Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

IZ METALCA VRANEŠ POBEGAO, BOŠKO PROGLEDAO !? Featured

kk mPosle pres konferencije u domu KK Metalac u Tešnjaru, na kraju završene sezone 2015-16, obeležene  sramnim tumačenjem odluke “uprave” o smeni trenera, rekoše  to im  posao, pa  bezuspešnog pravdanja zbog ispadanja iz ABA lige, i traženja krivca na drugoj strani, a ne u svojim redovima,  ništa se zanačajno nije deslo.

Od najavljenih obećanja ni jedno nije ispunjeno.

Ali, dobra vest je da je predsednik, i najveći izdajnik kluba Zoran Vraneš, u vreme kada gori na sve strane, otišao na godišnji odmor. Obećao je vratiće se na kraju prelaznog roka, u drugoj nedelji septembra.

Svestan očiglednih autokoševa i promašaja u nizu bez kraja, Vraneš je nestao kao “jaje s groba” svestan da mu nema povratka u Metalac, ali i da ga čeka “razgovor” sa “bezgrešnim" doktorom.

Vraneš snosi najveću odgovornost zbog načina raspologanja teško obezbeđenog novca, i nastalog duga.

Prilikom poslednjeg obraćanja Zoran Vraneš istakao "dug Metalca je “ništa u odnosu na dugovanja Zvezde i Partizana”

Prevideo je (ne)namerrno suvislu činjenicu ko stoji iza Zvezde, neuspelog pokušaja gašenja Partizana, ali i muka koje su snašle Metalac.

Pripreme KK Metalac zakazane za 1.avgust, prolingirane su za 20 dana, i  do danas nisu počele, Kada će odgovora i dalje nema.

Na arbitraži je potvrđeno da su Rakićević, Kutlešić i Kočović, i dalje igrači Metalca, jer im klub ništa ne duguje, a vezani su i ugovorima. Mogu da napuste Metalac tek pošto novi klub isplati obešećenje. Mesta za žalbu uvek ima, odnosno odluka nije definitvna.

Nije tajna da je Raskićević već viđen u Partizanu, a Zvezda bi  Kutlešića. Lako je o predpostaviti epilog "suđenja" jer za državni projekat ne postoje prepreke.

Problem za Meralac je i što  menadžer(i) nisu isplaćeni.

Odgovornost što je stanje u klubu teško,   zna se ne kome, na predsedniku.

Do kraja nedelje mnogo toga biće i jasnije, počev od toga ko će igrati naredne sezone, do najvažnijeg ko će voditi ekipu.

U oticaju su mnoga imena.

Trener Zemuna, pre tri godine Metalca. Dragan Gagi Nikolić je kandidat.  Ako je već ničim uskraćeno  pravo na rad, Vladimiru Đokiću, možda  bude  zanimljiv i Vlada  Vukoičić.Trenutno radi sa mlađim kategorijama u Mega Leksu. Problem je što se u Megi za sve pita “vođa navijača” Miško Ražnjatović, pa su male šanse da  Vukoičić  vidi  Valjevo. Zanimljivo ime je i trener Smedereva Zoran Todorović.

Međutim kao i i od Badnje večeri 2014. do danas  poslednja će biti   dr Boška Đukanovića, tako da ni povratak Vlade Đokića neće biti čudo.

Igrački sastav je kao nikada do sada enih+gma.

Valjevski kvartet internacionalaca gledano po visini: Igor Đuković, Maksim Kovačević, Aleksandar Vasić, Đukan Đukanović je zanimljiva opcija u svakom pogledu u narednoj sezoni u KLS.

Imajući u vidu dosadašnje postupke i diskriminatorski  stav prema trojici prvopomenutih jasno je da su šanse da obuku dres Metalca ravne nuli. Ali  predsednikom i kad se ne pita, želi da se pita, pa nije teško naslutiti ko je prvi kandidat da opet "zajaše". Para uvek dobro dođe

Ali ako već  Vraneš leti, zašto da ne bi u klub ušli neki novi ljudi, pa makar bili i   Valjevci!

Strpljenje je majka mudrosti.

Jul i 25 dana avgusta nisu doneli ništa novo u KK Metalac. Šta nose naredni dani, videćemo.

Nada poslednja umire i vera daje snagu za uspeh. Metalac će preživeti u svakom pogledu, i zato treba što pre reagovati.

Nije sramota priznati nemoć i odustati.

Uvek i za sve postoji rešenje, zar ne,a kakvo će biti danas je teško reći, mada je povratak otišlog uoči Božića  2014. najbliža opcija, ma koliko to bilo loše po KK Metalac i valjevsku košarku.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas