Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ABA: TRESLA SE GORA RODIO SE MIŠ ! Featured

aba logo

Današnja sednica Skupštine ABA lige u Beogradu nije donela ništa spektakularno, osim što je po zahtevu srpskih i slovenačkih klubova u cilju zaštite regularnost lige najavljena promena kursa u sudijskoj organizaciji, odnosno "suđenje bi trebalo da bude podignuto na najviši mogući nivo".

Srpski predstavnici u regionalnom takmičenju su pre nekoliko dana istakli nezadovoljstvo suđenjem, a posebno radom komesara Aleša Kamnikara, pridružili su im s ei Slovceneci insistiranjem da se ni po koju cenu ne ugrozi regularnost takmičenja .

U saopštenju koje je poslato nema konkretnih informacija o promenama u sudijskoj organizaciji, ali se između redova naziru.

Takođe se insistira da ABA liga mora da ima tretman koji joj i pripada imajući u vidu “rat “ između FIBA i ULEB-a.

Saopštenje ABA prenosimo u celosti i bez ispravki.

„Na Skupštini ABA j.t.d. lige, održanoj 15. januara 2015. godine u Beogradu, donet je niz zaključaka koji imaju za cilj dalje unapređenje rada Sudijske organizacije i održavanje maksimalne regularnosti takmičenja.

Na sastanku kome su prisustvovali komesar Aleš Kamnikar i predsednik Sudijske komisije ABA lige j.t.d. Branko Jovanović, u izuzetno konstruktivnoj atmosferi, zaključeno je da menadžment lige i svi klubovi moraju da ulože maksimalne napore kako bi se rad Sudijske organizacije podigao na najviši mogući nivo.

Sa tim ciljem, Skupština ABA j.t.d. lige je ukazala na dalju izgradnju sistema u kome će se izbeći svako preklapanje odgovornosti u radu i obavezama u okviru Sudijske organizacije, kao i neophodnost bliže saradnje sa nacionalnim Savezima i evropskim organizacijama.

Skupština je takođe razmotrila trenutnu situaciju u evropskoj klupskoj košarci i zaključila da se kroz koordinaciju sa svim košarkaškim subjektima mora uraditi sve kako bi ABA liga j.t.d. imala tretman koji zaslužuje“, stoji na kraju zajedničkog sapštenja.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas