Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALIS UČESNIK NEZVANIČNOG SP U ŠPANIJI Featured

 

valis sp spanija

Mali valjevski vaterpolisti iz generacije 2003. VK Valis,  na  BMWF turniru u Španiji nisu zabeležili  ni jednu pobedu, ali nisu razočarali, naprotiv potvrdili su svojim umećem da žive u zemlji Olimpijskih, Svetskih i  Evropskih  šampiona.

 

Mali vaterpolisti valjevskog Valisa igrali su u konkurenciji 20 ekipa iz svoje generacije.u  španskom letovalištu Loret De Mar, na BWMF turniru na nezvaničnom prvenstvu sveta za mlađe kategorije.

 

Turni je okupio   57 ekipa iz Evrope i sveta sa  više od  700 vaterpolista različitog starisnog doba.

 

Među učesnicima su bili pored domaćina, ekipe iz Namačke, Portugala, Italije, Hrvatske...  a Srbiju je predstavljao VK Valis.

 

Boje Valjeva i Srbije branilo je 16 vaterpolista i dve vaterpolistkinje.
Valjevsk tim je ldigrao osam mečeva a tri pobedio. Osim ubedljivog poraza od Barselone, osvajača turnira,  sve druge utakmice su bile ravnoprvane rivali su pobeđivali samo sa  golom  razlike.

 

Ekipa VK Valis bila najmlađa na turniru samo sa et igrača rođenih  2003. godin

Valjevski dečaci i devočice su  pojačali  englesku ekipu  North East Team i odigrali  uz dozvolu organizatora i nekoliko utakmica.
Vaterpolisti VK Valisa su igrali sa vršnjacima iz dubrovačkog Juga,  Barselona, Kaljarija, a 12. pozicija na turniru koji je nezvanično prvenstvo sveta je uspeh za klub do skora bez krova na d glavom u svom gradu.
Turnir u Španiji je novo iskustvo  za valjevski vaterpolo,  i putokaz sa se nešto slično može napraviti i u Valjevu tokom leta.

Pore SRC Petnica vaterpolo može da se igra na novom jezeru Rovni, zatim  kod Berkove brane kad bude očišćen višegodišnji talog, i konačno na ućšću Obnice i Jablanice, pod uslovom da se uredi godinama zapušteno korito  gde nastaje Kolubara.

Na ovaj način Valjevo bi dobilo novu sportsku i turističku dimenziju.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas