Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ONO, KAD RAZVALIŠ LGBT LOBI, PA TI PROSTO MILO! Featured



Ćuvari istorije obnovitelji svesti zasnovane na tradacionalnim vrednostima  posle polugodišnje borbe u pravnom postupku sa LG*BT udruženjem pod nazivom "Da se zna", objavili su pobedu.

Razlog pokretanje postupka Udruženja "Da se zna" protiv "Principa" je  snažan javnni uticaj na polju širenja tradicionalnih vrednosti,  borbe protiv nakaradnih vrednosti. 

"Principi" svedoče kako su pobedili UG "Da se zna" ⁣

"Po prvom pristizanju pritužbe od poverenika za rodne ravnopravnosti, primarna opcija je bila da se javno izvinimo i povučemo iz daljeg delovanja na ovom polju" kažu "Pricipi", kao koraku ka oslobođenju  puta da nasilno nametnih vrednosti, radi lakšeg i bržeg  prodora  u naše društvo.

"Naravno, to nama nijednog trenutka nije bila opcija i pored svih saveta da se takvima ne sme zamerati. Upoznati po kom principu rade slična nevladina udruženja, preoznali smo metod  zastaršivanja,  svakoga čija reč ima bilo kakav prostor u javnosti.  Ušli smo u borbu i  rasturirili smo ih  na "njihovom terenu", a kako pojašnjavaju "Pricipi".⁣

"Okupili smo tim advokata i napisali pravni odgovor povereniku. Sukcesivno smo im demolirali argumentima jednu po jednu optužbu koju su nam stavljali na teret. Odgovor kao u mogući  uvod u sudsku parnicu nije stigao ni posle o 3 meseca. U decembru smo obavešteni da je postupak prekinut jer strana koja optužuje nije imala odgovor na našu argumentaciju. Tako je onaj koji je prvi tužio, prvi i pobegao", ističu "Principi".⁣
Trrenutno je u toku  suprotan proces, naplata svih troškova  pravnog tima "Principa"i utrošenog vremena.

Sac novac koji isplati tuženik biće u celosti preusmeren nekoj od humanitarnih organizacija za zaštitu naše dece, poručuju "Principi"..

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas