Menu

zaglavlje

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD MILJENICE NA BOSFORU, ALI TU JE "LOV" NA KK  KRALJEVO

MRAK I LED NE MOGU DA SAKRIJU PAD M…

U danu neviđenog poniže...

POSLE  TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA, JOKIĆ I NOLE JAČI OD AMERIKE I "najvećeg"...

POSLE TESLE, PUPINA I MILANKOVIĆA,…

Tri najveća imena  s...

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆEVI, I KLINCI VIĆE SIMOVIĆA "ZAPALILI"  SRBIJU!

POSLE"STARE DAME" SIMANIĆ…

Kraj marta nagovestio j...

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA" PPORADILA NA ZLATIBORU, NASTAVAK SLEDI U PARKU PEĆINA

FUDBALSKA "VALJEVSKA PODVALA…

  Trebalo je strp...

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(1954-2024)

IN MEMORIAM DRAGAN VASILJEVIĆ-VASA(…

Autentični Valjevac, ar...

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ SRBIJE" PORUKA JE  EKOLOŠKOJ BOMBI!

RIO TINTO MARŠ IZ VALJEVA, MARŠ IZ …

Sa jasnom porukom da u ...

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

RADOST NOVOGODIŠNJE BAJKE STIGLA U TOP FORM

top f prva11

Dan uoči odlaska stare, godine stigla je novogodišnja radost u TOP FORM, kuću domaćinsku, kuću sporta, rekreacije osmeha, zdravog tela i čilog duha, preko potrebnog da se ojača samopouzdanje i vera u život.

 Radost  sticanja  i zadržavanja  vere, čak i kada ne veruje u vas, postiže se sa malo odricanja, puno vere i najviše ljubavi, na jednom mestu, samo u TOP FORM-u.

top f g i deca

Danas je bio poseban dan, jer pored vremena izdvojenog za vesele vežbice, osmehe najmlađih članova TOP FORM-a je izmamio niko drugi do Deda Mraz.

Sibirsko-kineski dedica lakim korakom, kakav niko nema, pokazao je danas ko je car Sibira, i himalajki šerpas. Kročio je kako je i najavio tačno u podne u carstvo "kraljice  sporta"u TOP FORM.

Malim budućim šampionima atletičarima i vežbačima je doneo radost i  vreću  do vrha punu najlepših želja i poklona.

topf nunii

Kako izgleda  novogodišnje čarolija, pogledajte.

Uživajte u radosti budućih asova kraljice sporta i njihovog učitelja Gorana Đukića.

top f aplauz 1topf 45

mira i nuni 1 1

top f 232 1

top f 441 1

Read more...

ANSNS:"PRAVDA ZA SLOBODOLJUBIVOG I ČASNOG NOVINARA NENADA PAUNOVIĆA"

 

paun

Sportski novinari (ANSNS) iz cele Srbije, članovi ASOCIJACIJE NEPOTČINJENI SPORTSKI NOVINARI SRBIJE, bezrezervno staju u zaštitu kolege iz Pirota, Nenada Paunovića, Neše Pauna, vlasnika i glavnog i odgovoronog urednika portala Pirot Plus online.

Razlog je  pokušaj da mu (ne)ljudi iz FK Radnički  uskrate pravo na rad.

Saopštenje prenosimo u celini.     

Igrača velikih utakmica što nosi zemljotresnu  emociju, snagu  groma, vođu i borca za istinu i pravdu, spremnog da se suoči  sa svakim izazovom, ma gde bio, posebno u u svom Pirotu, novinara za tri, a ne za dva veka Nenada  Pauanovića,  bestidni licemeri bezdušno bi da vređaju i gaze.

Razlog je istina, po meri ljudskosti Paunovoj, a ne, za sticajem nesretnih okolnosti, prisutne u FK Radnički iz Pirota.

Naš kolega Neša Paun je juče ponovo bio ugrožen, provociran  sramnim pokušajem tamničenja, i oduzimanja prava, samo da radi svoj posao.

Varate se ako mislite da ćete uspeti u besramnom pokušaju da ga zaustavite.

Pravdu  i istinu još niko nije pobedio!   

Umislili ste da imate sva prava. Samo da znate, ne možete uskratiti pravo na rad doajenu sportskog srpskog novinarstva  Nenada Paunovića.        

Nemate čime da osporiti urednu pravovremenu akreditaciju novinaru, televizijskom snimateljelju i fotoreporteru. Svoje najelementarnije, pravo  na rad Neša Paun  ostvaruje  više  od pola veka.

Paun nožem istine  seče i “tortu i pečenje” .

Gospodo, FK Radnički Pirot, nije vaša tegla slatkog od dunja, ili tegla sa kiselim krastavčićama, dok kusate vruću pirotsku jagnjetinu, seckanu na kockice i pijete ohlađeni roze.

Kao na otvaranju PLus radija 010 Pirot, kakvog danas Srbija nema, Pirotska jagnetina usoljena da  trnu zubi, seckana  na  kockice, je specijalitet kakvog na svet nema.

nesa i unuk pree

Vi biste da patentirate svoju bahatost i licemerje. Pokušajem već izmišljenog i promovosanog silovanja zdravog razuma, najprizemnijim bahaćenjem pokazujete koliko ste mali i ništavni.

Veličina vrednosti je vera i želja  kolektiva da veruje čoveku stvaraocu, lučonoši, britke ali svete reče, nesavladivog duha i nemeriljive moralne gromade. To je baš Neša Paun, jedinstven svoj, i neponovljivi novinar. Posvećen, vredan,  delima krči put kroz medijsku prašumu i blato, neistina i pritisaka, i istrajava. 

Zato  je najviši, i na  mestu koje mu pripada.

I da se zna. Neša Paunović, je sin Miroslava Paunovića-Pauna, najvećeg pirotskog fudbalera svih vremena. Sa 18 godina, Paun je 1934. postao  prvotimac beogradske Jugoslavije.

paun oo bgd

Paun je po povratku kući bio upravnik pirotskog pozorišta,  novinar šarmer kozer u pirotskoj Slobodi, osnivač fudbalskog Kupa oslobođenja grada, jednostavno  deo istorije Pirota!

Iver ne pada daleko od klade, a stiže i nova generacija.

Pokušajem nedela, minhauzenskim i pinokijevskim neistinama ne možete “udaviti” i istinu i slobodu.  Samo  poplačavete svojim beščašćem put u pakao.

Zahtevamo da se dozovete pameti, i bez odlaganja odmah i neizostavno omogućite našem kolegi Nenadu Paunoviću, da svoju medijsku misiju u svom Gradu, i u svom Radničkom. Neša je dao mnogo više od vas zajedno, obavljajući  profesionalno i odgovorno svoj posao,  pet 5 decenija što prođoše.neša plus online

Nenad Paunović  je posvetio svoj život sportskom, i slobodarskom novinarstvu istine i poštenja. Stasao je unuk Andrija da nastavi put svetlosti pirotskog novinarstva.

nesa i unuk111

Ni mi nećemo stati samo na ovom saopštenju, ukoliko se o njega oglušite. O ugrožavanju slobode novinarskog delovanja i pokušaju šikane časnog novinara obavestićemo  UEFU i krovnu sportsku novinarsku Asocijaciju AIPS.

 Podrška i pravda za časnog, istinoljibivog novinara pobednika, našeg kolegu Nenada Paunovića.

U danu kada Srbija bije bitku za svetski tron na Mundobasketu, tu je  Piroćanac, kao klinac "moćni hokejaš" sa Paunom, na pirotskom snegu, Kari Pešić(u šubari), danas komandant u vreloj Manili.

kari

Sa momcima koje svet nema idemo na Nemce, da ih pobedimo i osvetimo  pretke što nacisti pobiše, a i danas to čine.

U  košarkaškom boju, kako drugačije, nego partizanski, svi za jednog jedan za sve, pobedićemo! 

srbijaa finale

Napred i živela Sbija!

U Valjevu 10.9.2023.

Predsednik Asocijacije Nepotčinjeni sportski novinari Srbije

Dragan Ilić, i vlasnik i urednik portala Moj svet sporta.

Read more...

ZA JUBILEJ 3 DECENIJE SVETOSAVSKE TRKE, SVI POBEDILI, DVE ENE, UROŠ, TEODORA…

ena i enaSvetosavska trka, zaživela pre tri decenije u Valjevu. Jedinstvena  planetarna manifestacija sporta i pravoslavne ver  traje i danas.

Danas na žalost sa  ružnim i neodgovornim epilogom, ko je taj ko je odlučio da deca puna dva sata i duže čakaju, po ciči zimi,  na dodelu medalja!

Duh 1993. nestvarne vizija i energija osnivača Svetosavske  trke na žalost rano  preminulog biznismena vlasnik Valjevoauta i istoimenog Atletskog kluba Aleksandra Ace  Milovanovića, sa  oficirom vojske Jugoslavije  Nedeljkom  Špirićem, uz blagoslov SPC i episkopa valjevsko šabačkog Lavrentija, lebdi i dalje.

Goran Đukić i Đorđe Milaković akteri i pobednici prve trke su i dalje na svoj način dva plamička vizionarske ideje, poštovanja provoslavlja  i praznika Kraljice sportova.

Ne sme se zanemariti  gradska vlast  I Sportski savez koji se bore na svoj način da Svetosavka trka traje i posle 30 godina.

Kako nove trke dolaze  menja se tehnički organizator,  ne  zaostaje previše za predhodnima, ali mnogo bitnije je da duh svetosavlja, i vere, potvrđuje da  ima  dobrog u svakom čoveku.

Vremenski uslovi ovog 27.januara nisu bili naklonjeni  akterima, ali su duh sporta i fer pleja, a pre  svega  pravoslavne vere su pomogli da  svi akteri  stoiički podnesu  nebesko iskušenje. Bljesnuli su  u danu tmurnih  oblaka, ledene kiše,  olujnog vetra i klizavog asfalta valjevskih ulica.

Svetosavska trka okupila je par stotina takmičara od predškolaca do seniora iz brojnih srpskih sredina, od Beograda, Pančeva,  Novog Pazara, Užica Šapca, Užica, Sombora, Lazarevca, Krupnja, Leposavića, Sremske Mitrovice, Rume, Apatina, Banja Luke….naravno i Valjeva.

svetosavska 93 23

Seniorski pobednik  je Banjalučanin Uroš Gutić, ispred  Đure Borbelja i Marka Rankovića.

sevtosavska 23s

Novopazarka Teodora Simović je najbrža  seniorka,  druga  je   Lenka Nikolić a treće Slađana Stamenković.

svetosavska 23 1

Faktički pobednici su svi.

Prve medalje su osvojile najmlađe dve Ene.

ena 2 sv trka

Valjevka Ena Đuković, najredovnija u akciji “Sportić”  je svečanu belu haljinicu u vrtiću, posle odrecitivane  “Bože pravde” zamenila opremom za trčanje, i u svojoj prvoj trci stiga je odmah iza pobednice.

Druga Ena  iz Sremske Mitrovice, već dve godine u treningu, je najmlađa šampionka, a naredog proleća   obe Ene će napuniti 7 godina, tako da njihov uspeh nije ništa manje značajan  od već pomenutih laureata.

svetosavska 23 mali

Otuda i poziv da ubuduće  za sve učesnike organizator  obezbedi medalju sa likom Svetog Save, i diplomu, bez obzira na plasman, jer Svetosavka trka je jedinstven i neponovljiv doživljaj za svakoga, i kad se jednom dođe uvek se dolazi.

A ovima što se obrukaše, DIREKTAN CRVENI KARTON!

Ko je taj što je odlučio da  primorava decu da se lede, mrznu  i kisnu više od DVA SATA DA BI IM BILE URUČENE MEDALJE!

Read more...
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas