Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVCI KOLO VODE I POSLE LOZNICE Featured

bfc l gentra skokBudućnost Krušik 2014 pobedila Loznicu u derbiju trećeg kola SLZ golom najboljeg valjevskog fudbalera u novom milenijumu Miloša Raševića, za treći izastopni trijmumf  u avgustu. Beskrvna Loznica je ipak mogla i do boda.

Ako je bilo dileme u finišu meča posle starta odbrane domaćina i zapomaganja Lozničana za penal, sve je bilo čisto posle bega napadača zeleno belih po levoj strani i izlaska pred Vojisavljevića. Pomoćniok Njegoš Tubić iz Kragujevca je prekinuo akciju Loznice signalizacojom nepostojećeg ofsajda.

Radost treće pobede zaredom BK 2014 pomućena je povredom fudbalskog znalca par ekselans, standardnog prvotmca Nikole Milinkovića pred kraj poluvremena. Umesto vozilom Hitne pomoću u Opštu bolnicu Valjevo je prevezen  automobilom Đure sekretara.

Svaki komentar je izlišan, kao i činjenica da predsednik kluba sa pretendenzijama da BK 2014 igra  Prvu ligu, kamerom delimično svoje privatne televizije bez ikakave naknade godinama popunjava svoj program, direktnim prenosima slike i tona sa stadiona Krušik!?

1 bfc l reklama

Valja ponovo istaći da su sudije Pavle Ilić  u izuzetno fer i korektnoj utakmici do nesporno sporne sitacije u finišu meča odlično obavio svoj posao.

bfc l banglja parter

Tokom proteklih sezona , delioci pravde su u više navrata svojim greškama donosile bodove Lozničanima, pa je izgleda došlo vreme da se stari dugovi vrate, a možda je i uprava BK 2014 nešto i naučila u međuvremenu, posebno prisutni skoro dve decenije tamo gde im nikada nije bilo mesto,  jer u srpskom fudbalu umeće na terenu odavno nije ključni faktor uspeha.

U suštini po avgustovskoj vrelini, tvrdom i neravnom, nedovoljno pripemljenom terenu, očigledno je da se ne održava kao nekad, oko 300 posmatrača nije videlo utakmicu dostojnu epiteta derbija.

1 bfc l banglja grmi

Lozničani su bunkerom i tek po kojim kontranapadom pokušavalli da iznenade rivala koji vodi njihov sugrađanin Obadović.

Nisu iskoristili šansu u 38.minutu,stakao se odbranom Voijsavljević. Lozničačnin u redoovima domaćina junior Obadović je dva puta uspeo da promaši ceo fudbal, u “mrtvim” šansama.

Na sreću Rašević je iz pomoć Ilića rešio meč 20 minuta pre kraja 

Golu je predhodio presing i osvojena lopta .Iz sredine terena gostiju je upućen pas na bok Iliću, veštom da se korner linije centrira . Još neoporavljeni kapiten silom prilika je morao u igru pre vremena, posle povrede Milinkovića, a koliko znači i danas je pokazao kad je bilo najvažnije. Stigao je do lopte pre štopera gostiju i poslao projektil desnicom pod prečku.

Mlađanog Obadovića je zamenio Popović ali bez efekta. Pop se obrukao u trećoj “mrtvoj” šansi za valjevski tim, posle bombe Raševića.

Povratak u život je najavio je Isidorović, Soldatović je potvrdio da ima dinamit u kopačkama, ali je ispoljio staru slabost da previše “carini” loptu, pa e a jedan izgubljen duel na sredini terena mogao je biti preskupo plaćen.

Uz već pomenutu grešku sudija, posle kiksa Soldatovića viđena je odbrana Vojisavljevića uz pomoć Stevanovića, a sekund kasnije je sa Gentićem drugi štoper valjevskog tima je ponovo vadio kestenje iz vatre, i neverovatnim požrtvovanjem sačuvao mrežu BK 2014.

Janković i Rašević su tandem sredine terena za Partizan i Zvezdu, bez podcenjvanja Soldatovića, trebaće još “oficira za vezu” jer se ne zna šta nose dan i noć.

bfc l raske jane

Za upravu i stručni štab zadatak da u naredna tri dana ojačaju tim po “centrali” , a bekovske pozicije kada zaškripi će “krpiti” rezervisti, njih makar ima dovoljno.

Krenulo je da ne može biti bolje!

Tri pobede na startu SLZ , dva bod viška u odnosu na Radnički i Kragujevca, i realne šanse da i u naredna tri meča u septembru, sa gostravanju u Čajetini, za sedam dana,  a potom  u Valjevu sa Smederevom i Poletom iz Ljubića bude završena letnja  priča.

Valja jesen  dočekati  posle 20 godina na mestu dostojnom tradicije i nekadašnjih uspeha Metalca   i pre dve godine sa Krušikom ugašene Stare dame iz Parka Pećina, FK  Budućnost !

1 bfc l raske kraj

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas