Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MILOŠ, STEFAN I BOJAN SRUŠILI POŽEŽANE Featured

 

bfcva16

“Banda" sa Kolubare pod dirigentskom palicom Dejana Nikolića odigrala je još jedan solidan meč i vratila se iz Požege sa nova, ogromna boda. Slogu su razložili asistent Stefan Ilić, dominator Miloš Rašević i zver na golu Bojan Vojisavljević. Arbitar Nebojša Despotović je sprečio pokušaj otimanja bodova Valjevcima u 13.kolu Treće fudbalske lige Zapad.

U Požegi BK 2014 nije blistao, ali je Rašević potvrdio svoju dominatorsku ulogu u timu. Bio je tamo gde su trebali da budu štoperi Sloge, i na ubacivanje Ilića, u svom stilu, iznikao iz trave, i još u prvom poluvremenu odlučio meč.

Mladi Ristović je dobio šansu u nastavku umesto Obadovića. Ušao je u tri šanse, i umesto da nastavi saradnju sa kolegama iz napada, i vrati loptu, odnosno asistira, gađao je kuće oko igrališta u . Požegi. Zicer je imao i Pavlović ali je lopta bila “prebrza”.

Vojisavljević kao staro vino, siguran, nesavladiv, umalo nije "pojeo" svoje štopere posle jedne"posmatračke misije" pred svojim golom. Ali i Banglja je u finišu “zaboravio” da izađe na jedan centaršut, Nebo i hrabri sudija Nebojša Despotović iz Lipničkog Šora su se pobrinuli da domaćin ne dobije što i mu ne pripada.

U meču sa dva ravnomerno raspoređena crvena kartona Kosić je isključen tek što je ušao u igru, i to je bio jedini promašaj Nikolića!

BK 2014 će do sutra u 13,30 biti na drugom mestu, sa minusom od jednog boda u odnosu na lidera Radnički iz Kragujevca, gosta Železničara u Lajkovcu, Na brdu će se igrati bez posmatrača, što nije bio slučaj u Požegi. Dakle za očekivati je bude li potrebno pomoć prijatelja i naravno pobedu Radničkog.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas