Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NASLEDNICI HAJDUK VELJKA: "VLADIMIRA GRBIĆA ZA PREDSEDNIKA!" Featured

 vph

Proslavljeni odbojkaški reprezentativac Jugoslavije, Vladimir-Vanja- Grbić,osvajač 12 reprezentativnih i 11 klupskih trofeja, od Mitrovdana je i zvanično kandidat za novog predsednika Odbojkaškog saveza Srbije.

O kandidaturi Vanje Grbića, OSS su obavestili naslednici slavnog pretka hajduk Veljka Petrovića. iz Međuokružnog odbojkaškog saveza Zaječara.

Zvanično na dan hajdučkog rastanka, i jedne od najvećih srpskih slava, Mitrovdana.Međuokružni odbojkaški savez Zaječar je dostavio kandidaturu Odbojkaškom savezu Srbije da Vladimir Grbić bude izabran za predsednika OSS.

U pismu sa potpisom Davora Jankovića predsednika MOS Zaječar, ističe se da Vanja Grbić poseduje sve organizacione sposobnosti i kvalitete za tu funkciju.

Vladimir-Vanja-Grbić je u reprezentativnoj karijeri osvojio zlato sa Jugoslavijom 2000. u Sidneju i bronzu u Atlanti1996. godine. Evropski šampion je bio 2001, u Češkoj. Osvojio je ukupno 12 odličja u plavom dresu SR Jugoslavije.

VANJAFOTKA

Proglašen za najboljeg odbojkaša Evrope 2.000. godine, i dva puta za sportistu Jugoslavije(1996, i 2000. godine).

U bogatoj klupskoj domaćoj i internacionalnoj karijeri nanizao je 11 trofeja.

Izborna Skupština OSS biće održana u nedelju 27. novembra u 12 časova u beogradskom hotelu „M“.

Regionalni odbojkaški savezi, odnosno Udruženja, imaju još dve nedelje da podnesu predloge za predsednika OSS. Rok ističe u sredu , 23. novembra u ponoć.

Doskorašnji čelnik nacionalne federacije Nenad Golijanin smenjen je sa ove dužnost posle samo šest meseci zbog samovolje. Golijanin nije poštovao odluku OSS da ne glasa za prijem Kosova u FIVB, već je samostalono odlučio da ostane uzdržan, što je izazvalo burnu reakciju i ekspresnu smenu sa funkcije predsednika OSS.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas