Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

"IGRE BEZ GRANICA" I NA OI U RIJU TRAJU! Featured

olimpijske igre rio 2016Suočeni smo sramotnim licemerjem Međunarodnog olimpijskog komiteta bez kraja. Srbinu Miloradu Čaviću je oteto zlato o na Olimpijskim igrama u Pekingu. Ovog leta suočavamo se sa sramnim suspenzijama ruskih sportista, zbog nikada dokazane sumnje da su se dopingovani takmičili.  "Igre bez granica " traju!

Džidistkinja iz Peći Albanka Majlinda Keljmendi je osvojila zlato u Riju. U junu  je ODBILA anti doping test u Francuskoj, a na Olimpijskim igrama  je pobedila, između ostalog i zbog izostanka zbog nedokazane sumnje za proterivanje ruske šampionke apsolutne svetske vladarke u kategorji do 52 kilograma.

Dok se čak i bez ijednog dokaza sumnjivim ruskim sportistima uskraćuje učešće n a Olimpijskim igrama , Albanka sa Kosova, Pećanka Majlinda Keljmendi je pre dva meseca ODBILA da se testira na doping.

Došla u Rio, osvojila zlato,vratila se,  proslovila ga u Prištni, a čeka iz potaje u nagradu Vlade Srbije, jer KOSOVO JE SRBIJA.

Keljmendijevoj međutim preti suspenzija po prijavi iz Agencije za antidoping, i  po važećim pravilima ostaje bez zlata!

Pećanka  nije prihvatila antidoping test, a kako piše britanski "Gardijan", Keljmendijeva u junu 2016 na takmičenju u Francuskoj imal bliski susret sa nenajavljenom doping kontrolorkom. Odbila je da preda uzorak urina i krvi na zahtev svog trenera kome je kontrolorka bila sumnjiva.

Englezi su se pobrinuli da saznaju šta čeka zlatnu džudistkinju  sa Kosova "pod sumnjom".

“ Kontrola je rađena u junu u Francuskoj. Sportistkinja i njen trener nisu želeli da se podvrgne testu. Ako kazne bude, ona će važiti samo na teritoriji Francuske” objašnjenje je iz Svetske džudo federacije, što je potvrdio i Agron Kuka, vođa kosovskog džudo olimpijskog tima.

“Na trening kampu u Francuskoj prišla nam je jedna osoba i zatražila da uradimo doping test. Međutim, ona nije imala nikakve dokaze da je iz Svetske doping agencije i mi smo je odbili. Kasnije su Francuzi od toga napraviliproblem bez ikakvog razloga, jer je Majlinda potpuno čista. I tu je kraj priče, ne znam zbog čega se sad podiže tolika prašina” kaže Kuka.

Kad su u pitanju Albanija, ili sportisti albanske nacionalnosti ništa nije nemoguće.

Albanija je otišla na EP u Francusku iako je utvrđeno da je pobedila u nameštenom meču u poslednjem kolu kvalifikacija,a predhodno nagrađena bodovima u Beogradu za izazivanje incidneta na stadionu Partizana.

U Albaniji se nameštaju utakmice kao u Srbiji, tamo akteri padaju, klubovi lete iz UEFA takmičenja, a u Srbiji klubovi igraju sa milionima evra duga u Evropi, nameštaju se utakmice, pišu titule i trofeji i nikome ne fali dlaka sa glave.

Danas svi koji vole sport u Srbiji mogu da žale što naši sportisti čast izuzezcima, gube redom na svim takmičenjima na kojima učestvuju u Riju.

Krivci su na prvom mestu bolji rivali, ali bez politzacije svega, posebno sporta, u Srbiji  ne može,

Politički oponenti za poraze sportista krive predsednika države i njegovu suprugu. Najglasniji je niko drugi do Vojislav Šešelj, u novom od niza pokušaja da skrene pažnju javnosti u potrazi za boljim mestom  u politički uvek "razigranoj"   Srbiji.

Vezano za Olimpijske igre, ruskom sportistima je samo na osnovu sumnje iznete u izvesnom Meklarenovom izveštaju, uskraćeno učešče na OI u Riju.

Medju osumnjičenim i osuđenim bez dokaza je je i Jelena Isinbajeva, višestruka svetska rekorderka i olimpijska šampionka u skoku motkom Jelena Išinbajeva.

Majlinda Keljmendi je odbila  doping test.

Da će se globalističke sile mraka odneti još jednu u nizu sramnih pobeda?

Pandorina kutija je otvorena, a kad počnu da izleću Amerikanci, Nemci i ostali još uvek “nedodirljvi” leteće perje!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas