Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

EVROPSKA SUPERLIGA VRAĆA FUDBALSKU SFRJ U ŽIVOT Featured

1sfrjfudbalKako tvrde mediji u Hrvatskoj najbogatiji i najmoćniji klubovi Evrope od 2021. godine započinju svoju Superligu, pojačanu najmoćnijima a iz Južne Amerike i Azije. Pošto će takmičenje biti zatvoreno, kao Evroliga u košarci, sledi organizovanje “zapostavljenih” u stavaranje regionalnih liga. Domaći šampionati gube svaki smisao.

Jedina šansa da se preživi je saznaje portal Index, je formiranje pravljenje regionalnih liga. Skandinavci su već počeli pregovore oko formiranja zajedničke lige sa Belgijancima, Holanđanima, Škotima...

Jasno nam je da se veliki ponašaju kako žele, a mi moramo da pronađemo način da budemo atraktivni sponzorima kako bi mogli da privučemo dobre igrače i trenere. Zato je osnovanje regionalne lige esencijalno” smatra Anders Horsholt, direktor danskog prvaka Kopenhagena.

Za prostor bivše Jugoslavije predviđena je nova zajednička liga, u kojoj bi igrali Partizan Zvezda, , Dinamo, Hajduk, Sarajevo, Vardar, Maribor, Budućnost...

Problem je ako bi se igralo regionalne takmičenje, kao i u Superligu, klubovi ne bi igrali u u domaćem prvenstvu, u tom slučaju obesmišljenog i besmislenog .

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas