Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŠARENIŠ VALJEVSKIH SPORTSKIH MILIONERA ! Featured

lopteSveopšte devastiranje  fudbala i košarke na srpskim prostorima  itetako se održava i na Valjevo. Dva centra troška zadužena isključivo za besmisleno arčenje narodnih para, a nagrađena neobjašnivo ogromnim donacijana Valjevki i Valjevaca, teraju po svome i oba najpopularnija  sporta u Srbiji i sve dubljoj krizi, dok klubovi samo nižu dugove!

Na drugoj strani valjevska deca se igraju i uče fudbalsku i košarkašku azbuku, na putu  lične sportke afirmacije. Sa decom se strpljivo, stručno i odgovorno radi, ali za njih nema ni pare iz gradske kase. Najdrastičniji primer je  škola  fudbala Senjak. Preko 200 dečaka ne može da trenira na stadionu u parku Pećina jer su "ničiji".

1 fudbal-blato-5

Biće tako dok se vlasnici škole fudbala ne dosete i registruju svoju delatnost pod okriljem Udruženja građana. Neupućeni roditelji će i dalje zbog ličnog neznanja  morati da se snalaze kako znaju i umeju. Poput nekih finansijski "očerupanih" skupo će plačati nesmotrenu  bežaniju iz fudbalskog centra troška. Čeka ih  dužničko  ropstvo da bi otplaitili slobodu svog deteta!?

Obeštećenja za svoju decu plaćaće u vidu donacija alavim moćnicima valjevskog fudbala sve dok ne budu naučili kako da zaštite svoj kućni budžet, sebe  i svoju decu. 

A valjevski milioneri su poslednji vikend u  martu završili pobedom i porazom.

Već viđen novi kiks i već u martu završetak sezone FK BK 2014 je posle nerelazovanog penala Lozničana i pogođene prečke  na Lagatoru,  sprečio  Miloš Rašević

Prekid igre u 87.minutu doneo je Rašketovu bravuru za gol Stevanovića, a zatim je u nadoknadi vremena u 91, usledio  fudbalski potez nevidljivog  Stefana Ilića. Prodor i pas  za Raševića doneo je drugi gol za konačno vađenje iz "mrtvih". Radnički iz Kragujevca je izgubio dva boda od davljenika Jošanice u Novom Pazaru pa se razlika ponovo istopila samo na jedan bod. Igra FK BK 2014 je i dalje nedostojna pretendenta na prvo mesto, tako da se  već narednog vikenda ako forma naglo ne skoči može očekivati novo mučenje na Krušiku.

Prezaduženi KK Metalac je poražen   od Beovuka 74:79 (16:14, 21:21, 14:24, 23:20) u  22. kolu KLS u Valjevu. Propuštena  je  šansa da se valjevski tim  umeša u borbu za 4. mesto. 

Beogradski vukovi su u pravom smislu reči iskidali domaćina.  Opterećenje da se može i do  Superlige Srbije bilo je dodatni problem za valjevski tim. Suđenje  novosadskog trija Vojinović, Pecelj, Sedlar je bilo za zatvor tako da je Metalac unapred bio osuđen na poraz.

Fundić je uz pomoć Zekavičića "potabao"  Dujkovića (226 cm), dok je spoljna linija   Beovuka imala je potpunu slobodu.

Metalac je minus od 51:59 u 30.minutu istopio na 74:77 ali Radivojević i Brano Đukanović nisu bili na visini zadatka kada je trebalo potpuno preokrenuti meč.

Brano  Đukanović sa 25 poena, Dujković sa 19, i Vasić sa 13 koševa bili najefikasnij kod Metalca.

Dragović je ubacio  18,Vučićević 15 Zekavičić 14, Fundić 12, a  Pejić 11 poena u Beovuku.

U sredu je novi meč u Valjevu,a gost će biti Mladost iz Zemuna.

Zajedničko za oba Centra troška je da su   isključivo jaki na rečima  kada su u pitanju mlađe selekcije.

Na sreću u gradu postoje ljudi kojima su prioritet mladi, tako da ima nade za košarakašku decu Valjeva !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas