Menu

zaglavlje

ZA KRAJ NOVEMBRA VALJEVSKI RUKOMET IN A ODBOJKA AUT

ZA KRAJ NOVEMBRA VALJEVSKI RUKOMET …

FOTO fb ork metalac Pr...

POBEDNIČKA PESMA METALCA U SRPSKOJ ATINI

POBEDNIČKA PESMA METALCA U SRPSKOJ …

foto kls Kao nekada u st...

VALIS RASTE PALA I RASINA

VALIS RASTE PALA I RASINA

U derbiju  8. kola...

7 MEDALJA ZA KARATISTE KK 04 U OBRENOVCU

7 MEDALJA ZA KARATISTE KK 04 U OBRE…

 FOTO KK 014 Na tro...

OBELEŽENA GODIŠNJICA POGROMA FAŠISTA I ČETNIKA  NA PETOM PUKU

OBELEŽENA GODIŠNJICA POGROMA FAŠIST…

Bez ijednog valjevskog ...

KADA NAM ODLAZI NEKO DRAG...

KADA NAM ODLAZI NEKO DRAG...

Otišao je tiho, kako je...

PROŠLOST DUGOVE NE PRAŠTA NOVI PORAZ METALCA

PROŠLOST DUGOVE NE PRAŠTA NOVI PORA…

Novi Pazar je sinoć u Val...

PRED DERBI SA RASINOM VALIS "DERE" JAČE OD KOŠAVE

PRED DERBI SA RASINOM VALIS "D…

foto ceca U 7.kolu &nb...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

7 MEDALJA ZA KARATISTE KK 04 U OBRENOVCU

 kk 014 ObrenovacFOTO KK 014

Na trofeju Obrenovac 2019 Karate klub 014 iz Valjeva je osvojio 7 medalja.

Pionirka  Tamara Dražić je bila prva u apsolutnoj i klasi E  a Ivana Matić  u klasi D.

Ana  Živanović je bila druga u apsolutnoj  klasi D, a isti uspeh su ostvarili Anđela Mitrović u klasi E  i Višnja Đurđević.

U klasi E za pionire 2009 godište Nikola Petrović je bio najsupešnijia, a u kategoriji borbi Aleksandar Milošević  je osvojio je treće mesto.

Takmičari KK 014 Valjevo, njih 7 su pokazali su visok stepen spremnosti i demonstrirali usvojena znanja i tehnike kojima ih uče treneri Milan Lepojević, Milenko Lukić, Vladan Živanović, Predrag Branković i Čedomir Bajkin.

KK 014 Valjevo dostojno predstavlja svoj grad. Uspesi mladih sportista KK 014 Valjevo, su samo jedan u nizu dokaza da i mali sportovi sa skromnim budžetima i skromnim uslovima za treniranje, mogu postići zavidne rezultate.

Read more...

USPEH MALIH KARATISTA VALJEVA 014 U UŽICU

1Uzice1

FOTO KK VALJEVO 014

Na tradicionalnom karate turniru "Užički pobednik 2019" u konkurenciji više od  200 takmičara  KK 014 iz Valjeva je bio zapažen.

U katama u kategoriji pionirki Ana Živanović je  osvojila zlatnu medalju u D klasi. Ksenija Kosić bila najbolja u E klasi, a Anđela Mitrović  bila druga. U borbama  je  Aleksandar Milošević je osvojio zlatnu medalju.  

Takmičare su predvodili treneri Čedomir Bajkin i Vladan Živanović, koji rade posvećeno sa kolegamaa Predragom Brankovićem, Milanom Lepojevićem i Milenkom Lukićem.

Read more...

PLIVAČI VALISA TREĆI EKIPNO NA KUPU U KRAGUJEVCU

KUP KRAGUJEVCA 2019

Na  plivačkom mitingu u Kragujevcu uz učešće30 klubova iz Grčke, BIH, Severne Makedonije, Bugarske i Srbije, sa 388 plivača plovačo Valisa  su bili ekipno treći

 Radojević Anja  proglašena za najuspešniju plivačicu u svojoj kategoriji, Anja je bila najbolja u disciplinama 50m i 100m leđno, a do bronze je stigla u disciplini 50m slobodno.
Štafeta Valisa u disciplini 4x50m mešovito miks u sastavu: Radojević, Damnjanović, Dašković i Stefanović je bila druga u apsolutnoj konkurenciji.
Anđelija Damnjanović  pobedila na 50m i 100m prsnoa,  Milica Ristić  na 50m leđno u svojoj kategoriji, dok je u disciplinama 50m slobodno i 100m leđno stigla do srebra. Jana Tomašević   je na  100m delfin stigla do srebra, dok je treća bila u disciplinama 50m delfin i 50m slobodno.

Simon Stefanović  je bio drugi na  400m slobodno i treći na 50m slobodno, a Teodora Ilić  druga na 50m prsno.

Ognjen Dašković   stigao do bronze u disciplinama 50m slobodno i 200m slobodno. Vuk Tešanović je bio treći u disciplini 100m delfin, a Maša Radojević je postigla isti uspeh u disciplini 100m slobodno.
"Ovaj miting je potvrdio da smo među najboljim klubovima regiona, ali i u zemlji. Najbolji plivači su potvrdili uzlazni nivo forme što ohrabruje pred državno prvenstvo u decembru. Podsećamo sugrađane da svakog radnog dana od 18h u bazenu Tehničke škole vršimo upis novih članova, a akcenat je na neplivačima i plivačima od 6 do 8 godina", kaže predsednik kluba Branislav Kovačević.

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas