Menu

zaglavlje

ŠPANIJA SE POKLONILA SRPSKOM  MISTERU RADOMIRU ANTIĆU

ŠPANIJA SE POKLONILA SRPSKOM MISTE…

Vodeći sportski listovi...

ŠZVS VALJEVO:  DOZVOLE ZA NEGU NEPOKRETNIH STARIH LICA U CENTRU ZA SOCIJALNIH RAD

ŠZVS VALJEVO: DOZVOLE ZA NEGU NEPO…

Štab za vanredne situac...

FUDBALSKI MAG RADOMIR ANTIĆ SE PRESELIO U VEČNOST

FUDBALSKI MAG RADOMIR ANTIĆ SE PRES…

Najveći od svih po svem...

NORMALIZOVANO  SNABDEVANJE VODOM U PASTEROVOJ

NORMALIZOVANO SNABDEVANJE VODOM U …

  Potrošači vode iz...

RUSKI EKSPERTI U VALJEVU, STIŽE POMOĆ VALJEVACA IZ MOSKVE ZA OPŠTU BOLNICU

RUSKI EKSPERTI U VALJEVU, STIŽE POM…

foto valjevo.rsTimovi r...

11 MEDICINSKIH RADNIKA U OPŠTOJ BOLNICI VALJEVO POZITIVNO NA KOVID-19

11 MEDICINSKIH RADNIKA U OPŠTOJ BOL…

Ono što se od uvođenja ...

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA  POMIRILI I UJEDINILI  NEPOMIRLJIVE

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA PO…

U danu kada je objavlje...

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRATSKE RUSIJE, STIŽE I SRPSKA POMOĆ IZ MOSKVE

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRAT…

Svih jedanaest ruskih av...

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ PET IL-76  POMOĆI

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ…

Treći i četvrti dan apr...

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA OSMEH GENERACIJE 65+

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA…

Najnovijom uredbom Vlad...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

ANA IVANOVIĆ: BESKRAJNA ZAHVALNOST!

ana ivanovicfoto Tanjug Nakon što je obezbedila svom narodu 35 respiratora Ana Ivanović se obratila  svima koji su pomogli i posle njenog apela se uključili u akciju prikupljanja medicinske opreme

Ana Ivanović je najbolja teniserska Srbije svih vremena je fascinirala  javnost u  svojoj zemlji nakon saznanja da je  uz pomoć UNICEF-a i još nekoliko sponzora donirala našoj zemlji 35 respiratora u borbi protiv korona virusa.Uz to, kao donacija stigli su i zaštitne maske i higijenski pribor.

Ana se sve do sada nije oglašavala povodom nove  humanitarne akcije i a sada je na svom Instagram profilu objavila fotografiju uz reči zahvalnost prijateljima koji su pomogli i odazvali se njenom pozivu da doniraju medicinsku opremu za prevenciju pandemije.

"Želim da uputim beskrajnu zahvalnost svojim prijateljima i partnerima koji su se odazvali mom pozivu da pomognemo UNICEF-u da nabavi neophodnu medicinsku opremu za prevenciju pandemije korona virusa koja će pomoći u spašavanju života u ovim teškim vremenima." Udruženje reciklera Srbije, Execom, Kalemegdan Development i Petite Genève Petrović. Vaša podrška je dragocena, jer ova vanredna situacija povećava ugroženost dece i njihovih porodica ", poručila je srpska sportska i heriona humanosti, zauvek za nas najlepša i najbolja teniserka sveta Ana Ivanović.

 

Read more...

RVAČI MLADOSTI PONOVO HUMANITARCI PRVOG REDA

rvaci m vsPandemija korona virusa ugasila je sva sportska takmićenja u SR Srbiji. Otkazani su treninzi i sportisti vežbaju samostalno mahom u  improvizovanim kućnim uslovima. Sportisti su uvek pokazuju najveću spremnost da pomogne svom narodu, sugrađanima kojima je pomoć nepohodna.

Rvači valjevske Mladosti su bez premca, uvek su na visini zadatka, i primer svim sportistima u svom gradu. Posle poplave 14.maja 2014. su čistili teren od nanosa stadion u Parku Pećina. Niko se od fudbalera  FK Budućnost  posle samo dva meseca ugašenog (14.7.2014, politkanstkom odlukom nastao mutant  FK BK 2014). Rvači Mladosti  ponovo su u humanitarnoj misiji.

Sada u danima vanrednog stanja volontiraju  i svakodnevno pomažu najstarijim sugrađanima, kao i uvek  posvećeno i odgovorno.

 "Pomažemo starijima u nabavci neophodnih namirnica svakodnevno, a nedeljom sa ostalim volonterima od 4 do 7 časova ujutru na usluzi smo generacijama 65 plus u trgovinama pri kupovini  namirnice. Svojim primerom pokazujemo da je  disciplina ključ pobede ka kojoj svi danas težimo. Želja nam je da osim  rezultata na sportskom polju mi rvači Mladosti pokažemo  da sport ima ima  humanu stranu i ljudskost,", ističe trener Mladosti Marko Jovanović.

Read more...

U SRBIJI POTVRĐENA 149 SLUČAJEVA COVID 19

 

korona v 17 13.00

U Republici Srbiji je do 8 časova 21. marta 2020. godine registrovana ukupno 149 potvrđenih slučajeva COVID 19.

Do 8 časova 21. marta 2020. godine, u nacionalnoj referentnoj laboratoriji Instituta Torlak testirane su ukupno 623 osobe koje su ispunjavale kriterijume definicije slučaja.

Od poslednjeg izveštaja do 8 časova, 21. marta 2020. godine testirani su uzorci 38 osoba od kojih je 14 pozitivnih i 24 negativna na novi korona virus.

Od nadležnih inistitucija u Valjevu još uvek nema zvaničnih informacija i potvrda o pojavi  osim jučerašnje izjave Komandant Štaba za vanredne situacije Grada Valjeva dr Slobodana Gvozdenovića:

"Virus se  nalazi u našoj sredini i to zahteva da se građani ponašaju odgovorno kao da su svi oboleli ili sumnjivo oboleli i dosledno sprovode mere kućne izolacije i lične zaštite"

 

o a .

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas