Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KAD STOKA POLUDI! Featured

      dinamo autobus nis2

U povratku sa utakmice kvalifikacija za Ligu šampiona iz Skoplja (Vardar-Dinamo 1:2) kod NIša je kamenovan autobus sa dinamovcima,  ali na sreću niko nije povređen. Za  incident Hrvati krive srpske navijače,  delije, navodno besne što su dobili po nosu pred utakmicu u Skoplju..

Letelo je kamenje, pucala su stakla... Srećom, završilo je bez ozleda ili bilo kakvih drugih trauma, osim ako ne računamo stres. U blizini Niša napadnut je autobus, u kojem su se iz Skoplja vraćali Dinamovci njih četrdesetak. Napadnuti su iz “sačekuše”, kako to obično rade kukavice. Bila je noć, a iz mraka su prema autobusu počele u prozore leteti gromade kamenja sa ciljem da nanesu ozlede svima onima koji su bili u autobusu” tvdi očevidac događaja Dinamovac iz Orahovice Damir Najmenik.

“ Ispred našeg autobusa bila je policijska pratnja. Međutim, to je očigledno bila pozivnica napadačima jer su tako mogli videti u kojem se autobusu vozimo. Kad smo došli do naplatnih kućica u Nišu, policijska pratnja je krenula, a mi onako lagano za njom, dvadeset na sat. Ja sam bio budan, pa sam vidio da je njih četvoro izletelo iz neke kućice i počelo bacati kamenje. U tom trenutku sam pomislio da neko puca po autobusu(?!)

Srećom, nije bila pucnjava, oružje su valjda Srbi ostavili kod kuće.primećuje izveštač, u ulozi sudije islednika.

“ Nakon što su ispalili arsenal kamenja, razbežali su se... Iza nas su se vozili naši momci iz Fan kluba u dva kombija. Dok su oni došli do naplatnih kućica, napadači su pobegli glavom bez obzira. Kad su naši izašli iz kombija, nestali su", privi je deo priče  Damira Najmenika..

"Sat vremena srpska policija sastavljala je zapisnik o događaju, uzimala izjave, fotografisla razbijena stakla na busu. Srećom, autobus je imao duplo staklo, tako da se nije razletelo po unutrašnjosti. Nakon tog događaja kod Niša, policija je ozbiljnije shvatila svoj posao te smo nadalje imali pratnji i ispred i iza autobusa. Pred Beogradom su nas preusmerili na Sremsku Mitrovicu jer se očito pojavila informacija da su se kod Beograda neki drugi potencijalni napadači dobro organizovali. Dobro da nisu pukla oba stakla, spoljna i unutarnja jer onda ne bismo mogli nastavit put, već bismo ostali kao divljač za odstrel" zaključuje dinamovac iz Orahovice, uz ocenu da je  napad na autobus bila zapravo odmazda Delija koji su dobili “po nosu” od momaka iz Fan kluba.

- Naši iz BBB Fan kluba su mirno sedeli na terasi kad ih je napala velika grupa, možda je bilo i osamdesetak, delija iz Kumanova. Dvadesetak dobro organizovanih dinamovaca je uzvartilo  pa su delije Delija vrlo brzo poražene i razbežale su se.

Damir Najmenik je istakao još jednu zanimljivost.
“Na stadionu je interventna policija došla do momaka iz BBB Fan kluba i  čestitala im! Kazali su im da to nisu videli u životu, da grupa od dvadesetak ljudi može rasterati onoliku masu koja ih je napala", pšotencira na  "junaštvu" svojih Nejmenik .

Da nije tužno bilo bi smešno.

Zaključak je jedan : Kad stoka poludi u oba stada, najebe sirotinja raja, ni  kriva ni dužna !

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas