Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

UPRAVNI SUD “REGISTROVAO” VALJEVSKU “UTAKMICU” OD 24.APRILA Featured

GLAACKE KUTIJE 1430Prema očekivanju Upravni sud Srbije nije prihvatio žalbu Srpske raikalne stranke (SRS) iz Valjeva na rešenja Gradske izborne komisije (GIK) i nema  ponavljanja izbora na dva biračka mesta u MZ Gradac(1) i u MZ Krušik(31) u MZ na Petom puka.

Valjevska “izborna utakmica odigrana"  24.aprila registrovaće se  postignutim rezultatom: koalicija oko SNS-a 26 mandata, koalicija oko SPS-a 18, koalicija oko DS-a četiri mandata, i Pokret „Dosta je bilo“ Saše Radulovića tri mandata u gradskoj Skupštini.

SRS ( 4,61 odsto osvojenih glasova) je uočio bitne povrede izbornog postupka” kao i GIK koji je posle održanih izbora odlučio da se izbori ponove.

Usledio je  progovor koalicije  oko SNS-a i Pokreta „Dosta je bilo“Saše Radulovića, pa je GIK poništila  svoje rešenje zbog prekoračenja zakonskoh roka po službenoj dužnosti.

Posle oduke Upravnog suda Srbije od 9.maja Dana pobede nad faišizmom počeće konstituisanju nove gradske vlasti u Valjevu, u roku od 7dana od dana objavljivanja rezultata izbora, sa mogućnošu da “nova utakmica” potraje još mesec dana.

“Prelazni rok” je u toku !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas