Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

RVAČU JOVANOVIĆU VIZA ZA EVROPSKO PRVENSTVO Featured

1 mjarko jMarko Jovanović će učestvovati na Prvenstvu Evrope u rvanju slobodnim stilom u  Novom Sadu od 2. do 8. maja, pošto je na  izbornom u Šapcu osvojio prvo mesto u kategoriji do 97 kilograma.

Na turniru u Šapcu Jovanović je u zabeležio tri pobede, a sve rivale je savladao već u u prvoj rundi. Pobedio je Ručnova iz Šapca sa 12:-2, zatim je tuširao Šipčića iz beogradskog Pobednika, a u finalu pobedio Borenovića iz beogradsklog Fristajla sa 10:0.

Valjevac istiće da zasluge za uspeh pripadaju i iranskom stručnjaku Alirezai Manešu, nedavno gostom rvača „Mladost“. Sa Irancen se Jovanović priprema od februara u Beogradu. Posle 2102. Valjevac će ponovo nastupiti na Evropskom šampionatu. Pre pet  godina mu žreb mu nije bio naklonjen jer je odmah rvao sa Ukrajincem Andritsevim, olimpijskim vicešampionom te godine. U dosadašnjoj karijeri Jovanović je četiri puta bio prvak države u slobodnom stilu, a sa Mediteranskih prvenstava ima bronzu i srebro u slobodnom stilu, kao i bronzu u grčko-rimskom stilu. U neolimpijskoj disciplini rvanje na pesku bio je drugi na Svetskom prvenstvu 2012. godine.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas