Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

“KOŠARKA JE PARTIZAN" Featured

kk pfx knjiga 1U do skora dvorani  Pionir, od nedavno novog imena„ Aleksandar-Aca Nikolić poprištu brojnih velikih pobeda Partizana “ promovisana je knjiga Slobodana Vladušića „Košarka to je Partizan“autora, Slobodana Vladušića profesora književnosti na Univerzitetu u Novom Sadu, .

  Vladušić je na promociji govorio kako vidi košarku i najtrofejniji srpski klub.  je pojasnivši  zašto je Partizan klub - porodica, a velikani poput Reala iz Madrida i minhenskog Bajerna preduzeća.

Vladušićeva knjiga aj njegov subjektivni doživljaj kluba autora,kao i emocija koje on sa sobom nosi a o kojima se priča i piše širom sveta. U knjizi „Košarka to je Partizan“, prema svedočenjima mnogih „čita u dahu“ pojašnjeno je zašto Partizan predstavlja porodicu, sistem, ogromnu školu talenata i trenera, i zašto ima najbolju i najverniju publikui.

Knjiga obiluje emotivnim nabojem, a deo je tokom promocije dočarao glumac Đorđe Marković, čitajući odlomak „Kako je sport pobedio Holivud“ koji govori o istorijskom uspehu i tituli šampiona Evrope iz 1992. godine. Pred sam kraj, Marković je pročitao i pismo Žofrija Lovernja na oproštaju prvog kapitena stranca u istoriji Partizana. 

KK Partizan NIS, poklonio je profesoru Vladušiću retro dres koji je inspirisan osvajanjem prve titule državnog prvaka 1976. godine.

Uz bogatu ilustaciju u vidu fotografija igrača, navijača i detalja sa utakmica Partizana, knjigu je izdala „Vukotić Media“ a  možese  kupiti na kioscima, ili u  prodavnici KK Partizan NIS (www.partizanbcshop.rs).

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas