Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ABA LIGA SPREČAVA "MUĆKE" ! Featured

pfc cedevitaPosle sumnjivih rezultata u Novom mestu i Nikšiću vođstvo ABA lige pokušava da sačuva regularnost i da sve bude čisto kao sinoć tokom  "ispijanja" Cedevite na eks u Palati sportova na Novom Breogradu "Ranko Žeravica". Pet  mečeva 26.kola pod “sumnjom” biće odigrani u istom  terminu  7.marta,  u  ponedeljak u 18 sati !

U poslednjem 26.kolu ligaškog dela Jadranske lige već u petak 4.marta je trebalo da igraju Mega i Metalaca, ali je termin promenjen pa će srpski derbi biti odigran 7. marta od 18 časova, kada i još četiri meča gde su "mućke"moguće.

U istom terminu igraće: Zadar –Sutjeska, Crvena zvezda – Krka, Tajfun –Igokea, i Olimpija – Partizan.

Jedino su “sumnje” oslobođeni akteri mečeva: Budućnost –Cibona( igraju u subotu 5.marta u 21 sat) i Cedevita – MZT(nedelja 6.mart u 19 sati).

Potez vođstva ABA lige je stigao MALO KASNO !

Trebalo je reagovati pre sumjnvih rezuzltata  u Novom mestu i Nikšiću,  dostojnih policijske istrage, i reakcije tužilaštva i suda.

Umesto istrage i sankcija čuli smo  nevešto  prepucavanje  Nikšićana i gazde Mege MIška Ražnatovića.

A da sve  nije bilo sve čisto u pobedi Krke protiv Mege i porazu Budućnosti u NIkšiću, jasno je i najvećim košarkaškim neznalicama.

Na sreću Partizan se potrudio da spreči novi talas "mućki"

Crno beli su deklasirali Cedevitu, pa se Metalac može samo naći ispod crte( biće 13-i) ako  Sutjeska i Krka pobede u Beogradu i Zadru, Olimpija savlada crno bele u Ljubljani, a Igokea Tajfun u Slovenij.

Valjevci veruju  u apsolutnu regularnoist u poslednjem kolu, u istoj meri kao što su uvereni  u pobedu u Sremskoj Mitrovici  7.marta  u okršaju sa pobednikom srpskog Kupa !

Crvena zvezda Telekom  posle sinoćnog trijumfa u Zagrebui nad Cibonom, bez dileme, samo pobeda nad  Krkom u poslednjem 26-kolu u Beogradu donosi drugu poziciju u plej ofu, a Cedeviti tek  treće mesto.

Slovencima ostaje  nada da se u Zadru neće ponoviti nikšićki scenario, pa da Sutjeska pod  novim čudnim okolnostima savlada posle Budućnosti, i naslednike Kreše Ćosića i Pina Đerđe, u sred Dalmacije.

Ali na ovom delu Balkana sve je moguće !

Po završetku 26.kola četiri prvoplasirana tima otvaraju polufinalnu seriju plej-ofa 12. marta,a sastaće se ne bude li nekih “čuda” Budućnost –Mega i Crvena zbezda Telekom –Cedevita !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas