Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

NE NAZIRE SE IZLAZ IZ BLATA U SRPSKOM FUDBALU ! Featured

1fudbalu blatuKalendarska godina se zavšava, ali na samom kraju sve isto kao i tokom godine skandala i posrtanja klupskog fudbala u Srbiji na sve strane !

Prvog dana zime po “naređenju” danas “moćnih” da zabrane svakome ko radi u fudbalu svešta požele, čelnici šampiona izostali su sa svečanosti u Staroj Pazovi.

Sa titulom osvojenom 2016, posle skandaloznog nameštanja utakmice sa OFK Beogradom od 0:2 do 6:2 pre godinu ipo dana), a počišćenog u Evropi u sezoni kupanja nisu imali svoje godišnje laureate u srpskom fudbalu, pa je možda neko pomislio da su zbog toga ljuti.

Taman posla!

Na svečanu dodelu nagrada u organizaciji Fudbalskog saveza Srbije, najboljem treneru Draganu Stojkoviću i najboljem igraču Duašanu Tadiću iz Ljutice Bogdana došli su samo veterani Vladica Popović i Vladimir Petrović Pižon.

Direktor Zvezdan Terzić i predsednik Svetozar Mijailović nisu došli.kao ni predsednik FSS i selektor. Svi sju izgleda imali važnija posla!?

Kokeza je bio odsutan a Terzić je imao gosta Dejana Stankovića !?

Iza loših opravdanja, gripa, službenog odsustva krije se nametnuta zabrana jačih faktora od rukovodsta kluba, a sposobnih da spreče predsednika i direktora da čestitaju Draganu Stojkoviću Piksiju na nagradi za najboljeg trenera. Piksi je navodno kriv za dug navodno nastao dok je ono vodio klub. a danas se ceni i do 50 miliona evra evra!?

Umesto da odgovorni za brojne neregularnosti u srpskom fudbalu a posebno najveću pljačkaši u dva prva srpska kluba budu s one strane duge, i dalje su tamo gde su, i rade kao i do sada sve i svašta.

Da ironija apsurda bude potpuna za “najveći kriminal” u srspkom fdubalu , igranje utakmica tri za tri pronađeni su krivci.

Predsednik FSS je najavio pokretanje postupka protiv klubova Prve lige, zbog "nečasnih radnji" i najoštrije sankcije. Iz UEFA je stigla potvrda da su na tapetu BSK iz Borče, ČSK iz Čelareva i Odžaci. Istraga je u toku i biće okončana do kraja godine kaže predsednik FSS Kokeza.

Večite i naprivilegovanije niko ne pominje, jer danas vlada politka strahovlade u srpskom sportu. Najizrazitija je u fudbalu.Sve je podređeno samo jednom klubu. UEFA ne reaguje što trener državnog projekta svoj opstanak uslovljava isplatom neisplaćenih zarada igračima i njemu.

Da je stanje u srpskom fudbalu tragično, je potvrda da smo u svetu, postali trećerazredna fudbalska “sila”. Predsednik sindikata profesionalnih fudbalera Mirko Poledica je danas potvrdio nešto što i vrpaci znaju, ko će osvojiti titulu u Srbiji, i ko će biti drugi, i naravno ko ispada , iz Superlige. Na svom tviter nalogu je napisao: “Kraj sezone, Zvezda prvak, Partizan drugi, ispadaju Novi Pazar i Bačka, a o Kupu se progovara. Tako su odlučili ovi moćni i nemojte se nervirati. Sportski pozdrav"

. Hoće li država reagovati posle današnje izjave jedine persone odvažne da zlo gađa u čelo ostaje da vidimo

.Ako je suditi po dosadašnjem iskustvu, biće “tresla se gora rodio se miš”

Mešetare u fudbalu trener Kosanović je na kraju poslednje utakmice u Surdilicu nazvao jedinim pravim imenom “lopovima”

Usledila je hitna reakcija Kokeze i već pomenuti klubovi iz priče “ tri za tri” su pod istragom !

A dok se zlu glava ne odseče, i lopovi ne završe u ćorci slušaćemo se i gledati sve i svašta!

Fudbalsko Valjevo trenutno “uživi” u bisernoj izjavi 2016. o izgradnji parkinga za automobile na pomoćnom terenu stadiona u Parku Pećina. Sa izložbe pasa “ekspertI” su proširili su svoju delatnost na parking servis!

Specijalisti za “gašenje” svega što dotaknu trajua, do kada, to ne zna čak ni Mirko Poledica, uvek spreman da gađa u metu, i odvažno podseti na zlo što je okupiralo svet fudbala!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas