je postala najpre...

KRENULA I NAJMLAĐA GARDA ŽRK METALAC 2015

KRENULA I NAJMLAĐA GARDA ŽRK METALA…

Korak po korak ŽRK META...

VALISOVE VIDRE IZRASTUJU U NEUHVATLJIVE DELFINE

VALISOVE VIDRE IZRASTUJU U NEUHVATL…

  Posle fantastično...

VALJEVSKE ZVEZDICE OBASJALE ŠABAC

VALJEVSKE ZVEZDICE OBASJALE ŠABAC

Na svom prvom nastupu u...

ODBOJKA NA VALJEVSKI NAČIN "HLADNOOO - TOPLO"I NARAVNO DECA

ODBOJKA NA VALJEVSKI NAČIN "HL…

Dok u seniorskoj konkur...

USPESI PLIVAČA VALISA U S. MITROVICI I U LESKOVCU

USPESI PLIVAČA VALISA U S. MITROVIC…

Na međunarodnim plivačk...

MLADI KARATISTI KK 014 DONELI 7 ODLIČJA IZ ŠAPCA

MLADI KARATISTI KK 014 DONELI 7 ODL…

Na tradicionalnom "Sens...

Prev Next

VALJEVSKE ZVEZDICE OBASJALE ŠABAC


kk zvezda sabac

Na svom prvom nastupu u 2019. karate turniru "Sensei" u Šapcu, u okviru  druge faze takmičarske sezone karate federacije Srbije za 2018/19 god. KK Zvezda je sa  takmičarima osvojio  tri medalje.

U disciplini kate pojedinačno u apsolutnoj kategoriji za kadete zlatnom medaljom okitila se Dorotea Radovanović, dok je u istoj finalnoj borbi, Kristini Mladenović pripalo srebro.
U disciplini Kumite (Borbe) pojedinačno za kadete do  54 kg, Teodora Radovanović je na početku svoje kumite karijere osvojila je zlatnu medalju.

Do starta regionalnih i nacionalnih takmičenja karateka Zvezde predstoje nastupi na još par izbornih turnira kao provere i ulazak u formu. Takmičarke je vodio trener Duško Sopčić.

Read more...

USPESI PLIVAČA VALISA U S. MITROVICI I U LESKOVCU

1valis sm

Na međunarodnim plivačkim  mitinzima u Sremskoj Mitrovici i Leskovcu Plivački klub "Valis" je zabeležio zapažene uspehe.

U Sremskoj Mitrovici na "Pikolo Kupu" uz učešće 22 kluba i 284 plivača iz Hrvatske, BIH, Rumunije i Srbije tim iz Valjeva je predstavljalo 14 plivača predvođenih trenerima Branislavom Kovačevićem i Nemanjom Radovićem. Tijana Todorčević  je bila najbrža na 100m slobodno i 100m prsno, a Anja Radojević u disciplini 100m leđno. Vuk Tešanović je bio drugi na 100m slobodno, a treći na 100m delfin. Anja Radojević i Jana Tomašević su bile treće na 100m slobodno, i 100m delfin.

Dan ranije na  "Dubočica kupu " u Leskovcu u konkurenciji 27 klubova sa 379 plivača iz Bugarske, Republike Severne Makedonije, Crne Gore, Slovenije i Srbije Simon Stefanović je na i 100m slobodno osvojio srebrnu medalju , dok je na 400m slobodno, 800m slobodno i 100m leđno je bio treći.

Milica Ristić je u disciplinama 100m slobodno i 100m leđno trke završila na petom mestu.

Read more...

MLADI KARATISTI KK 014 DONELI 7 ODLIČJA IZ ŠAPCA

11kk 014 sa

Na tradicionalnom "Sensei "karate turniru u Šapcu, u izuzetno jakoj konkurenciji, više od 30 klubova Karate klub 014 iz Valjeva nastupio je sa 9 takmičara, i osvojio 7 medalja

U kategorijriji kata svih 7 takmičara su osvojili medalje.  Ana Živanović, Višnja Đurđević, Tamara Dražić su bile prve. Srebro su osvojili: Ivana Matić i Marko Poznanović, a bronzu Ksenija Kosić i Anđela Mitrović. U borbama Matiji Radosavljeviću i Nikoli Milivojeviću  su pripala srebrna odličja.

Upešan nastup takmičara KK 014, rezultat je kontinuiranog i predanog rada. Istrajnost i predanost su naš recepet za uspeh, i pored svih teškoća sa kojima se klub, sa ponosom ističemo da smo u ovom momentu najuspešni karate klub Grada Valjeva. Rukovodstvo kluba zahvaljuje roditeljima na njihovom zalaganju oko prevoza takmičara i zalaganja u svim ostalim segmetima kojima pomažu funkcionisanje kluba", poručuju iz KK 014.

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas