Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ŽILE NAŠ, A SVETSKI, PONIZIO ZLO SRBIJE ! Featured

zileeenorvAndrija Živković posle skoro godinu dana pojavio u baražu za EP U21, dresu Srbije protiv Norveške(2:0). U svojoj avliji,  odakle  je proteran voljom zla i uništitelja, ali samo u  pokušaju FK Partizan, Žile je svojom igrom, brzinom,  i pre svega filigransom preciznošću, pokazao silan napredak od kako je iz Partizana prešao u Benfiku! 

Valjalo je videti Žiletovih fascinantnih 30 minuta igre!

Dočekan je ovacijama, odigrao  je samo pola sata, razbio sramnu i kukavičku odbrambenu taktiku selektora, probudio napad Srbije i naterao Vikinge da posle  neviđene bravure "ubace ježa u svoje gaće", za pobedu Srbije od 2:0 u baražu za EP U 21!

Većina od večeras prisutnih došla je na JNA da vidi baš Žila, tu crnu ovcu srpskog fudbala. Izdajnici i uništitelji FK Partizan, po naređenju odozgo, juče  legitimni vršioci vlasti za sud, a sutra pred policijom da objasne kako 17 može da bude veće od 33, su prošle zime uzalud ucenili Živkovića istrajnog da sa zlom ništa ne potpisuje.

Vučelić, Vazura i slični njima su i uskratili Partizanu veliki novac i fudbalskoj Srbiji pravo da gleda i uživa u igri najboljeg !

Svi prisutni na stadionu Partizana uživali su videli  čaroliju  u trajanju ipak dovoljnih  pola sata. Otuda i  ovacije Andriji Živkoviću  u skrivenoj utakmici od naroda Srbije.

Naciobalni servis   RTS - "vaše pravo da da vidite sve", je imao važnija posla od obaveze da pokaže  tv pretplatnicima   svetske i evropske prvake.

Da zna koliko ne zna imenovani sektor Tomislav bi samo prodavao drva, sezona je u punom jeku, i lepo živeo, i ne bi u onoj šoferskoj  jakni zevo k o pečena glava pored klupe za rezervne igrače.

Odbrana Srbije je položila ispit, a Lukić, Maksimović i Sergej su defanzivom izgubili sredinu terena. Možda je Grujić čuvan za revanš, nije ga bilo ni un protoklu, a Ninković –rumeni se nije proslavio.Usamljeni   Đurđević u špicu u sred Beograda je ipak otvorio Borvežane već u 6.minutu.

A selektoru hrtabrom da ga uved eu 62.minutu Žile, je drsko i najdirektnije pokazao koliko ama baš ništa ne zna!

Toliko je igra Srbije u napadu vaskrsla ulaskom Živkovića, da su rivali sami sebi zabili gol!

Viđen je   Žiletov  beg na "motoru" ala dr Rosi, sa obaveznim slanjem čuvara   do parkinga na stadionu da proveri ima  li zainteresovanih  za selektorova drva, i cenataršut posle kojeg, ma ko da prihvati loptu ona završava u mreži. Samo zato valjalo je doći na JNA.

A to što Žilu drug  iz tima u punom sprintu ka golu "vikinga"   ćušne pas unazad  se da oprostiti.

I to na isti načim  kao što posmatrač bude zadivljen pasom Andrije neuhvatljivog posle novog "davljenja" smešnih čuvara, sa desne strane našeg napada na levu u prazan prostor, za novu šansu za gol.

Sve rečeno u korist Andrije Živkoviča je samo je potvrda da ćelavi Džajin "prijatelj" ništa nije bolji od zalutalog na mesto selktora U21, prodavca drva.

Da ne pozove za početak Živkovića i Đurđevća u A tim, a zatim i veći deo zlatnih sa  Novog Zelanda može samo neko ko silom prlilika mora da se meša u svoj posao.

Posle 0:2 u Beogradu,tanke igre do ulaska Živkovića, narednog utorka  Norvežani fizički jači od naših kidisaće kao  besni psi u svom Dramenu. POkušaće da uhvate voz za EP za momke do 21. godine. Nadamo se da neće uspeti, uvereni pre svega da je nestrećni Sivić  možda večeras nešto shvatio, a valjda je i drva neko kupio, pa više neće praviti slične gluposti.

Ostaje mu samo da počne utakmicu sa Živkovićem, pa makar najbolji mladi fudbaler Evrope, posle izborenog EP U21, bio odmah prekomandovan u paketu sa Đurđevićem i još 4-5 momaka u A tim, jer od   Karleuša, S.Mitrovića,  Gudelja, Obradovića, Pešića  i sličnih, strepimo šta će biti u blatu i vodi u nedeljnom okršaju  u Dablinu.

 A polse Norveške i Velsa posle toga sledi nova zabava za narod u Srbiji.

Manjina iz crno belog sveta imaće priliku da posajni igru brojeva, odnosno kako je moguće da  17 bude i većii broj od 33. I to je nije sve ,sled igrokaz: "Kkako da 60 miliona evra plusa, izraste u mimus od  2,5 miliona"

Suma sumarum  sveukupni  gubiatk od 100-inak miliona evra biće  epilog  "igre" matamatičara" iz Humske, uskoro u policiji u prilic da pokažu ko su duhovi koji već dve godine uništavaju više od sedam decenija sinonim sporta u Evropi i svetu.

Ali i ako bude kako biti mora Srbija će  posle Mitrovića, Nastasića i Ljajića  dobiti još jednog velikog igrača prepoznatog u belom svetu a poniklog u  školi fudbala FK Partizan, Andriju Živkovića !

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas