Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

TEO: "ŽELIM DA VALJEVO IMA SVOJU KOŠARKAŠKU BUDUĆNOST ! Featured

 

 111teo ija 3Najavljeno učinjeno, na Srebrnom jezeru odmah po otvaranju košarkaškog kampa TEO 4 posle svih najvažnijih pitanja "sedme sile", iskoristili smo trenutak da se obratimo najbolje košarkašu Evrope, ikoni srpske košarke Milošu Teodosiću samo sa jednim pitanjem: Da li je kamp umesto na Srebrnom jezeru mogao da bude u Valjevu  ili na Divčibarama,  i da li su Valjevci, zbog brojnih autokoševa i dalje u šansi da njihov Tea  po osnovu javno privatnog partnerstva pronađe svoje mesto i ulaže i u svom rodnom gradu u  razvoj košarke?

Miloš je svojim odgovorom pokazao po ko zna  koji put veličinu uspešnog mladog čoveka, i potvrdio koliko voli svoj rodni grad i sve Valjevke i Valjevce.

“Sa ponosom uvek ističem da sam Valjevac. Pre četiri pet godina smo razgovarali da mi grad omogući minimim predsulova da otvorim kamp na Divčibarama. Radilo se o terenima pored hotela Divčibare i minimalnim uslugama u pomenutom objektu. Od toga nije bilo ništa. Sada mogu samo da kažem, bez obzira na  dosadašnja iskustva, u mom odnosu nema promena. Volim svoje Valjevo sve više i više. Na raspolaganju sam za razgovor i svaki dogovor u zajedničkom interesu. Spreman sam da ulažem u sportsko- turističku infrastrukturu Valjeva  Divčibara. Da ne bude nesporazuma priču na Srebrnom jezeru režirao je moj brat Jovan, i ponosan sam zbog toga".

Po ko zna koji put valja podsetiti,  grad Valjevo je besplatno obezbedio infrastrukturu za "Gorenje"  "Vali"... 

Najuspešniji   i najpoznatiji  Valjevac u 21. veka, Miloš Teodosić još uvek čeka poziv, za početak na razgovor, zašto da ne, sa epilogom   značajnijim od ulaganja na Srebrnom jezeru.

Nije slučajno rečeno : "Najsrećniji je čovek je samo onaj koji je čini srećnima druge  ljude".

Miloš i Jovan Teodosić su se bratski pobrinula i na Srebrnom jezeru udaljenom od Valjeva oko 200 km a od Beograda upola manje, dan uoči Petrovadana je bude obeležen  početak rada košarkaškog kampa "TEO 4".

Svečani trenutak su svojim prisustvom uveličale košarkake veličine poput  Teovog  kuma Nenada Krstića,  zatim Bogdanović, Nedović, Marković Mačvan, Raduljica...

1 svi teo 4Od zadovoljstva na otvaranju kampa TEO 4 je sijao gradonačelnik Velikog Gradišta Dragan Milić mudar da u trenu prepozna značaj kampa za razvoj sporta, turizma i svoje opštine, i vešt da prepozna suštinu, i  da za neverovatnih 15-ak minuta obezbedi sve potrebne papire od nadležnih opštinskoh službi za gradnju kampa TEO- 4.

11teo i gradonac vgGradonačelnik Velikog Gradišta je uspeo od resornog minstarstva Vlade Srbije da izdejstvjuje  donaciju za izgradnju tri terena od kojih je jedan pokriven najkvalitetnjim tartanom i potrebnim rekvizitima,  Elanovim koševima i  adekvatnom rasvetom.

Što bi naš  narod rekao : "Ko umije njemu dvije"!

1 TEO kvartet

 fotografije Tadija Adrić

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas