Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

PALA RUSIJA, I AMERIKA ĆE! Featured

 

srbija rusijaOdbojkašIce Srbije su stavile  tačku na veličanstvene uspehe srpskog sporta u Riju ovog 16.avgusta 2016, godine, na Ollimpijskim igrama, preslatkom pobedom nad četvorostrukom olimpijskim šampionom Rusijom, i to sa  3:0 (25:9, 25:22, 25:21). Na redu je polufinale sa Amerikankama.

Dan zlata za Davora Štefaneka, polufinala za košarkašice i vaterpoliste okončale su najubedljivijim trijumfom plave odbojkašice, takođe sada u borbi za medalju. 

Ništa nam nije bilo jasno kada je Terzić "predao" drugi bod Holanđankama forsirajući drugu postavu, ali nam je večeras  otvorio oči.

Srbija je igrala napadački. Plave  devojke su  ubitačnim oružjem ES-SM-BL-PR SRBIJA, servisom, neverovatnim smečom,  neprobojnim blokom, ali i nepogrešivim prijemom, potopile šokorane Ruskinje  pobedničkom energijom. Stručni štab je skautingom pokazao koliko poznaje svoj posao, ovakvu nemoć Ruskinja odavno nismo videli.

Istorijska  pobedu Srbije je došla, ali to nije kraj.

Srpkinje su igrale  na najvišem  nivou, dozvolivši šokiranim Ruskinjama da osvoje samo 9 poena u prvom setu,  i samo se ponadaju i drugom,  i nešto više trećem setu da je preokret ipak moguć.

Maestralna igra Srbije bila je  spektakularno dominantna.

Maja Ognjenović je "razigravala", poentirala, "kuvala", a Brankici Mihajlović i Tijani Bošković su projektilima su surovo bušile blok i odbranu Ruskinja, a  tek servis Srpkinja, trebalo je videti i uživati u njemu.

U drugom setu trener Rusije je pokušao sa rezervama da poremeti Srpkinje, ali plave su uvek imale spereman odgovor, i u ključnim trenucima su bile nepogrešive, da bi za kraj seta nedobranjiv smeč Brankice Mihajlović doneo Srbiji 2:0!

U trećem setu Ruskinje su  blokom i sigurnim napadom stigle do plus 3, ali  Milena Rašić pa Tijana, Maja, Brankica vratile Srbiju na pobenički kolosek. Konačno tinejdžerka Maja  Bošković drugom set loptom donela je   Srbiji Ameriku za   revanš  i zašto da ne, finale Olimpijskih igara !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas