Menu

zaglavlje

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI OFK “SENJAK FUDBALSKO BLAGO SRBIJE! Featured

1SENJAK KADETI VOZDOVACValjevska školica fudbala  imena "Senjak" odavno je prerasla u najozbiljniju valjevsku fudbalsku priču, bez dinara dotacija grada postala je najveći centar za obuku talentovanih dečaka, i “proizvodnju”  budućih asova srpskog fudbala.

Klinci Senjaka su prošle godine bili na pragu Kvalitetne kadetske lige Srbije, a nova generacija se sa šabačkom Mačvom bori ovog proleća za prvo mesto u Mačvansko-Kolubarskoj ligi.

Najmlađi rođeni 2008. godine za 10-ak da će  boriti za naslov najbolje ekipe  u Zapadnoj Srbiji - Mini - maksi ligi.

1SENJAK 2008

OFK Senjak na svojim plećima nose bivši asovi valjevskog fudbala Peđa Simić i Milan Jović.

Ogromno breme odgovornosti dele i vredni i stručni saradnici: Vlada Tadić, Saša Sević, Dragan Mitrović, Đorđe Ćirković...

Kroz treninge i takmičenja valjevska deca na jedinstven način postaju zdravi i korisni članovi društva. Kroz igru   i rad u fudbalu, čeliče svoje  zdravlje,  socijalizuju se i spremaju se  za najveća iskušenja koja tek stižu. Fudbalski najtalentovaniji koračaju ka velikim i uspešnim karijerama. Naravno samo najistrajniji, najvredniji i najmudriji, i pre svega  najsrećniji  će dosanjati   svoje snove.

Partizan, Zvezda, Voždavac uveliko “uvoze” valjevske talente nadajući se da će im Valjevo i OFK Senjak podariti nekog novog Nastasića( fudbalski prohodao baš na Senjaku u ZSK-u), Đorđa Lazića, Nemanju Petrovića, MIlana Jovića, juče strelca gola za Voždovac u Kupu Srbije protiv Partizana Nikolu Srećkovića.

Posle odlaska nekoliko najtalentovanijih dečaka u Partizan, Zvezdu i Čukarički , saradnja sa Beogradom je proširena sa FK Voždovac.

Kvartet kadeta musketara OFK Senjak: golman Stefan Milinković(rođen 2000. godine), godina ), i godinu dana mlađi igrači Stefan Tešić, Aleksa Jović i Nebojša Andrić danas su uzdanice  kadetskog tima Voždovca.

U redove “zmajeva” su se preselili bez obeštećenja ističu u OFK Senjak. Obostrana želja je  da dosegnu visoko postavljene ciljeve, a da njihov matični klub, posle afirmacije u izuzetno organizovanom i uređenom FK Voždovac, dobije svoj deo kolača.

Na pitanja zašto dece OFK Senjaka napuštaju Valjevo, kad im je pred nosom FK Budućnost Krušik 2014 umesto odgovora dobijamo samo kiseo osmeh sagovornika iz OFK Senjak.

Nije tajna da milioneri “mančesterovci pored barske pruge” najveći Centar troška valjevskog sporta, ne zanima najvažniji deo posla, već samo jurnjava vetra u planini, odnosno besmisleno trošenje narodnih para.

Dovode se sa strane polovni stručnjaci sa profi licencama i što je najgore “bonusi” iz drugih sredina, dok im valjevska deca ispred nosa odlaze u Beograd. Njima je svake sezone samo rezultat prvog tima prioritet, ali za rezulat i uspeh nije dovoljna prazna priča.

U OFK Senjak postoji ono najvažnije ideja, znanje, posvećenost, strast, srce i vera!

Iako su beskućnici, a gradska vlast nikako da prepozna njihovu misiju istrajni su na svom putu da rade važan i častan posao, zato su i uspešni.

Prepoznati u fudbalskoj Srbiji imaju i svog čoveka Peđu Simića, fudbalskog instruktora u stručnom štabu kadetske reprezentacije Srbije. Simić je sa kolegama iz stručnog štaba mlađe kadetske (generacija 2001.) vodio reprezentaciju Srbije na Razvojnom turniru UEFA u Bugarskoj, u Albeni.1 u16 struka

Srbija je pobedila Belorusiju (2:1), Bugarsku (3:1), i Estoniju 2:0 i ubedljivo osvojila prvo mesto.1 u16 razvojni turnir u bugarskoj

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas