Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MARKO IVOVIĆ PONOS LJIGA Featured

marko iNajbolji akter finalnog turnira Svetske lige u Krakovu zlatni član odbojkaške reprezentacije Srbije Marko Ivović (25), fenomenalni smečer je ponos Ljiga. Da  je baš tako potvrda je stigla na veličanstvenom dočeku na gradskom trgu.

Marku Ivovića najpre je svečani prije priredio predsednik opštine Ljig, Dragan Lazarević, a uz čestitike za zlato najboljem primaču i MVP-iju finala Svetske lige uručio je najviše opštinsko priznanje, Plaketa “Đak kaplar”, nagradu Ljiga namenjenu najzaslužnima,a povodom Dana opštine Ljig, 3. decembra. Marko je naravno “pre roka” stekao uslove za ovu nagradu,

Da je Marko ponos varoši  potvrdilo je doček gotovo svih 3.000 Ljižana na trg u varoši na istoimenoj rečici.

Predsednik OK Ljig, Dragan Radovanović, poručio je Ivoviću uz čestitke za sjajne igre u Svetskoj ligi, posebno u Krakovu da je ponos kluba, Ljiga i najveći promoter čovek koj predstavlja najbećiu mmagnet najmlađima da ihraju odbojku..

 Marko nije ostao dužan svojim Ljižanima.

“Priznanje u Svetskoj ligi je izuzetno, ali doček u Ljigu, i podrška vas mojih Ljižana i naeavno priznanje će u mom životu imati uvek posebno mesto" .  

Kako to već biva u ovakvim prliikama momak koji je svojim nebeskim skkovima i ubitačnim smečevima demolirao veliki Brazil, devetostrukog pobednika Svetske lige, i doneo Srbiji prvu titulu, strpljivo i sa osmehom je se fotografisio sa svojim Ljižanima.

Da je ovo godina ljiške odbojke potvrda su i odbojkaši i Sparatka pobednici Balkanskog kupa, kadeti i juniori treći u Srbiji u svojim kategorijama, a pioniri su prvaci Srbije.

Predsednik opštine Ljig Miodrag Starčević 4.oktobra 2013. godine posle osvojene bronze a na Evropskom prvenstvu u Danskoj i Poljskoj je dočekao Marka Ivovića.

Ivović je kao dečačić počeo da se druži sa odbojkom u svom Ljigu a posle Spartaka, talentovani primač je nastvio karijeru  u Vojvodini

U  Ankari(Turska)  igra u sezoni2012/13 da bi potom stigao u  Volej iz Pariza, gde osvoja CEV Kup i tutulu MVP-ja finala. Ivović je progjašen za najboljeg igrača Francuske lige u toj sezoni. Usledio je odlazak u Poljsku, i sa Aseko Rešovijom 2014/2015. osvoja srebro u CEV Ligi šampiona, pored titule u šampionat Poljske. U maju  2015.  iz Poljske odlazi u ruski  Belgorod,a ovog proleća se ponovo vraća u poljskil klub.

Prošle godine srebrni u finalu Svetske lige sa Francuskom Marko Ivović je 17. jula 2016. godine sa Srbijom  posato šampion i MVP finala Dvetske lige .

U ljiškom Spartaku, sada članu Superlige Srbije, odbojku su igrali Markovi otac i stric Boban i Zoran  Ivović, radost sa sinom prilikom dočeka u Lgu podelila je i najponosnija majka Milica.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas