Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

BARAŽ ZA KFLS: IZMIŠLJEN PENAL, ZA MINIMALAC KIKERA U KRALJEVU Featured

1 senjak 19 6 va

Hrabra četa valjevske škole fudbala Senjak poražena je u prvom meču odlučujućeg kruga baraža za ulazak u Kadetsku ligu Srbije, od Kikera u Kraljevu 0:1 golom iz izmišljenog penala u 70.minutu. Revanš je u nedelju u 17.30 na valjevskom Senjaku.

“Predaje nema. Borićemo se kao i do sada fudbalski časno, iako su Kralejvačni dve godine stariji. Daćemo sve od sebe kao i danas da Valjevo posle Radničkog u Omladinskoj ligi Srbije, dobije za istoriju još jednog predstvnika u fudbalskoj eliti Srbije, Kadetskoj ligi” poručili su valjevski tinejdžeri, vidno razočarani događajima na terenu u Kraljevu.

Sparno vreme, težak i džombast teren, ekstremno fizički jak i motivisan rival, nisu bili nepremostiva prepreka za izabranike Peđe Simića.

Borili su se lavovski imali svoje šanse, kao domaćin. Kraljevčani su pogodili i prečku, ali protiv sudijske nepravde Valjevci pre godinu dana otpisani" nisu mogli. Kragujevčanin Marko Živković je bez ikakvog razloga za suze u očima valjevske dece pokazao na belu tačku u 70.minutu.  Dušan Joković je poklon pretvorio u pobedu, za realne šanse i jednoj i drugoj ekipi za konačan trijumf.

Svaki komentar suđenja je izlišan ako se samo uzme u obzir broj drastično veći broj dosuđenih prekršaja za Kiker, u odnosu na decu iz Senjaka.

Kraljevačka škola egzistira punu deceniju, a Senjakova družina u ovom sastavu samo jednu sezonu, a škola fudbala tek tri godine, ali  "prži" gde god da igra.

Valja sitači takođe da je sudija Živković  poništio čist gol Kraljevčanima u poslednjim trenucima meča, zbog navodnog prekršaja na golmanu Senjaka. Izgleda  da je savest na kraju ipak probuđena

Rezulat nije povoljan, ali družina koja od grada dobija 70.000 dinara za suđenje utakmica, smešnih u odnosu na 7 plus koliko milona  “ugašenog giganta” bez ikakvog rezulatata, zaslužuje svako poštovanje i bezrezervnu podršku svih iskrenih ljubititelja sporta,  fudbala i naravno tek formirane nove vlasti.

I zato u nedelju pomozimo našoj deci da dosanjaju svoj prvi veliki san.

Senjak će biti pojačan i Andrijom Gligorijevićem, odsustvovao zbog žutih kartona u Kraljevu. Revanš meč kvalifikacija za KFLS igra se na  Senjaku u nedelju u 17,30.

KIKER-SENJAK 1:0(0:0)

Stadion Metalca kod groblja u Kraljevu. Sudija: Marko Živković(Kragujevac). Strelac Joković iz penala u 70.mimutu.

KIKER: Knežević, Bošković, Petrović, Karović, Đoković,Trkulja, Bukmira, Čanagić, Denić, Bojanić, Ttailov

SENJAK: Ninković, Emrkeković, Tmušić, Tešić, Jović, Uskoković, Dobrisavljević, Golović. Stefanović, Aleksić, Ilić

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas