Menu

zaglavlje

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI PRINC ĐORĐE VODI KSANTI U PLEJ OF Featured

1goldjoleeFudbalski princ sa Kolubare Đorđe Lazić, ponovo je u golgeterskoj formi. Postigao je dva gola u šampionatu, i jedan u Kupu Grčke, u proteklih sedam dana. Đole daje pun doprinos uspesima grčkog Supeligaša Ksantija, sada sa 16 bodova u borbi za plasman u plej of. Pored drugova iz tima, za svoju novu fudbalsku mladost "krivi" suprugu Kseniju i sina Luku, koji ga svojom radošću i ljubavlju i pažnjom najviše motivišu.

1djlukaks

Valjevac je posle afirmacije u Partizanu, osvajanje dve titule i Kupa, i opravdanog poziva da nastupi za reprezantcaiju Srbije igrao za Metalurg iz Ukrajine 6,5 sezona. Zbog poznatih događaja je odlučio se vrati kući. Prošlog leta se preselio u toplije krajeve. Posle kraće adaptacije danas je ključ uspeha Ksanti -Škode.

Fudbalski klub Ksanti je član Super lige, i zaštitni je sportski znak istoimenog grada, veličine Valjeva.

Posle dva poraza na startu od AEK-a u Atini, i Panilionisa kući, Ksanti - Škoda već 8 kola ređa uspehe.

Serija uspeha je počela remijem u Solunu sa Paokom, koga vodi takođe bivši Partrizanovac Ilija Ivić, a gde brani "lala" Željko Brkić. Posle remija sa Atromitosom u Ksantiju, Lazić i saigrači su napravili senzaciju pobedom u Atini protiv Panatinioksa(2:1) a Đorđe je maestralno odigrao poslednjih pola sata kada je trebalo sačuvati minimalno vođstvo .

Serija pobeda nastavljena je na gostovanjima sa Plataniasom(1:0), Panteliakosom(3:2 , Lazić strelac jednog gola). Kao domaćin Ksanti je pobedio Astras 3:1, Đorđe je ponovo bio strelac U međuvremenu je zatresao mrežu u Kup Grčke u pobedi svog tima nad Kalonijem 3:1.Sa dva remija Levadiakos i Kerkira) Ksanti je trenutno na koti 16 i sa AEK-om deli peto mesto. Ispred su samo lider Olimpojkos sa 25 bodova, Pao sa 18, i Đianina i Atromitos sa 17 bodova.

Đorđe Lazić otkriva malu tajnu dobriih igara, konačno na svom mestu, desnog veznog.

"Igram konačno na svojoj pozciji. Imam dovoljno prostora da bacim u vatru saigrače, ali i da napadnem gol. Ksanti igra sve bolje. Dobre igre i devet osvojenih bodova u poslednja tri meča su veliki podstrek za ekipu i mene. Konačno smo shvatili da smo tim i da možemo još bolje da igramo i više da postignemo. Imamo dobar raspored. Ponovo igramo kući sa Larisom pa gostujemo Vveriji ocekujemo šest bodova" kaže za naš portal Đorđe Lazić , ipak svestan da su Valjevo i Ksanti slični po jednom detalju, slaboj poseti na utakmicama.

"Siguran sam da bi na ovakav povod Valjevo odreagovalo kako zna i ume, . Ali nateraćamo mi navjače Ksantija da nas prate u što većem broju"

Za grčki fudbal kaže da nije kao onaj u Španiji, Nemačkoj, Engleskoj Italiji, ali da je liga neuporodivo jača od naše Super lige.

" Atina je centar, a Solun je drugi fudbalski grad. I u Grčkoj je "veselo" sa sudijama, kao i svuda u svetu, jednom je čak i kuća zapaljena. Prevenstvo jj esntvo je na kratko bilo prekinuto" podseća Đole na detalj od 11. novembra kada su predsedniku sudijske komisije Jorgosu Bikasu nepoznati počinioci zapalili kuću u odmaralištu u Halkidiju.

Za bivšeg golmana Partizana Živkovića sada saigrača u Ksantiju ima samo reči hvale, "brani odlično" kaže, i podseća da nema puno naših u Grčkoj.

"Luka Milivojević je zvezda Olimpijakosa, a tu su i Filip Stanisavljević( Platanias), Marko Markovski( Panatraliako) i ,Stojčev u Atromitosu".

Grke čeka kratak prekid šampionata, pauza samo za Božic 25 decembra, ali se već 3. januara šampionat nastavlja.

Valjevski princ fudbala ne zaboravlja svoj grad.

"Čujem sa Bambijem Tošićem, planiram nešto da pokrenem u fudbalskom Valjevu, drugačije od svega već viđenog. Strani investitori su čujem i dalje na ceni,ali i da se sve više govori o javno privatnom partnerstvu. Ja samo želim da dece budu zdrava, da se bave sportom, a možda neko i uspe u sportu . Na betonu i bez hale Srbiji smo podarili, danas najboljeg Miloša Teodosića. U fudbalu Matiju Nastasića, još mlađeg Nemanju Petrovića.Sa valjevskih prostora su Nemanja Matić i Raća Petrović. Pa tek odbojkašice Ana Lazarević, Ljilja Ranković, Tanja Grbić, Maja Savić. Izvinjavam se svima koje nisam pomenui. Podsećam, Ksanti je grad velične Valjeva. Kako stvari stoje gledaće naredne godine i Evropu" podseća Đole i na stanje u valjevskom fudbalu, u novom milenijumu svedeno na Centar troška i zabavu pojedinaca a naravno na račun Valjevki i Valjevavca.

Šta bi to Đole Lazić želeo a može i hoće mnogo saznaćemo kad stigne u Valjevu poslednje nedelje decembra.

Do tada ima samo jednu poruku.

Kada nisam u društvu sina Luke i supruge Ksenije,što mi je najveća radost i uživanje, posvećen sam fudbalu. Iako je za mene i 33. leto porodica me podmlađuje, i daje mi novu energiju da igram. Biće golova "ko kiše" kaže na kraju jutarnjeg ćaskanja za naš portal fudbalski princ sa Kolubare Đole Lazić.

1djoleksanti

Nema razloga da mu ne verujemo, jer dela na terenu govore više od svake reči.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas