Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

UBU TITULA, A VALJEVKAMA BOD ZA PRVU LIGU! Featured

1ubvaradost

U derbiju Prve B lige Srbije odbojkašice Uba savaladale  Valjevo  u gostima sa 3:2 (25:20, 23:25, 25:14, 21:25, 16:14) i obezbedile prvo mesto u Prvoj B ligi. Valjevke su izgubile, ali su i sa osvojenim bodom  kao drugoplasirana ekipa sa Ubljankama u višem rangu  Prvoj ligi.

 Odavno nijje bilo bučnije navijanje na odbojci. Sjajna atmsfera korektno navijanje i pune tribine ukrasile su derbi. Sve selekcije ŽOK Valjevo ali i male Ubljanke svojim bodrenjem davali poseban ton derbiju. Valjevke su imale pojačanje iz odbojkašica Srbijanke 014 a  na drbiju je bila i ekipa mioničke Ribnice.1zok va ub deca

Smirenije i sinoć bolje Ubljanke  jače  na servisu i sigurnije i požrtvanije   na prijemu su zasluženo pobedile. Gošće nošenje podrškom svojih navijača, počajanih kineskim parom su znale ponekad da stignu do poena kada se činilo da je nemoguće.1zok va ub akcija

1zok va ub kina

Valjevke su  samo su u dva seta ličile na ekipu iz predhodnih kola, ali iz okršaja sa slabijim  rivalima. 1zok ub radost va

  U taj-brejku, domaćin je prokockao tri set meč lopte. Ubljanke su anulirale mimus od 11:14 i izborile 16:14 za konačan trijumf!

Domaćin upire prste na pojedine odluke sudija Biljana Milinković i Vladana Price iz Beograda, a biće da je krivac za poraz neko drugi, trener na prvom mestu, neodolučan da nešto promeni u ključnom trenutku meča. Pouka za ubuduće da nema nezamenjlivih i nedodirljivih, jet odbojka je ipak kolekivni sport, a prednost u  igri dobija onaj kome ide.

 Trener Ubljanki Marina Petrović je sa klupe i na terenu sa Sonjom Karišik, Miom Vulović, i Sanjom Jablan, a bez povređenje u drugom setu Maje Glišić,  ostvarila dominaciju u bloku. Požrtovanje pobednica je priča za sebe. 

 Milica Petović je bila glavni aretljerac Valjevki, dok je presporo dizanje “ubilo” Nikolinu Tomić, preopterećenu stalnim prijemom servisa. Anđela Stojković i sestre Bojana i Katarina Čelić su pružile taman toliko koliko im je rival dozvolio.

U preostala tri kola Valjevke će u goste preslabim rivalima Studentu i Tutinu, a ugostiće Ivanjicu. Ako se zna da imaju bod više od ljiškog Spartaka koji je jedini pobedio lidera, jasno je da samo čudom neće izboriti plasman u viši rang.

ŽOK Valjevo: Tomić, Stojković, Petović, Gonzales Tomašević, Pandeva, A. Živković, K. Čelić, Sirovljević, B. Čelić, M. Živković, Mitropvić, Medarević.

 ŽOK Ub: Lazić, Marković, Drobnjak, Petrović, Nikolić, Kiselčić, Jelić, Karišik, Popović, Vulović, Jablan, Glišić

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas