Menu

zaglavlje

ZEMUNCI I VALIS SU PRIMER BORBE ZA SRPSKI  VATERPOLO

ZEMUNCI I VALIS SU PRIMER BORBE ZA …

Najbolja ekipa u Srbiji u...

SRBIJANKA 014 PROMENLJIVE SREĆE U ANKONI

SRBIJANKA 014 PROMENLJIVE SREĆE U A…

Na turniru u Ankoni dve...

VALIS IGRA SUTRA ZA 5.MESTO U PEČUJU

VALIS IGRA SUTRA ZA 5.MESTO U PEČUJ…

Mladi vaterpolisti Valisa...

DEČACI VALISA POTOPILI PARTIZAN U PEČUJU!

DEČACI VALISA POTOPILI PARTIZAN U P…

Furizan start malih v...

VALIS NA PARIZ I PARTIZAN PRVOG DANA TURNIRA U PEČUJU

VALIS NA PARIZ I PARTIZAN PRVOG DAN…

  Posle sedmočasovn...

MLADE VALJEVKE I VALJEVCE OD SUTRA U ANKONI I U PEČUJU

MLADE VALJEVKE I VALJEVCE OD SUTRA …

  Odbojkaški klub S...

ZVEZDA UGAŠENA, ŽELJA ZA PRVU TITULU

ZVEZDA UGAŠENA, ŽELJA ZA PRVU TITUL…

foto s bilic Odbojkaši...

TAMARA JEREMIĆ I ALEKSA MITROVIĆ SA SK "VALJEVO 1880" HARAJU ZAPADNOM SRBIJOM

TAMARA JEREMIĆ I ALEKSA MITROVIĆ SA…

Regionalno prvenstvo Za...

NIKI I TARI ZLATO, GALI I ZOJI SREBRO NA BICIKLISTIČKOM KUPU SRBIJE U BERANOVCU

NIKI I TARI ZLATO, GALI I ZOJI SREB…

Kvartet porodične manufak...

RUKOMETAŠICE METALCA IN, VATERPOLO MILIONERI AUT

RUKOMETAŠICE METALCA IN, VATERPOLO …

Subotnje sportsko veče ob...

Prev Next

MLADE VALJEVKE I VALJEVCE OD SUTRA U ANKONI I U PEČUJU

 1ok srb 014 pred ankonu

Odbojkaški klub Srbijanka 014 i vaterpolo klub VALIS sa mladim snagama predstaviće svoj grad od sutra do nedelje u Ankoni i Pečuju.

Pionirke Srbijanke 014 prve u Regionu, sa starijim kadetkinjama i juniorkama ovog kluba večeras su krenule u Italiju na medjunarodni turnir u Ankonu.

U konkurenciji vršnjakinja U 13 i U 14 devojčice rođenje 2005 i 2006, godine boriće se za što bolji rezultat. Na prehodna dva učeša bile su treće i četvrte, a sada apetiti rastu i žele da budu prve.

U Ankonu svi dolaze sa isti ciljem da osvoje turnir, što je ljudski i sportski. Prijavljeno 136 ekipa, 28 u u 2006, i 32 u 2005. godištu, iz sedam evropskih zemalja, i ekipa iz Amerike.

Za 2005. godište u Ankoni će igrati: Marija Nedeljković, Jelena Mitrović,Tanja Petrović, Sara Petronić, Jovana Đenić, Teodora Mitrović, Marija Šujdović, Tamara Bogićević, Nina Mitrović, Jana Đurđević, Maša Janjić, Mina Vasiljević i Ljubica Dimitrić.

Za 2006. godište nastupiće: Mina Stanojević, Jana Petrovic, Iva Krstivojević, Teodora Ristic, Una Borovinić,Tijana Tomić, Tijana Simeunović, Anastasija Jevtić, Ivona Jevtić,. Milica Mitrović, Andrea Aleksić, Nadja Nenadović. Ekipe će voditi Mile Rakić i Sanja Pejić

VALISOVCI KREĆU U ZORU U PEČUJ

Vaterpolo klub Valis sa tri kadetska reprezentativca Srbije, stameni član Prve B lige, posle osvojenog kadetskog turnira u Oradei, trećeg mesta u Kupu Srbije, sa još mladjom ekipom u sredu ujutru kreće put Mađarske, u Pečuj.

Mali Valisovci nadmetaće se u kokurenciju U 12. sa vršnjacima rođenim 2007, iz Pariza, Budimpešte, Segedina, Hanovera... domaćina Pečuju, i ekipama iz Srbije: Partizanom , Zvezdom, Zemunom, Zrenjanininom, Bečejom. Biće u prilici da od srede do subote odigraju 7 utakmica, spoznaju dokle su stigli u vaterpolo sportu, ali i vide jedan od najvećih gradova u Mađarskoj, duplo veći od Valjeva. Pečuj se nalazi u jugozapadnoj Mađarskoj, bio je prestonica Evropske kulture 2010,sa Esenom i Istanbulom, sa motom "grad bez granica".

1valis knez p

Vaterpoliste Valisa po dolasku u Pečuj očekuju dva meča u 17,00 sa Parizom, igra van konkurencije, i u 20 sati  sa Parizanom. Na put sa Zoranom Zarićem FUULLEKS-om je krenulo 13 dečaka, trener Nikola Goloskoković, i bivši vaterpolista Aleksandar Mladenović.

Read more...

TAMARA JEREMIĆ I ALEKSA MITROVIĆ SA SK "VALJEVO 1880" HARAJU ZAPADNOM SRBIJOM

1strelci tamara j i  aleksa m

Regionalno prvenstvo Zapadne Srbije u gađanju serijskom vazdušnom puškom, u konkurenciji više od 100 strelaca iz 15 klubova, obeležili su danas u Omni centru mladi  valjevski strelci članovi SK Valjevo 1880". Pionirka Tamara Jermić je osvojila  tri zlata i srebro, a Aleksa Mitrović  dva zlata i 2 bronze. Svih 17 valjevskih strelaca je izborilo učešće na   državnom prvenstvu.

1strelci sviTamara Jeremić(2004) je učenica 8.razreda OŠ Žikica Jovanović-Španac, preimenovane u novom milenijumu u Prvu školu, iako trenira samo 1.godinu i danas je  bila mirne, ruke, hladne glave i oka sokolice. Nadvisila je 26 rivalki i sa 180 krugova tesno pobedila u konkurenciji pionirki.

1strelci 1tamara jeremic

Nadmetala se i starijima, juniorkama. Sa pogođenih 352 kruga rivalke, starije  dve odnosno godinu dana, je pobedila tesno sa najminimalnijom razlikom. Kruna je bio  ekipni trijumf u konkurenciji juniorki sa Sarom Trifunović( Poljoprivredna škola) i gimnazijalkom Nevenom Drajić. Sa pionirkama Milicom Jovanović i Anđelom Simić je ekipno "ubila" srebro.

1S GAJA

Pionir Aleksa Mitrović(2004) je pobedio u svom uzrastu sa 180 krugova, a zlato je osvojio ekipno, sa Ivanom Mirićem i Nemanjom Cvetkovićem. Pucao je u u juniorskoj konkurenciji. PojedInačno je bio treći, i ekipno sa Nikolom Radosavljevićem i Ivanom Mirićem, takođe bronzani, iza Ivanajičana i ekipe iz Gornjeg Milanovca.

Očigledno petorka, osnivači kluba predsednik  Skupštine Vlada Raičević i sportski direktor Kolja Janković,  predsednik UO  dr Miroslav Lesić, trener Miško Lazaić, i neuomorni i svestrani potpredsednik Milan Gajić su uspeli da  uspostave sistem i sa mladim strelcima pokrene plimu i renesansu valjevskog streljaštva.

Organizacija prvenstva bila je na najvišem nivou, i prava provera pred državni šampionat na istom mestu u Valjevu naredne nedelje.

1strelci jiuniori va

1strelci 2 juniori

 

Read more...

NIKI I TARI ZLATO, GALI I ZOJI SREBRO NA BICIKLISTIČKOM KUPU SRBIJE U BERANOVCU

1GALA BERANOVACKvartet porodične manufaktura Ivane i Nikole Ratkovića sada u Sportskom udruženju " Vila Gala" na biciklističkom Kupu Srbije voženom na moto stazi Beranovac kod Kraljeva osvojio je tri odličja.

Poletarka Nika Ratković(U-13), je pobedila i potvrdila da će ovo biti još jedna sezona velikih pobeda.1GALA BER 2 NIKA

Druga mesta i srebrne medalje pripale su starijim sestrama, kadetkinji  Gali(U-15) i mlađoj poletarki Zoji Ratković(U-11).

1GALA BER 33GALA 2Tara Čulić(U-11) sada članica Beograda pobedila je u konkurenciji mlađih poletarka. Mlađi poletarci su vozili jedan krug(5.250m) a stariji dva kruga, odnosno 10,5 km.

1GALA BER 1 TARA

Milorad Ratković (U-13) je imao peh, pukla mu je  guma i ostao je bez plasmana, a Bogdan Angelovski(U-15) član valjevskog Sputnjika je stigao 4. posle pada, član Bobe je posle pada stigao na cilj osmi.

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas