Menu

zaglavlje

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"TITO" UZDRMAO FUDBALSKU SRBIJU ! Featured

s-veselinovic

Posle febuarskog jasnog upozorenja da će sud u Lozani po prijavi reagovati i podariti ekspresno “slobodu” Andriji Živkoću, u strahu od novog ponižavanja smrtno preplašena najgora uprava u istoriji FK Partizan, sada pod imenom radna grupa, u prošlosti identifikovanoj i kao krizni štab,  je podvila je rep i zabila se u mišju rupu, ali je Zapadnu Srbiju protresao novi zemljotres.

Fudbalski Zapad Srbije podrhtava posle dupliranih  izbora u sudijskoj organizaciji održanih u Kragujevcu !

U Kragujevcu su 9.februara su održani regularni, a zatim i još jedni paralelni izbora u sudijskoj organizaciji FS Regiona Zapadne Srbije.

12.februara 2016.  u FSR Zapadne Srbije  prosleđeni su  legalini dokumenti, punomćja 39 delegata predstavnika sudijskih organizacija svih okruga zastupljenih u  FSRZS,  i zapisnik sa legalne skupštine,  sa jasnim stavom da je  Odluka  nelegalne   Skupštine sudja FSRZS u izboru "svog" kandidata nevažeća.

Čelnicima, da li stvarno Divlljeg fudbalskog Zapada, zbog osnovane sumnje da su posle napuštanja  Skupštine sudija u hotelu Šumarice" i organizoval i  paralelni    skup na kome je  Mile  Gavrilović  iz Požege izabran za predsednika , bude li se ispostavilo da su inicirali  "skupštini na parkingu"   prete drakonske kazne i izbacivanje iz svih fudbalskih foruma, ukoliko se ispostavi da su prekršili zakon.

Na "parkingu“ pomenutog hotela, a zatim u jednoj kragujevačkoj piceriji doneta je po rečima novog predsednika sudijske organizacije FSRZS Slobodana Veselinovića, nezakonita odluka o formiranju nelegalnog i nelegitimnog rukovodstva sudijske organizacije.

Na zbivanja pre pre dešavanja ispred hotela i potpisivanja na haubi automobila na parkingu u Šumaricama,a zatim i okupljanja nezadovoljnih u jednoj od kragujevačkih piceriji, podseća  legitimni i legalni novoizabrani predsedniik Valjevac Slobodan Veselinović.

Na  legitimnoj i po svim propisima legalno  organizovanoj Skupštini u hotelu “Šumarice”na početku je bilo   39 delegata, iz svih okruga Zapadne Srbije. Napominjem, da je predstavnik šabačke sudijske organizacije Vladimir Tomić doneo   punomoćje koje je sam popunio, bez pečeta i potpisa matične sudijske organazacije”, podseća Veselinović posebno apostrofirajući ključni detalj sednice.

“Pošto su verifikovani mandati nastavili smo rad. Posle toga 19 delegata je napustilo skupštinsko   zasedanje. U toku rada verifikacione komisije obratio nam se predsednik FSRZS Kragujevac,  sudija Apelacionog suda u Kragujevcu   Žarko Stevanović rečima :"Zar vam ovo ne mriše na privremene mere" uz komentar da je u gradu Kragujevcu u uveo privremene  mere u sudijskoj organizacii jer  neće da mu organizaciju vodi  mašinbravar, alidirajući na kragujevačkog internacionalca  Vladimira Ćađenovića. Stevanović je potom rekao da je "u svom radnom veku izrekao 700 godina robije” a zatim je sa generalnim sekretarom FSRZS Radom Popovićem napustio salu hotela "Šumarice".

Veselinović podseća na dalji tok legalnog skupštinskog zasedanja u Kragujevcu.

"Nismo pekidali rad, i ja sam jednoglasno uz podršku svih 20 delegata, dobio prvu čestitku na izboru  za predsednika od  člana sudijske komisije FSS Dušana Mrakića, Inače sekretara  u monostartsvu energetike. Takođe ističem da je Mrakić  došao u u Kragujevac sa jasnom namerom da "pomogne" u izboru mog konkurenta. Sednica je završena u 18.45”, ističe Veselinović i dalje u šoku posle reakcije druge strane.

“Mi smo predstavnci radničke klase, ne vodimo "važne" poslove, ne vozimo skupocene automobile, džipove, i ne koristimo službena vozila države Srbije", ističe s ponosom Veselinović.

. Možda “drugoj strani” smeta što je  mašinbravar prvi čovek fudbalskog suđenja u gradu Kragujevcu, a ne visokoobazovani sega-mega-alfa... ili šta već. Jedan bravar, Josip Broz Tito je vodio Jugoslaviju pola veka na zadovoljstvo i ponos svih naroda i narodnosti danas razbijene, rasparčane i uništene Jugoslavije. Ponosan sam na svog kolegu mašinbravara i  na sve kolege hrabre da prepoznaju našu misiju raščišćavanja i rušenja svega što je fudbal u Zapadnoj Srbiji dovelo na ovako niske grane. Zakazali smo i prijem kod predsednika FSS Tomislava Karadžića. Ićićemo do kraja, ovo je skandal  ”

Na kraju Veselinović ističe da još  jedan frapantan detalj.

“Nisam verovao da je ovoliki medijski mrak u sportskom novinarstvu. Osim na SOS kanalu i na valjevskum portalu Moj svet sporta ISTINA je I DALJE nedostupna na ostalim medijima u Srbiji” zaključuje novi predsednik sudijske organizacije FSRZ Srbije Slobodan Veselinović, bez komentara o objavi na sajtu FSRZS koju prenosimo ui celini.

“NA IZBORNOJ SEDNICI STRUČNE STRUKOVNE ORGANIZACIJE SUDIJA FSR ZAPADNE SRBIJE, ZA MANDATNI PERIOD 2016-2020.GODINA, ODRŽANOJ 09.02.2016.GODINE U KRAGUJEVCU, ZA PREDSEDNIKA JE JEDNOGLASNOM ODLUKOM IZABRAN MILE GAVRILOVIĆ, INSTRUKTOR PRVE KATEGORIJE IZ POŽEGE. SEDNICI JE PRISUSTVOVALO 20 DELEGATA SKUPŠTINE, A U IZVRŠNI ODBOR, PORED PREDSEDNIKA MILETA GAVRILOVIĆA, JEDNOGLASNO SU IZABRANI I: BOJAN NIKOLIĆ I SRĐAN MINIĆ (POTPREDSEDNICI), MILUN DOSTANIĆ, SVETISLAV MARUŠIĆ, DEJAN DIMITRIJEVIĆ I DRAGAN STOJADINOVIĆ (4 ČLANA BIĆE NAKNADNO IZABRANO). U NADZORNI ODBOR IZABRANI SU: ČOLOVIĆ DRAGAN, SPASIĆ BOBAN I NIKITOVIĆ RAJKO.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas