Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PET ASOVA IZ REDOVA ŠAMPIONA METALCA U RUSIJI Featured

 

1bss reprezentacija srb

FOTO:BSS

Na zajedničke pripreme u Moskvu sa ruskom reprezentacijom  otputovali su najbolji srpski bokseri. Medju 12 putnika su i perjanice aktuelnog šampiona Metalca, Dušan Janjić, Nemanja Gavrilović, Damjan Grmuša, Milosav Savić i Aleksa Marković.

Pripreme će trajati 17 dana u Moskovsku oblast, čuvenu bazu Centar progresa boksa.

U Moskvu su otputovali: Rade Joksimović (muva kategorija), Dušan Janjić (bantam), Veljko Gligorić (pero), Nemanja Gavrilović (laka), Aleksandar Konovalov (poluvelter), Damjan Grmuša (velter), Milosav Savić i Aleksandar Marković (srednja), Sandro Poletan (poluteška), Marko Docić i Slobodan Jovanović (teška), Vladan Babić (superteška). Našu selekciju predvode selekor Miodrag Perunović i treneri: Dušan Mileusnić i Mane Marčeta, i kondicionim trenerom IgorTomašević

Zajedničke pripreme ruske i srpske boks armade će trajati 17 dana, gde će naši borci koristiti sve uslove koje koriste najbolji na svetu. Srpski treneri će napraviti zajednički plan i program sa ruskim kolegama, dok će sparing sa bokserima domaćina biti pravi test za naše reprezentativce, na osnovu kojeg ćemo dobiti finalni spisak za učešće na Evropskim igrama u Belorusiji.

Selektor Perunović je odlučio da u srednjoj i teškoj kategoriji u Rusiju putuju po dva boksera, tako da treba da se odluči između Savića i Markovića, odnosno Docića i Jovanovića.

Evropske igre u okviru kojih je i Evropsko prvenstvo počinje 20. juna 2019. u Minsku. Srbija 30 godina čeka medalju sa evropskih prvenstava u boksu, što je motiv više našim bokserima.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas