Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVKA LJIJA RANKOVIĆ DOVELA VIZURU DO TITULE Featured

 ljilja r

Odbojakšice Vizure predvođene najboljom igračicom, Valjevkom Ljijljanom Ranković večeras su osvojile treću titulu prvaka Srbije, pošto je su u 5. meču finala plej – ofa Wiener Stadtische Super lige savladale Jedinstvo iz Stare Pazove sa 3:2(25:19, 22:25, 25:22, 19:25 i 15:11), i to posle 141. minuta igre, za sveukupnih 3:2 u finalnoj seriji.

Vizura je do treće uzastopne titule stigla posle brojnih preokreta, i neverovatne drame o u petom setu.
Posle 3:0 za Jedinstvo “ajkulice s” su zaredom osvojile sedam poena na servis Jovane Kocić, ali tu nije bio kraj jer ekipa. Stare Pazove pravi novi brejk i vodi 8:7.
U finišu jedna sporna lopta pri rezultatu 11:11 na intervenciju linijskog sudije se pretvara u poen za "ajkulice", da bi zatim sa dva sigurna napada Valjevka Ljilja Ranković uz servis grešku Jedinstva posle druge meč lopte, donela je  Vizuri novi trofej u nizu.03 05vizuraaaa 2016 3 maj

Sara Lozo je osvojila 19 poena, Jovana Kocić 18, a Ljiljana Ranković najbolji klupski igrač Srbije na svom oproštaju stigla je do16 poena. U ekipi Jedinstva Ivana Mrdak bila najbolja sa 18 poena.

“Divna sezona za moj oproštaj od Vizure. Ove slatke devojčice većina ima 15-16 godina, i mi nešto starije smo uživale igrajući Ligu šampiona, i beležeći uspehe u Srbiji, od Superkupa, Kupa Srbije do nove treće uzastopne titule. Hvala im na velikoj radosti.Pred njima je velika budućnost. Čestitam i rivalu iz Stare Pazove, zaista smo vodile veliku i izjednačenu borbu. Mogle su i one biti šampionke. Ovo je sport, i neko mora da pobedi, to smo danas mi a sutra, videćemo”, poručila je za naš portal Ljija Ranković.

Pred Ljiljom Ranković je borba za mesto u reprezentaciji, i na leto, zašto da ne put u Rio na Olimpjske igre, a zatim i  internacionalna karijera.

Srećno !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas