Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KIKER IDE U KLS, SENJAK IZRASTA U TIM ŠAMPIONA Featured

1 senjak kiker1  0 2

Sezona uspona bez kraja  kadetske generacijje valjevske škole Senjak obeležena je izuzetnim napretkom u igri, pobedama,viteštovom, fer plejom, i zavšnim okršajima u baražu sa Šumadijom iz Arandjelovca, i mahom godinu, pa čak i godine  starijim rivalima Kikera iz Kraljeva, novim članovima  Kadetske lige Srbije.

Kiker je pobedio u dva završna meča baraža za plasman u Kadetsku ligu Srbije na stadinu ZSK-a i Kraljevu 1:0, ali Peđa Simić ima razloga za ponos na svoj tim i način na koji  radi i vaspitava svoje momke.

senjak detalj 12

senjak detalj

Pre samo godinu dana su se okupili u Senjaku, pošto su isključivo u finansijski moćnijim fudbalskim školama u Valjevu proglašeni na neperspektivne.

U toku minule sezone su napredovali kao nikada do sada.

Senjakovci su  disciplinom i odgovornošću u igri, tehničko taktičkom obučenošću. svojim ponašanjem na terenu, posebno poštovanjem protivnika i fer plejom pokazali zrelost nestvarnu svom uzrastu.

senjak pedja i deca kiker 2

Garancija je na pretek da Valjevo već dobilo ono što mu je preko potrebno.

Sport u ovom slučaju fudbal je pokazao koliko je bitan u vaspitavanju i formiranju fizičko i mentalno zdravih ljudi sutra spremnih da se uhvate u koštac sa mnogo većim iskušenjima u životu.

Na potezu je grad Valjevo, da deci svog grada,ne samo iz Senjaka obezbedi uslove za nesmetan rad, a ne da se sve svodi na džep roditelja, animaciju i stručni rad trenera i naravno najveća odricanja mladih ljudi.

Utakmica sa Kikerom odlučena je u poslednjih 20-ak minuta, kada je fizički dominantnija ekipa postigla dva gola.Mladi valjevski tinejdžeri su pokazali zube, i neosporni fudbalski talenat, ali u ovom uzrastu fizička dominacija godinu pa čak i dve godine starih rivala je presudila.

pedjini sampioni

kiker slavlje

Osvajanje prvog mesta u konkurenciji klubova iz Kolubare, Mačve i lozničkog kraja, eliminacija aranđelovačke Šumadije i dostojan otpor Kraljevčanima u odlučujućim rundama baraža i pored dva poraza su svojevsrni dokaz da je  tim tnejdžera Senjaka sa svojim komandantom Peđom Simićem na putu šampiona.

protokol

Momci iz škole fudbala su valjevski šampioni, je rade u uslovima kojih praktično i nema.

Ali sa već spartanski formiranim karakterom pobednika ovog juna su najavili da će sezona pred njima bitri sezona šampiona.

Da ne zaboravimo, grad Valjevo i nova vlast su na potezu !

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas