Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

MUNZE KONZA U PETNICI Featured

 1vazemmisk1

Na krilima startne pobede u Prvoj A ligi nad Starim gradom očekivao se i trijumf Valjeva u okršaju sa Zemunom. Momci sa Dunava su međutim znalački kaznili grube greške odbrane valjevskog tima, i promašaje u napadu u poslednjoj četvrtini. Zemun je na kraju het trikom Miškovića zasluženo slavio 10:8.

Izabranici Jove Serafimovića su pokazali zavidan stepen volje i želje da pobede rivala. Jurnjava za golom minusa u prve tri četvrtine, donela je nesigurnost, dekoncentraciju i brojne greške u četvtini olduke. Ishitreni šutevi, pa čak i sebičnost u napadu, pored, i lošu marakciju u odbrani znalački je sa tri poslednja gola kaznio čovek odluke centar Zemuna Srđan Mišković, pretvoreivši 7:7 uedostžnih 10:7 za goste. I sa tri gola minusa Valjevci su mogli do čuda. Umesto mreže pogađali su čak tri puta okvir gola,a u igri dva na jedan bacali su lopte u ruke Zemuncima i poraz je bio neminovan.

Prvi je u sezoni, i biće ih sigurno još kao i pobeda, ali se ubuduće mora postupati isključivo po komandi sa klupe, a ne ishitreno raditi po sveme, sa efektom da se gubi i ono što se ne sme gubiti. Poput Valjevaca ni sudije se nisu proslavile večeras zatvorenom bazenu SRC Patnica, ali to ne umanjuje uspeh Zemanuca.

Valjevo - Zemun Bosal 8:10 (2:2,2:2,2:3,2:3)

Bazen SRC Petnica.gledalaca:150 Sudije: Balažević i Ragač. Isključenja:Valjevo 15, Zemun Bosal 16.

VALJEVO:Spasojević, Beljić, Filipović, Marković 2, Radulović 2, Rackov 1, Pelemiš 1, Gligorijević 1, Popović 1, Arsenović, Đorđević, Bulajić, Gavrilović, Radulović. Trener: Serafimović.

ZEMUN BOSAL:Marković, Kovačević, Đukić, Vasiljević 2, Mišković 3, Dragišić 1, Tušup, Kecojević, Jovanović, Maksimović 1, Timotić 1, Ćosović 1, Tomović,Perković 1. Trener: Vukotić.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas