Menu

zaglavlje

ŠPANIJA SE POKLONILA SRPSKOM  MISTERU RADOMIRU ANTIĆU

ŠPANIJA SE POKLONILA SRPSKOM MISTE…

Vodeći sportski listovi...

ŠZVS VALJEVO:  DOZVOLE ZA NEGU NEPOKRETNIH STARIH LICA U CENTRU ZA SOCIJALNIH RAD

ŠZVS VALJEVO: DOZVOLE ZA NEGU NEPO…

Štab za vanredne situac...

FUDBALSKI MAG RADOMIR ANTIĆ SE PRESELIO U VEČNOST

FUDBALSKI MAG RADOMIR ANTIĆ SE PRES…

Najveći od svih po svem...

NORMALIZOVANO  SNABDEVANJE VODOM U PASTEROVOJ

NORMALIZOVANO SNABDEVANJE VODOM U …

  Potrošači vode iz...

RUSKI EKSPERTI U VALJEVU, STIŽE POMOĆ VALJEVACA IZ MOSKVE ZA OPŠTU BOLNICU

RUSKI EKSPERTI U VALJEVU, STIŽE POM…

foto valjevo.rsTimovi r...

11 MEDICINSKIH RADNIKA U OPŠTOJ BOLNICI VALJEVO POZITIVNO NA KOVID-19

11 MEDICINSKIH RADNIKA U OPŠTOJ BOL…

Ono što se od uvođenja ...

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA  POMIRILI I UJEDINILI  NEPOMIRLJIVE

LJUBAV I LJUDSKOST MIŠE TUMBASA PO…

U danu kada je objavlje...

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRATSKE RUSIJE, STIŽE I SRPSKA POMOĆ IZ MOSKVE

11 IL-76 DONELI LJUBAV I POMOĆ BRAT…

Svih jedanaest ruskih av...

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ PET IL-76  POMOĆI

PUTIN SRPSKOJ BRAĆI DANAS ŠALJE JOŠ…

Treći i četvrti dan apr...

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA OSMEH GENERACIJE 65+

PRE ZORE VALJEVSKA MLADOST STIŽE ZA…

Najnovijom uredbom Vlad...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

Dragan Ilić

Dragan Ilić

ŠPANIJA SE POKLONILA SRPSKOM MISTERU RADOMIRU ANTIĆU

marca 7 4 naslovna

Vodeći sportski listovi u Španiji "Marka",  "Mundo", "As", Sport ... se klanjaju danas  Radomiru  Antiću: MISTER FUDBOL!

Najugledni španski sportski list „Marka” naslovnicu svog današnjeg izdanja posvetio je srpskom fudbalskom treneru Radomiru Antiću, koji je juče preminuo u Madridu u 71. godini.

antic marka

 „Radomir, te kjero” (Radomire, volimo te) je na naslovnici "Marke" najuticajnijeg  medija u Španiji.

U podsećanju se ovocira uspomena na sezonu snova Atletika  1995/1996, kada je Antić sa Milinkom Pantićem, Simeoneom, Kikom, Molinom... osvojio duplu krunu. Kraljevski Real i Barsa sa Johanom Krojfom gledali su u leđa timu čiji je vlasnik bio Hesus Hilla a vodio ga nestvarni  trener Radomir Antić.

ANTIC 2

 „Mundo deportivo” uz Antićevu fotografiju stoji naslov „Se va un grande” (Otišao je velikan), i sledi priča  na uspeh legendarnog srpskog trenera sa „jorgandžijama”.

Odlazak Antića dostojno su obeležili  „As” i katalonski „Sport”  ali  i ostali mediji u Španiji (štampani i elektronski). Svi su posvetili teksove,  i ivdoe snimke  podsećanja na  velikana evro i  srpskog trenerskog poziva.

I u Srbiji se od Antare se dostojno oprašatu, Partiuzan, užička Sloboda, Crvena zvezda, državni vrh, FSS...

U Užicu je ispred Gradske kuće otvorena je knjiga žalosti. Građani odaju počast fudbalskom velikanu.

A današnjom naslovnicom  jedini sportski list je zakucao novi ekser u mrtvački sanduk danas unižene i devastirane misije, sportskog žurnalizma.

zurnal smrad

 

 

 

 

 

ŠZVS VALJEVO: DOZVOLE ZA NEGU NEPOKRETNIH STARIH LICA U CENTRU ZA SOCIJALNIH RAD

va czs 0

Štab za vanredne situacije grada Valjeva obratio se javnosti sa obaveštenjem da građani Valjeva koji neguju starije i nepokretne osobe, da od danas, 23.dana od uvođenja vanrednih mera, mogu da  podnose zahteve za dozvole Centru za socijalni rad „Kolubara“ u Valjevu.

Zahtvevi se podnose svakog radnog dana od 7.30 do 12 časova,  lično u Centru za socijalni rad „Kolubara“ sa  svojom i  ličnom kartom i  medicinskom dokumentacijom  osobe koju neguju.

Ukoliko više ljudi(sin i ćerka prim aut) iz porodice neguju istu osobu, svi moraju priložiti svoje lične karte i potpisati izjave kojom potvrđuju da je neophodno da izlaze isključivo zbog nege stare osobe.

Ovom izjavom će se obavezati da najkraćim putem odu sa svoje adrese prebivališta do adrese osobe koju neguju, jer ukoliko se nađu u drugim delovima grada, biće sankcionisani.

Centar za socijalni rad „Kolubara“ će po nalogu nadležnog Ministarstva pribaviti podatke o roditeljima, kojima je pravosnažnom presudom regulisano viđanje sa detetom (preuzimanje i vraćanje deteta od jednog roditelja) u terminima koji ulaze u vreme trajanja policijskog časa i potrebna im je dozvola za kretanje.

FUDBALSKI MAG RADOMIR ANTIĆ SE PRESELIO U VEČNOST

RADOMIR ANTIC

Najveći od svih po svemu, ljudskosti, znanju, rezultatima, a ponajpre srcu i duši Radomir Antić, najuspešniji srpski misionar fudbalskog sporta danas se u Madridu u 71. godini preselio tamo gde ćemo svi jednog dana, u većnost i besmrtnost.

Iz Užica je stigao u klub koji je voleo najviše pored Slobode, Partizan. U crno belom dresu  je ostavio kao i svuda gde je kasnije igrao i radio ostavio svoj  pečat. Bio je  jedan od ključnih igra  1976. u  osvajanju titule šampiona Jugosslavije. Partizan je kao trener  vodio do dve šampionske krune 1985 i 1987.godine

Najveći trensrki poduhvat je usledio  1996. godine u Madridu

Na stadion u centru Madrida "Visente Kalderon" Antić je na kraju sezone 1995/96 doneo "duplu krunu" Atletiku(Primeru u Kup kralja).

Bio je selektor Srbije д 2008. до 2010. и odveo je nacionalni tim na Svetsko prvenetvo 2010.godine u Južnu Afriku.

U Madridu sa "jorgandžijama" napravio božasntveni  uspeh karijere.

Doveo je momka sa haubicom u nogama Milinka Pantića.

Posle uzleta i afirmacije u Partizanu momčić iz  Malog Zvornika je iz  Panioniosa  stigao u Atletiko, Antić sa podrškom Hesusa Hila  stvora tim snova. Atletiko je sa Pantićem, Diegom Simeoneom, Kikom, Kaminerom i Bugarinom Penevim   gazio sve redom. Imao je i zaštini znak svoje odbrane u fantastičnom Molini.

Milinko Pantić je izmišljao golove za tv špice za ključne  pobede u borbi za titulu, U finalu Kupu kralja golom u produžetku Pantiž donosi  duplu krunu Atelttiku,  a rival je bila moćna  Barsa.

Uspeh je Radomiru Antiću i Miilnku Pantiću donosi novac i slavu, ali nešto još vrednije. Gol odluke u finalu Kupa kralja je općinio vlasnika kluba. Hesus Hil  je naredio da se isklešu biste dva fudbalska  heroja i božastva Milinka  PantićaRadomira Antića.

U prebogatoj trenerskoj karijeri harizmatični Antara je jedini sedeo na klupi tri velikana Reala,  Barselone i Atletika, a bio je jedan od samo dva trenera kraljevskog kluba i katalonskog. Antić je bio  i selektor Srbije od 2008. do 2010. godine, kada je odveo nacionalni tim na Svetsko prvenstvo.

Radomir Antić nije želeo da se vraća u srpski fudbal iako je goreo od želje da pomogne da se konačno izađe iz blata.

Bio je najbogatiji čovek, a to bogatsvo su bili suprug Vera, kći Ana, sin Dušan, unuke Ivana i Petra i unuci Marko i Radomir. Po ujaku Radomiru Radu  Brkiću narodnom heroju Narodnooslobodilačke borbe, pukovniku JNA Antić je dobio ime za ponos porodice i crno belog sveta fudbala.

Otišao je u nezaborav harizmatični čestiti čovek  od znanja i uspeha, bezobrazno skroman, uzdržan na otrove i zlo neljudi što seju u svetu fudbala, uvek odmeren gospodin i pobednik.

Slava besmrtnom Radomiru Antiću.

NORMALIZOVANO SNABDEVANJE VODOM U PASTEROVOJ

 1VA VODOVOD 6 4

Potrošači vode iz Pasterove od Sinđelićeve do ulice Obrena Nikolića u Valjevu posle  sedmočasovnog prekida  u snabdevanju ponovo su dobili vodu oko 14 sati. Razlog "nestanka vode" su  radovi ekipe JKP Vodovod Valjevo na priključenju novoizgrađenog stambenog objekta na vodovodnu mrežu. JKP Vodovod Valjevo se zahvaljuje sugrađanima na strpljenju i razumevanju.

1VA VODOVOD 2 6 4

1VA JKP V ISTOK PASTER

Subscribe to this RSS feed
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas