Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NOLE I DELPO SE BORE U RIJU ZA 2.KOLO Featured

nolle delpo

Novak Đoković zatvara i drugo olimpijsko veče, o to  ovog časa okršajem sa Huanom Martinom Del Potrom u prvom kolu teniskog turnira. Trenutno je 3:2 Đokovića u prvom  setu, a servira  Argentinac.

Novi loš dan za srpski sport, poraz do poraza, osim polufinala Velje Stjepanovića na 200metara slobodno,svi drugi daleko od medalje.

Danas gle ironije  džudistkinja Majljinda Keljmendi devojke iz Peći je postala  olimpijska pobednica u kategoriji do 52 kilograma, i to kao članica zauvek srpske pokrajine Kosovo, trenutno pod juridsijkicijom Zapada proglašene nepostojećom  državom.

Kejlmendi (25) je dvostruka svetska prvakinja, a u finalu posle elimimacije Japanke Misato Nakamure. pobedilaje Italijanku Odete Đufridu Kejlmendi je pre četiri godine u Londonu nastupila pod zastavom Albanije, ali nije osvojila medalju.Kosovo je 2014. primljeno u Međunarodni olimpijski komiteto iako ga nisu priznale Ujedinjene nacije, od kada je 2008. jednostrano proglašena nezavisnost od Srbije.Igre u Riju prve na kojima nastupaju sportisti sa Kosova njih 8 u pet sportova.

 Velimir Stjepanović je na svoj 23. rođendan izborio polufinale u disciplini 200 metara slobodnim stilom. Srpski plivač završio je kao četvrti u svojoj kvalifikacionoj grupi sa vremenom 1:46,64, što je ukupno deseto vreme. U svojoj omiljenoj disciplini, Velja je nacionalni rekorder (1:45,78)..Prvog dana Olimpijskih igarai pliva je na 400 metara slobodno, što mu je poslužilo za “zagrevanje”. Polufinale je na programu rano ujutru u ponedeljak  u 03.08.!

Srpski veslači nisu nastupili u repesažu zbog očajnih vremena.

Preostali sportisti iz Srbije i danas tanki. Košarakašice izgubile u meču prvog kola frupe A od Španije uz gomilu neverovatnih grešaka, a na istu način je Viktor Troicki u dva seta poražen od Endi Mareja.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas