Menu

zaglavlje

DA SE NE ZABORAVI: VALJEVO PETI PUK 27.NOVEMBAR 1941. GODINE

DA SE NE ZABORAVI: VALJEVO PETI PUK…

fotovikipedia Istina se...

OTIŠAO JE BESMRTNI DIJEGO  "BOŽJA RUKA"

OTIŠAO JE BESMRTNI DIJEGO "BO…

FOTO:MARTIN ZAPALA/EPA&nb...

ARANĐELOVDANSKA POBEDA, RASTANAK, SUZE ZA NADU U DOBRO ZDRAVLJE I BOLJU BUDUĆNOST...

ARANĐELOVDANSKA POBEDA, RASTANAK, S…

Mutanat sa Kolubare pobed...

DECA SA ZVEZDARE I SISTEM ZA LEKCIJA I U KUPU MILIONERKAMA I "DOŽIVOTNOM"

DECA SA ZVEZDARE I SISTEM ZA LEKCIJ…

U finalu Kupa Centralne...

SEDAM KOŠARKAŠA U IZOLACIJI, METALAC LOKAUT  DO DALJNEG

SEDAM KOŠARKAŠA U IZOLACIJI, METALA…

KK Metalac je od juče d...

KOMPLET UŽIČKA LEPINJA MUTANTU ZA KRAJ KATASTROFALNE ERE MILANA MILINOVIĆA!

KOMPLET UŽIČKA LEPINJA MUTANTU ZA K…

Agonija fudbala u Valjevu...

VEROM I  ISTRAJNOM BORBOM DO POBEDE I SLOBODE PROTIV  ZLA I POŠASTI  PLANETE

VEROM I ISTRAJNOM BORBOM DO POBEDE…

  "Prokleta je Amer...

MARŠAL ISTRČAO NA "CRVENO" I "UGASIO" SRPSKI FUDBAL NA "RAJKU"

MARŠAL ISTRČAO NA "CRVENO…

Škotska je pored Hrvats...

Prev Next

SPECIJALISTIČKA INTERNISTIČKA ORDINACIJA TOMIĆ VALJEVO

GASTROENTEROLOGIJA, KARDIOLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA

Vojvode Mišića 102, tel: 014-228-321

BK METALAC, SAŠA VASIĆ, ANA, MAJA I ĐORĐE IZNAD SVIH U 2018/2019 Featured

 

bkm1

Do 2018. godine  portal MOJ SVET SPORTA je pred kraj kalendarskog proleća proglašavao najznačajnija sportska ostvarenja Valjevki i Valjevaca u sezoni za nama.

Od 2019. to ćemo činiti na bezrazložno izbrisani i na mala vrata ponovo vraćeni Dan Grada Valjeva 15.septembar.

Proglašavamo  najbolje u čast i u znak sećanja na sve pobednike iz vremena u kome se mladost zemlje, zvala se Jugoslavija, borila i izborila za slobodu protiv fašista najveće pošasti ljudskog rada, ali i svih  poslušnika i  slugu okupatora.

sv

Košarkaškog dominatora na putu povratka i dresu Virtusa iz Bolonje  Miloša Teodosića  neprikosnovenog godinama u našem izboru u sezoni 2018/2019 nasledio je za košarkaško Valjevo prepoznatljivi   plejmejker, duša i mozak Metalca u protekle tri sezone bez premca na parketu Aleksandar Saša Vasić, najzaslužniji što je Valjevo tri sezone zaredom imalo  značajno mesto u KLS.

sasa tri

 Poželeću da naš izbor sportiste Valjeva za sezonu 2018/19 inicira  reakciju Grada Valjeva da  ne dozvoli da Metalac nestane sa košarkaške mape Srbije.

Dostojne konkurente za naslov najboljeg u svom gradu Saša Vasić je imao je u bokserima, kapitenu BK Metalac šampionu i reprezentativcu Milosavu Saviću i kvartetu  asova ringa Nemanji Gavriloviću, Damjanu Grmuši, Milutinu Stankoviću i Geardu Ajetoviću.

Kod nežnijeg pola laureatkinje su reprezentativke Srbije, odbojkašice Valjevke Ana Lazarević i Maja Savić itetako zaslužne za duplu krunu i  Albe iz Blaža u rumunskoj i Železničara u  srpskoj klupskoj odbojci. Najbolje  i Ana i Maja su imale velike  konkurentkinje  i tandemu “Francuskinja” Tanji Grbić i Ljilji Ranković šampionki sa Kanom.

ana i s 1

maja savic dva pehara

Sportski kolektiv bez premca je BK Metalac, prvi ekipni šampion Srbije  u olimpijskim sportovima iz Valjeva. Osvojio je tutulu  posle koliko li pokušaja  u proteklom veku zabeleživši furioznih 9 pobeda i 1 poraz voljom sudija od najvećeg konkurenta u Loznici.

Persona grata i sportski radnik bez premca u valjevskog sveta sporta je privrednik i čovek rođen za najbitnija mesta u  svetu sporta Đorđe Milanović.

1djm

Sa mrvicama od Grada Valjeva ali musketarima poput sebe, pobednicima   nesalomivog karaktera i volje  prošao je sva iskušenja. Milanović je strpljivo i nepogrešivo stvarao šampionski tim BK Metalac. Sa budžetom smešnim u odnosu na konkurenta Loznicu i posebno valjevske Centre troška i sportske štetočine, doneo Valjevu ono što nikada nije imalo, PRVU tutulu šampiona  u ekipnom olimpijskom sportu.1djordje m i bokseri

1dj tv

Otkrovenje sezone je Aero klub Valjevo sa pretsednicom Oljom Knežević i  entuzijastima što istrajavaju u borbi da Awro klub  vrate svom Gradu, kako bi se deca kao nekada ponovo bavila  aviomodelarstvom, jedriličarstvom, padobranstvom  i konačno letenjem.

aero klub va 1

Priznanje “zvezde u usponu “pripada vaterpolisti Valisa, kadetskom reprezentativcu Srbije Aleksandru Kovačeviću prvom medju jednakima i ekipi koja će od jeseni igrati u saveznom rangu takmičenja, zatim rvaču Strahinji Đermanoviću, fudbalerima Strahinji Beluševiću, Stefanu Starčeviću.  

BICIKL TRIO TARA ZOJA NIKA

Priznanja “cvet sveta sporta” pripada, odbojkašicama Ivani Jerinić, Nikolini Zarić. Biciklistička priča porodične manufakture Ivane i Nikole Ratkovića Gala, Nika,  Zoja i Miško je sportski biser Grada Valjeva.

1ratkovici svi

"Cvet sveta sporta” ide u ruke i Tare Čulić, košarkaša Tadije Aćimovića, plivačica Maše Radojević i Maše vetković, karatistinja Nikolinei Đurić, Milice Ilić, biserima  iz istog sporta  Urošu Milašinoviću, Andreji Krstiću,  atletičarima Anji Pavlović, Uni Simović, Tamari Panić, Emiliji Obradović, Eleni Panić,  Matiji Milovanoviću, Matiji Ristiću, Lazaru Andriću, Dimitriju Gajiću,  fudbaleru Danilu Bulatoviću, strelacima Tamari Jeremić Aleksi Mitroviću, Nikoli Radosavljeviću.

1strelci svi

1strelci tamara j i aleksa m

1una simovic

tara c 1

1anja p 1

1tamara i vak

  Ljubav, nada, sreća i radost” priznanje za rad sa mladima ravnopravno dele  Vaterpolo klub Valis, Škole fudbala Senjak, Radnički, Tešnjar,  Streljaki klub VALJEVO 1880, Plivački klub Valis, ŽRK Metalac, Karate klub Zvezda, Karate klubu 014, Košarkaški klub Student i pedagozi OŠ Sestre Ilić istrajni u obuci svojih učenika neplivača, i afirmaciji sportskih vrednosti među decom, i dve  gimnastičke sekcije u OŠ Nada Purić i DTV Partizan.

1valis 04 oradeaPosebna priznanje u svetu automobilizma "pun gas" pripadau Matiji Stojancu šampionu Srbije u reliju i AVAKU šampionu u klupskoj konkurenciji.

aavako

Za prepoznavanje odgovorno društveno korisnog delovanja priznanje pokrovitelj sezone u svetu sporta ide u ruke  HK Krušik, PUBLIKU i  BLIST-u, Zemlji čuda i Valjevskoj pivari (do nove prodaje).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas