Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ODBOJKAŠICE JEDINE BLISTAJU U RIJU Featured

odbojkasice-srbiije 800

Pobedom protiv Portorika 3:0 odbojkašice Srbije sačuvale obraz za sada ponižene Srbije na IO u Riju. Remi vaterpolista Grćkom i polufinala veslača najavljuju bolje dane za srpske sportiste.

“Pad Italije” imao je svoju reprizu u rušenju odbojkaške slekecije Portorika sa identičnih 3:0(29:27, 25:18, 25:20) Brankica Mihajlović je upisala 16 poena a Jovana Brakočević 13. Naredni rival plavih Srpkinja su SAD u sredu od 20 časova.

Vaterpolisti su izbegli poraz od Grčke, a veslači prošli u polufinale.

Miloš Vasić i Nenad Beđik su zbog prevrtanja čamca morali u repasaž, gde su pokazali majstorstvo, sjajno su odveslali i kao drugi izborili su polufinale Andrija Šljukić i Marko Marjanović takođe su se plasirali u polufinale, u disciplini dubl skul.

Novak Ðoković i Nenad Zimonjić eliminisani su u drugom kolu Olimpijskog turnira u Riju, u konkurenciji dublova.

Rano jutros su izgubili od Brazilaca Marsela Mela i Bruna Soaresa 6:4, 6:4. Meč je trajao 74 minuta, a Brazilcima je do trijumf odveo jedan brejk u prvom i dva u drugom setu. Ðoković je završio nastup u Riju, , a Zimonjić će, igrati i u "miks dublu" sa Anom Ivanović.

Šokatan poraz pretrpele su košarkašice, nazvaše ih zlonamerni i srpskim sportskim starletama. Iako su vodile sa 18 razlike,(52:34) Srpkinje su izgubile su od Kanađanki 67:71. Presing je uništo igru izabranica Marine Maljković nemoćnih da sačuvuju loptu na bilo kom delu  terena. Posldnju četvtinu Kanada je dibola 26:10. Da li sledi  novo “gašenje svetla” jer je sutra na redu  meč sa Amerikankama. Očekuje se reakcija svemoćnog tajkuna Dragana Đilasa i drugara mu tetoviranog belog mede, ali tek pošto reši problem u Srbiji sa Partizanom odlučnim da igra Evrokup a ne izmišljenu FIBA Ligu šampiona.

Poraz srpskih košarakaša od Australihe 80:95 bio je uvod u nasatavak terora selekcije SAD. li Venecuela je završila na -44(133-69). SAD igraju protiv Australije u sredu u ponoć, dok će se u “matineu” u 19,15 za treće mesto boriti Srbija i Francuska.

U disciplini vazdušna puška na 10 metara srpski strelci Milutin Stefanović i Milenko Sebić nisu uspeli da prođu u finale. Stefanović je u kvalifikacijama zauzeo 12, a Sebić 33. mesto.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas