Menu

zaglavlje

HAŠKI TUŽILAC TRAŽI HAPŠENJE ČELNIKA IZREAELA I HAMASA

HAŠKI TUŽILAC TRAŽI HAPŠENJE ČELNIK…

Tužilac Međunarodnog ...

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA  I NADU DA JE VALJEVO IPAK  ŽIV GRAD

ĐINO VANELI ZA JUBILEJ DŽEZ FESTA …

Đino Vaneli(Gino Vannel...

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ NEKO U VALJEVU DA POBEDI REŽIM I "FANTOME"

MOŽE LI "SVANUĆE" I JOŠ N…

Gradska izborna komisij...

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOKIĆ 3.PUT NBA MVP!

KADA NEVEROVATNO POSTANE MOGUĆE,JOK…

foto Profimedia Očekiva...

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U DRŽAVI, IGRA  I U KVALIFIKACIJAMA ZA LEN KUP

VALIS SA PARTIZANOM ZA .5 MESTO U D…

FOTO VALIS VEGA U revanš ...

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KRUNA U MADRIDU KRALJEVIĆIMA MILJENICIMA SREĆE! Featured

real sampion

Kad te sreća pogleda, možeš stići i do Milana. I to posle “osudujuće presude” da gledaš svoj valjevski trećeratzredni cirkus ispod pruge i preko puta dva hrama jednog poželjnog, a drugog nametnutog voljom izmišljenog vladara i kreatora vere.

Ališa Kiz je izazvavala ovacije na Đuzepe Meaci, Andrea Bočeli je otpevao himnu Lige šampiona, za početak velikog finala.

Akteri na terenu i nan tribinama pokazali svo gospodstvo i ljubav prema miljeniku radnika i progresivne omaldine, komunističkom i partizanskom Ateletiku, odnosno onom drugom Realu, kraljevsko kapitalističko, obožavanom klubu Franciska Franka, fašiste nivoa Benita Dučea Musolinija, sve u sred njegove Italije.

Na aerodromu u Milanu bilo je varnica, ništa posebno u odnosu na srpske prilike.

Milano je 28.maja bio Madrid, jer sve je bilo ŠPANSKO, LJUDI, JEZIK, PESMA!

Na tribinama isto pesma, zastave , šalovi, kape, navijanje, radost posle pobeda i tuga zbog poraza.

Špance je razdvojila ljubav, i na Đuzepe Meaci 80.000 srećnika je uživalo, do 4.serije penala. Posle toga jedna polovina je plakala od radosti,a druga od tuge!

Pobednika u Milanu je odlučila sreća!

Real je pobednik Lige šampiona 2016,a gradski rival Ateletiko ima razloga da tuguje zbog nove propuštene šanse. Huan Fran je umesto mreže u 4.seriji penala pogodio stativu da bi tokom svih 120 minuta “zaključani Ronaldo u petoj seriji doneo 11. radost kraljevskom klubu.

Puka sreća, rećiće neko, ili jači živci, uglavnom pri izvođenju penala kao i pre 15 godina na milanskom San Siru, radovao se Real Madrid 11-om naslovu pobednika nekad Kupa, a danas Lige šampiona, i to posle šet decenija od osvajanja prve titule. 

U Lisabonu 2014. godine, Real je vodio, a Atletiko Madrid izborio produžetke, na kraju i penale. Diego Simeone se nije radovao u MIlanu, ali je džentlemski čestitao Realu, istakavši da je kraljevski klub bio bolji i zasluženo osovojiio naslov. Gospodski nema šta.

Novčić je odlučio da Real izvodi prvi, što je bolje kažu upućeni...

Atletiko je već posle 15 minuta morao da juri minus od jednog gola,a mreža Oblaka se zatresla oružjem “jorgandžija”, iz prekida. Serhio Ramos je zatresao mrežu glavom kao i 2014,a ofsjad u trenutku kad mu je Bejl preneo Krosov centaršut pomoćnik nije video !?

Simeone je ukazao šansu eks štoperu Partizana Crnogorskom reprezentativcu Stefanu Saviću, umesto Urugvajcu Himinezu, za malo kobnog po Atletiko u Minhenu porotiv Bajerna.

Hrvat Luka Modrić je uhapšen od starta. i Augusto Fernandez Koke i Grizman sz ga spakovali u kavez, ali je zadnji vezni  Kazimero probijao ka polovini Atletika, a posle vođstva sve je bilo lakše po veznjake Reala.

Utakmica je počela žestokim startovima Atletika, uzvratio je Serhio Ramos i u 11. minutu je dobio žućaka po sred lica!

Posle vođstva Reala u 2. poluvremenu Diego Simeone je pokazao terenersku veličinu. Menja Fernandeza krilnim napadačem  Karaskom. Koke je prebačen na desni prednji bok, a tehničar Nigez je gurnut u sredinu, da pravi igru sa Gabijem. Zidan je u 52. minuti umesto povređenog Karvahala uvodi  Danila,a zatim slede još dve izmene, Isko je zamenio Krosa u 72, a Lukas Vaskez Benzemu u 77.minutu.

Pepe je nagazio Fernanda Toresa u 78.minutu, ali Grizman pogodio samo prečku! ! Navas je sankcionisan žutim kartonom zbog zadržavanja lopte, ali je dobio psihošku igru, i to ispred tribine sa navijačima Atletika!

Siomeone je Izmenom poslao vezni red u ofanzivu i napao. Zasluženo izjednačenje stiglo 11 minuta pre kraja, Huanfran je dobio pas na bok centrirao, a džoker sa klupe Janik Ferreira-Karasko na drugoj stativi je stigao do lopte i u svom stilu je zakucao pod prečku za 1-1!. Sledi neiskorišćen zicer Savića, šansa Bejla, ali ne i gol jer tu je Pepe da osujeti napadača Reala...

U produžecima je ponestalo snage, ali je Real u 120. i 121. minutu bio blizu pobede

I Atletiko je najveću šansu imao iz penala na početku 2. poluvremena, nakon što je Reala Simeone je naređuje “prestanak agresije” ali ne i juriš grlom u jagode. Zidan   “anćelotijevski” prepušta rivalu duži posed. Simeone se nije “upecao” i taktikom kontrolisanog rizika, ne ostavlja promaju u odbrani. U liniji tri igrača iz svoje polovine terena čuva centar i bokove, pa je Real do odmora bezopasan po gol.

Aletiko je 9 kilometara više trčao, od Reala ali je u foto finišu sa bele tačke pehar podigao kraljevski klub, a sve opstalo je istorija overana pečtaom pobednika.

SREĆA JE BILA SAVEZNIK POBEDNIKA,  REALA!

REAL MADRID - ATLETIKO MADRID 5:3(1:1. 1:1(1:0) (na penale), posle produžetaka MILANO. Đuzepe Meaca 80.000 gledalaca, Sudija:Mark Klatenburg 10. strelci : Serhio Ramos, 15' - Karasco 80')

REAL MADRID: Navas – Karvahal (od 52. Danilo), Ramos, Pepe, Marselo - Kasimiro, Kros(od 72. Isko), Modrić - Bejl, Ronaldo, Benzema(od 77.Lukas Vaskez)

ATLETICO MADRID: Oblak - Huanfran, Savić, Godin, Filipe Luis( Hernandez)), Nigez, Gabi, Fernandez( od 46.Karasko), Koke(Partej od 116.) - Grizman, Tores

Jedanaesterci: 1-0 Lukas, 1-1 Grizman, 2-1 Marselo, 2-2 Gabi, 3-2 Bejl, 3-3 Nigez 4-3 S. Ramos 4:3, Huanfran – stativa! Ronaldo 5-3!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas