Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI ODBOJKAŠKI PUTOKAZ ZA SVETLIJU BUDUĆNOST Featured

11svioksrb3 16

Putokaz u svetliju budućnost valjevskog sporta je posle prolećenog košarkaškog i jesenji - decembarski odbojkaški turnir u organizaciji vrednih valjevskih entuzijasta i sportskih radnika, okupljenih i OK Srbijanka 014, veštih da prepoznaju kvalitet i učine napor u uspostavljanjiu pravog sistema vrednosti, neophodnog za za uspešan i zdrav sport.

OK Srbijanka 014 još jednom na najvišem niovu organizovao Memorijalni regionalni odbojkaški turnir pionirki “ Ratko Jovanović “.Pobedile su devojčica iz Osijeka u finalu za nijansu uspešnije od domaćina Srbijanke014 2:0(26:24, 28:26). Valjevski turnir okupio je devojčice iz Srbije, Hrvatske i BiH rodjene 2002 godine i mladje.

Učesnici su bile ekipe iz Osijeka, Crvene Zvijezde iz Obudovca (Bosna i Hercegovina), Srema iz Sremske Mitrovice, Sloboda i Borca iz Čačka, Tehničara iz Kraljeva, Parka 015 iz Šapca, Lazarevca, Železničar iz Lajkovca, Valjeva i Tenta iz Obrenovca. Igralo se na četiri terena, u tri hale. Odlična odbojka vidjena je u svim utakmicama, što je i pokazalo da odbojka u Srbiji ima lepu budućnost.

U polufinalu su u igrali Srem-Osijek i Srbijanka-Lazarevac.

Na zadovoljstvo prisutnih akteri finala Osječanke i Valjevke su odigrače odličan meč, u halici na Studentu,a odlučile su nijanse, i pobednički pehar je zasluženo pripao gošćama iz Hrvatske, očigledno spremnijim za turnirski sitem i više mečeva u jednom danu.

Najbolja igračica turnira je dizač Nora Đurić, tehničar Lucija Lizatović, obe devojčice iz Osijeka, a najbolji napadač turnira je Valjevka Ivana Jerinić..

Polufinalnim i finalnim utakmicama prisustvovao je i selektor pionirske reprezentacije Srbije Ivan Steljić. Uverio se u kvalitet potencijalnih reprezentativki Srbije, pred Evropsko prvenstvo i Balkanijadu.
Konačan plasman turnira: 1. Osijek 06, 2. ŽOK Srbijanka 014 1, 3. ŽOK Srem-Eaton, 4. OK Lazarevac

1ok osijek pionire 16

Srbijanka 014 - ŽOK Osijek 06 0:2 (24:26,26:28)

Srbijanka014 : Živković(kap), Djedović(lib1), Milutinović(lib2), Matković, Savić, Stevanović, Babović, Jerinić, Lakićević, Novokmet, Doksas, Jović, Simović.Trener Stojanović

Osijek: Merkaš, Đurić, Lizatović, Nikolić, Kainz, Bilić, Petra i i Karla Vuica. Trener Miroslav Đekić.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas