Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

I SA NULOM NAPREDAK KA PRVOJ LIGI Featured

bfc-kucevo 0Trećeligaš sa Kolubare Budućnost Krušik petim bodom ovog proleća stigao na minus od dva boda u odnosu na šabačku Mačvu, a da je bilo pameti sreće  već je mogao biti  lider Srpske lige Zapad.

Bude li pomaka u igri valjevskog tima, a u Kučevu za 1:1 fudbalski auditrijum Valjeva je posredstvom jedne kamere za 95 minuta izdržao neviđenu tortuturu gledanja negacije svega što ima veze sa fudbalskom igrom i televizijom, samo sa jednom promenom, ali ključnom, da na čelo kluba dođe čovek od nespornog autoriteta, eto na leto Prve lige u Valjevu.

Protiv preslabog Kučeva, očajnog terena, vetra u lice, sa tri lopte za zabavište,  valjevski tim je nije ličio na sebe do primljenog gola. Nastavak igre posebno drugo poluvreme je donelo jalove napade, pretvorene u gol pred kraj utakmice, u celini obeležene bekrajnim odugovlačenjem i simuliranjem domaćina.

Da je umesto Popovića  u timu, budući inženjerTomić( igra za Radnički sa Petog puka) domaćin bi mogao samo da sanja vođstvo.  Valjevci su dozvolili da ih protivnik na momente siledžijskom igrom zbuni i uz pomoć tree i vetra spreči ih da namentnu pepoznaznljivu pas igru. Teško su  Valjevci  stizali do šenesterca Kučeva, a kada bi se to dogodilo nije bilo upotrebljive lopte za napadače, jer je kontrola najvažnijeg rekvizita na utakmici u pravom smislu reči bila nemoguća.

Domaćin je poveo u 27. minutu autoogolom Popovića, toliko dekoncentrisanog da je loptu, umesto da izbaci u u korner, glavom zakucao pod prečku šokiranog Vojisavljevića.

Od desetak prekida što posle slobodnih udaraca, što kornera Sević je uspeo poslednji “slobodnjak” da pretvori u gol za premali bod, ako se ima u vidu snaga protivnika.

U 87. minutu iz slobodnog udarca Sevićev novi u nizu “nedostupnih centaršuteva” je preleteo sve i završio u mreži najzapaženijeg aktera meča golmana Kučeva Rajkovića.

Jalova ofanziva premalo akcija, na mora ponovo apostrofirati očajnom terenu, tek po koja polušansa i promašaj utakmice Isidorovića, kada je zgazio čuvara, i umesto da uposli slobodne saigrače, Raševića i Ilića, šutirao je pored okvira gola, su scenario utakmice fenjeraša i  u Kučevu  neubedljivog pretendenta na Prvu ligu.

Za svaku pohvalu je odnos igrača prema klubu. Niko od šest prehlađenih nije odustao od igranja,a korišćena je  i infuzija!

Prostora ima, na igri valja poraditi.

Još jednom ističem sa autoritetom na čelu kluba Prva liga je realnost, uz sva uvažavanja Mačve i posrnulog Smedereva.

Osporavani tim ubskog Jedinstva osvojio je najvredniji bod u sezoni. Ubljani su mogli da pobede lidera Mačvu u Šapcu, ali je Sitarica propustio dve zrele šanse, dok je Jovanović “zaključao” svoj gol.

Železničar je vodio u Aranđelovcu, ali se kući vrati samo sa bodom.

Smederevci su pali i u Topolli, pa umesto valjevskog tima lider je Mačva sa dva boda viška(35).Budućnost Krušik je na drugom mestu sa 33, koliko ima i treće Smederevo, ovog proleća još uvek bez boda. Želja je na 6.poziciju sa 27, dok su Ubljani u “zoni sumraka” sa 18 bodova.

U 19. kolu, Budućnost-Krušik će na papiru imati lak posao. U Valjevo stiže kraljevačka Sloga. Ubljani čekakaju imenjaka iz užikog kraja, a Železničar Zvižda.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas