Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SOKOLOVI I SINIŠA MATIĆ UMESTO URUŠENOG METALCA ABA LIGI Featured

sinisa m

Metalac iz Valjeva je ostao bez ABA lige, a njegov život u regionalnom takmičenju nastavlja da živi klub iz Skoplja Karpoš sokoli, čiji je trener Siniša Matić, po istom scenariju kao i njegov naslednik u Valjevu Vladimir  Đokić, počišćen bez objašnjenja iz valjevskog kluba krajem marta 2014.

Kolo sreće se okreće, Matić sa Karpoš sokolima je vicešampion Makedonije, i  danas je zvanično saznao će voditi  svoj klub u ABA ligi. 

Sastaviće tim po meri jer želi da sa svojim sokolovima  opstane u regionalnom takmičenju.

Matić se borio sa vetrenjačima u Valjevu i pobednički izborio ulazak Metalca u Super ligu 2014. godine, a zatim   gospodski pružio ruku onima koji su ga bez objašnjenja  otpustili na čelu sa profesorom dr Boškom Đukanovićem.

Matić je dostojanstveno istrpeo dolazak  "po preporuci" dovedenog iz Češke, i plaćenog suvim zlatom za dane lepog  provoda u Valjevu, američkog pleja Eštona Mičela, jednog u nizu "bisernih" Amerikanaca viđenih u gradu na Kolubari, i ni za šta plaćenih, u proteklih 26 meseci.

Obećao je Siniša da će vratiti Valjevce u Valjevo, jer to zaslužuju u svakom pogledu, ali nije dobio priliku.

Evo mu nove šanse!

Pre godinu ipo dana Aleksandar Vasić je bio prvi plej baš u Karpoš sokolima, do ostavke trenera Petrovića i dolaska "amerikih plaćenika"uz MZT najbolje plasiranog kluba u makedonskom šampionatu. Igrao je izvanredno, a mogao bi ponovo posle odlične epizode u Danskoj.

Maksim Kovačević ima iza sebe fantastičnu sezonu u Gruziju, sa Dinamom iz Tbilisja osvojio je Kup i drugo mesto u nacionalnom šampionatu.

Treća preporuka je takođe Valjevac Igor Đuković, već tri sezone prva četvorka protugalskog šampionata, i najbolji igrač poslednjeg portugalskog Ol stara.

Matićev naslednik u Metalcu Vladimiri Đokić napravio je istorijski rezultat.

U ABA ligi je osvojio 6. i 10. mesto, bio treći 2015. u nacionalnom šampionatu,  ali je sačekan i počišćen posle 1.kola  u SLS protiv FMP-a u Valjevu proteklog maja.

I pored "dobrih namera" i dovođenja preskupih škartova iz Amerike, te optužbi na adresu Đokića zbog dovođenja  famoznog Pota i bačenih uludo koliko li evra,  Valjevcima je protekle  dve godine uskraćeno pravo da igraju za Metalac, zarad "viših interesa i mira u kući".

Kulminacija  bahatosti, neznanja i licemrja je besramna smena Vladimira Đokića, sa objašnjenjem da je to "posao uprave" svesne zaduženja da priča i pravi gluposti!

Najavili su ti nadobudni iz uprave da će zadržati  igrače, da priipreme Metalca počinju 1.avgusta.

 Uprava se već dva meseca ne oglašava čak ni praznim pričama i sebi svojstvenom propagandom umesto istinom.

 Metalac ima  i dugove, za valjevske prilike nenormalne!

Metalac je bez tima, masovna bežanija je u toku.

Trenerski tandem je stigao sa letnjih kampova u Srbiji.

 Bez ideje šta i kako dalje  zla kob koja se nadvila nad klubom nikoga ne dodiruje  iz tzv uprave.

 Stručnost i savest su  lična odgovornost su potrebni svuda i na svakom mestu.

 Ovo samo za podsećanje svima, danas u KK Metalac, su spremni da troše tuđe i zadužuju, ali i dalje nespremni da polože račune,  i konačnu spoznaju da  postoje uvek bolji od njih ma koliko umisli da su bogom dati i da su  nezamenljivi svi redom koji ga vode u novom milenijumu.

Poštovan i priznat u svetu košarke širom sveta, a spreman da uloži svoje dolare i evre zarađene zahvajujući svom košarkaškom umeću čeka poziv, zna se od koga. A takav valjda postoji u Valjevu.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas