Menu

zaglavlje

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ODBOJKAŠICE PROŠLE NIŠ, METALAC ISTOPLJEN U VRŠCU Featured

1koš lopta

Prvi ponedeljak u aprilu bio je  radni dan za  košarkaše Metalca. U Vršcu lider je pola gas slavio večeras 94:87(25:28, 23:13, 26:27, 20:19).Odbojkašice Valjeva su prema očekivanju zabeležile laku pobedu u Nišu nad nejakim Studentom. Pred Valjevkama su još dva lagana meča(Ivanica u Valjevu i Titun u ngostima)da se iz Treće lige  vrate ponovo   u Drugu odnosno tzv Prvu ligu. 

U Vršcu se moglo videti  napadačka igra dva tima. U svakom pogledu bolji organizovaniji klub je sa  mnogo  više kvalitetnih igrača u rotaciji od Metalca odigrao još jedan u nizu mečeva po sistemu toplo - hladno.

Okršaj je otvorio Aleksandar Vasić sa tri vezane trojke. Metalac bez odbrane i  jasnom namerom za preteranim revolveraškim dokazivanjem pojedinaca. mogao je posle prvog napadačkog naleta  samo da bude solidan partner lideru taman odlučnom da igra  samo za minimalnu pobedu, Vršac je  pred početak poslednjeg minuta meča  Vršac imao samo tri poena prednosti.

Treći uzastopni poraz je za razliku od dva predhodna očekivan, kao i suđenje Kraljevčanina Maričića i sličnih mu po karakteru večeras Prpe i Krstića.

Statistika je kao i na većini mečeva netačna, ne zbog neznanja već očigledne namere "beležnika" da ne vide što se ne može nevideti, i da zapisuju lažne podatke o učinku igrača.

Krađa lopti i asistencije, besmisleno tendenciozno dopisivanje pogrešnim igračima izgubljenih lopti, dodavanje skokova kada ih nigde nema, previđaneja rampi(banana) ruži košarku.

Na greške, i namere teške  "beležnika"  da pojedinim privilegovanim akterima dodaju nezarađeno na terenu, na račun onih koji su se za svaki indeksni poen krvavo  izborili u više navrata je lično ukazivano direktoru lige Valjevcu Leonu de Leonu. Sve se uvek završavalo zahvanošću na evidentiranju  problema, i obećanjem da će načasni beležničari biti sankcionisani.

Za netačnu statistiku odgvoronost snose pre svega klubovi i dok ne budu sankcionisani biće ovako!

Prvenstvo u KLS se bliži kraju, a kada bude završeno na osnovu nesitina priznanja će pripasti i onima što ih "beležnici" uporno čašćavaju. Ali koga još to zanima u ligi gde interesna grupa - sudije može da rade šta hoće, i gde im niko ne sme ništa da kaže. Ali su  zato igrači, treneri i klubovi pod udarom čim pokušaju da im se suprotstave i ukažu da to što rade nije dobro.

Život je  jedan, karijera kratka da bi se se kidali nervi i trpela poniženja loših ljudi, mediokriteta i poslušnika, pukih izvršilaca zadataka bolesnih umova.

Druge nema, ako se nešto drastični ne promeni u ovako organizovanoj KLS je besmileno igrati i  momci valja što pre bežati u kojoj su bez elementarne zaštite izloženi iživljavanju i maltertiranju kadija svih formata!

U večerašnjoj utakmici kao i u dve predhodne bez ikakvog značaja po Metalac kapiten Đukanović je tokom 40 minuta igre indeks  25  ostvario sa  16 koševa, 7 skokova i 6 primljenih faulova. Najefikasniji kod Metalca je bio Brana Đukanović sa 29 poena iz 19 pokušaja(indeks24). "Beležničari" su ukrali dabl dabl Vasiću indeks17 ( 13 koševa i 7 umesto 11 asitencija)!? I Ostojić je sa 10 poena i 4 skoka stigao do dvostrkog indeksa korisnosti 14.

U ekipi Vladimira Đokića Miljan Pavković je bio najefikasniji sa 20 poena, a  dodao je i 4 asistencije(indeks 16). Krstović je ubacio 16, poena, dodao 7 skokova i 3 asistencije za indeks 20. Identičan po broju koševa i skokova bio je Jevtić. Stojadinović  je ubacio 15, a Savović 12 koševa.

I konačno Metalac je izgubio meč i pored 97 indeksnih poena, čak 14 više od pobednika meča i lidera KLS !?

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas