Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI ODBOJKAŠI BEZ BARAŽA ZA ELITU, PREDAJE NEMA! Featured

1OKVA14

Odbojkaši prvoligaša sa Kolubare u meču sezone poraženi u Valjevu od Spartaka  1:3 (23:25, 22:25, 25:16, 24:26), ostali bez baraža za elitu, viteški čestitali SubotIčanima, poželevši da se ponovo vide na sportskom terenu u Super ligi Srbije, za godinu ipo dana.

Važnost meča, izostanak, dvojice povređenih startera, nisu mogli da nadoknade spartanska borbenost i  iskazana energija.

Veliki broj grešaka, posebno u završnici svakog od tri izgubljena seta su prevagnuli!

U OK VA 014 Gorenje su već izvukle pouke iz svih dosadašnji poraza na terenu. najavljuju još intenzivniji rad sa svim selekcija i jačanju kluba na organizacinom i kadrovskom polju.

Pored ćestitki rivalu na pobedi svi uključeni u stvaranje valjevske muške odbojke , kako bi klub postao deo istorije valjevskog sporta, sa a obeležjima i imenom generalnog sponzora "GORENJE" najavljuju nastavak iscrpljujuće borbe i ostvarivanje novih uspeha.

Dosadašnje upehe potpisuju : Đorđe Milanović, Dragan Jeremić Aleksandar Mijailović, Milan Korać

Miirko Ristović, Djordje Petrović, Strahinja Radić, Nikola Crni Raznatović Matija Bobovac Aleksandar Saša Lazarević. Marko Adamović, Martin Ulm Luka Janković Luka Lalić Nikola Nedić Nemanja Djokić. Nikolola Stefanović, Matija Avramović Mileta Vesovic, Bojan Jevtović, Miloš Marković, Luka Zivanović Stefan Birčanin, i pozivaju sve ljude dobre volje, i one kojima je odbojka u srcu da da im se pridruže!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas