Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MILUTINOVIĆ SA JUGOM 65 PRELETEO JAHORINU ! Featured

reljamilutin1

Posle nova četiri zahtevna brzinska ispita u Sarajevu je proglašenjem pobednika ispred BBI centra završen 10. Rally Jahorina. Sveukupni poobednik je mađarska posada Kovač/Istović u  Ford Fiesti R5, a Valjevac Željko MilutInović je bio bez premca u svojoj klasi, dok je  ASK Rid Sport iz Perućca za koji Željko  vozi  ostvario zapažene uspeh.

Milutinović je sa suvozačem Aleksandrom Petričevićem pobedio sa jugom 65 u svojoj klasi, a bio je 6. u generalnom plasmanu.

I ostali članovi ASK ID SPORT iz Perućca ostvarili su zapažene rezultate.relijah6sviPosada Rabasović/Janjić je odmah iza Milutinovića  klasi, i osma u generalnom plasmanu. Posada Lazar Blagojević- MIlanović takođe iz AK RID SPORT je četvrta u klasi.

reljah43aauta

Odliična organizacija i kvalitetno takmičenje obeležili su 10 Rally Jahorina. Nij bilo problema u vožnj brzinaca a ni bezbednosnih propusta.

Svi takmičari iz Mađarske, Slovenije, Srbije, Hrvatske i Austrije odlaze iz Sarajeva prezadovoljni doživljajem na stazi  i gostoprimstvom domaćina

U generalnoim plasmanu drugi su bili Slovenci Rok Turk i Zravko Draženović u Pežou 208 R2, dokazavši kako izgleda vožnja na visokom nivou, a iz BiH uverljiv nastup je imao Suad Hota sa Lančiom Delta Integrale, na kraju tek četvrti na reliju i drugi u plasmani za za reli šampionata BiH.

Da je Reli Jahorina itekako zahtevan dokaz je odustajanje nekoliko posada zbog kvarova ili oštećenja guma, a bilo je i izletanja sa staze. U toku drugog brzinskog ispita na Trebeviću Honda posade Hadžić/Tojić je  završila na krovu, a posada srećom bez povreda.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas