Menu

zaglavlje

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO  NEVIDLJIVIH  VALJEVKI I VALJEVACA SU ŽRTVE NATO BOMBI SA  OSIROMAŠENIM URANIJIMOM!

15.000 VIDLJIVIH, I JOŠ TOLIKO NEV…

Danas se navršava četvt...

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU ELITU U URUŠENOM GRADSKOM SVETU SPORTA

ODBOJKAŠICE VALJEVA ZASENILE LAŽNU …

U nikad siromašnijoj po...

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

NASTASIĆ OTKAZAO PIKSIJU

Odlične partije u...

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NAJBOLJIH, LEŠIĆ I DAY  NAPUSTILI METALAC

POSLE IZBORENOG OPSTANKA, DVOJAC NA…

Najgledaniji i finansij...

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU,  ALI NE I CRNO BELI SVET!

SVE JE U SRBIJI NA PRODAJU, ALI NE…

Vreme smrti traje, što ...

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU DA SMO JAČI OD BESRAMNIH PORUKE ZLA

SILUETA ANĐELA I LJUDSKOST ZA NADU …

Silueta andjela u nebes...

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA ACA I MAŠA "ISPALI" IZ sns  "ŠEME"

NAJBOLJI U IZBORU SPORTSKOG SAVEZA …

I pored intenziviranog ...

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJAO NA VIDRAKU

VREME ZLA TRAJE, ĐAVOLJI OKOT DIVLJ…

Uzdignute pesnice Stjep...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TONI FILIPI STAVIO TAČKU NA ŠAMPIONSKU 2019. METALCA Featured


1 m s filipi 1

Zašto su šampioni Srbije u boksu, zašto se svi raduju da dođu u Grad Valjevo. Odgovor je jednostavan. U priči BK Metalac nema trunke usiljene i nametnute politike i politkanstva u bilo kom formatu. Nestvarna energija poštovanja i prijateljstva svojstvena je samo  šampionima  ljudskosti, časti i pobednicima.

Metalac je pobedio Somborce 10:4 u 4. kolu BLS i potvrdio mesto u plej ofu ovog takmičenja.

Gosti iako su tek 2019. zakoračili u BLS i nisu se obrukali u Valjevu kao većina nabeđenih i lažnih šampiona ringa. Protiv Saše Milovca večeras kapiten domaćina Slobodan Jovanović, junak pobede protiv Radničkog, je poklekao već u prvoj rundi.

m s milovac sloba j

, a Kubanac Moja je počistio neiskusnog ali hrabrog Nenada Momirskog.

Nikola Živanović je u balskoj večeri šampiona častio klub i publiku pobedom za doplomu Fakuleteta za sport i fizičku kultutu u   odličnom meču sa Vladimirom Gubašom.

m s nik yiv grubas

Dejan Dašić je vodio pravi rat u ringu sa istrajnim i neugodnim dugorukim Stefanom Ristanovićem i doneo očekivana dva voda Metalcu.

m s dasic ristanovic

Kristijan Jovanović odličan samo u prvoj rundi u borbi sa dve godine mlađim Nazifom Sejdijem(17). Milutun Stanković nije imao rivala.

A "poznato" leglo ćetnika večeras je zatajilo,  a vajni zagovornici četništva padoše na ispitu.

Ugasiše ga  a ko drugi do partizani aplauzom do neba i  sposobnošću  da prepoznaju  svetlost pobednika, ma koje vere bio.

Čim je  zakoračio u magični četvorougao Toni Filipi, rođeni Zadranin, član zagrebačke borilačke Akademije Gladijator je osvojio srca svih svojom mirnoćom i  pobedničkom energijom.

m s f

Zašto je Toni danas, nije šala, najbolji bokser u svim eks republikama SFRJ, a i šire na Balkanu i Mediteranu u svojoj teškoj kategoriji uverili su se srećnici što dođoše da pozdrave šampione na kraju 2019. godine.

Mladi rival iz BiH u dresu Sombora okićen sa tri titule   Bojan Čestić (19 godina) dobio je  lekciju iz bokserskog umeća, volje, snage i  brzine.  Nepredvidivi i neodbranjivi udarac  je sevnuo, a udar  groma se ne može preživeti.

Već harizmatični  šampion Toni  Filipi  je hladnokrvnošću i svojim ratničkim duhom otvorio vrata raja. Nastavlja svoj pohod ka novim pobedama.

Sreća ili sudbina su odredili, stigao je u Valjevo, grad ratnika, slobodoumnih i hrabrih ljudi da bude deo nove šampionske sportske priče jače od svake politike,  što ruši dobro u ljudima.

Krunu šampiona sveta je poneo  samo jedan sin sa ovih naših prljavom politikom zavađenih prostora, do danas neprevaziđeni   Mate Parlov.

A kako danas izgleda i šta sve zna o boksu i kako  radi u ringu Toni Filipi bi mogao da krene  putem Parlova. Otuda i oduševljenje valjevskih poštovalaca boksa čovekom i umećem kakvo se danas retko sreće, bez obzira koje vere i nacije bio.

Valjevo voli šampione!  

Čestitke mendžmentu BK Metalac na svemu što čini za povratak boksa u Srbiji i u svom Valjevu, ali i na istrajnosti da poštuju istinske vrednosti.  Večeras je minutom ćutanja uz odjeke gonga  poput zvona u hramovima odata počast velikanu, neprevaziđenom predsedniku  dr Miroslavu Mirkoviću - Merfiju.  

Nova 2020. biće godina novih izazova. Valja braniti, a biće teško  odbraniti titulu  jer  na trofej kidišu Nišlije, Lozničani i Beograđani.

Pokušaj miniranja Metalca pred meč sa Somborom nije uspeo. Odbranjena je istina i laž ipokušaj prljave igre iz beogradske kuhinje pali su u vodu. Sa reprezentatovcem Milosavom Savićem i večerašnjim  ratnicima ali i još jednim vrhunskim pojačanjem sve je moguće, pa čak i pobeda na Crvenom Krstu.

Na žalost još uvek se ne zna kada će biti zakazan meč 6.kola  Radnički - Metalac. Na Crvenom Krstu dobićemo odgovor na pitanje ko u A grupi u plej of ulazi sa poziciije broj jedan, Valjevci ili Beograđani. U B grupi Loznica je prva a NAISSUS drugi.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas