Menu

zaglavlje

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA SVETU U IZBORU AKADEMIJE "LAUREUS"

NOVAK ĐOKOVIĆ PETI PUT NAJBOLJI NA …

Foto: JAVIER SORIANO / ...

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

SELEKTOR VLADIMIR ĐOKIĆ VODI SRBIJU U GRČKU PO NOVO ZLATO! Featured

1v djokic

Šampion Evrope sa Srbijom  2015. godine bez imalo preterivanja najbolji trener na prostorima eks Jugoslavije, kormilar KK Vršac lidera KLS,  Vladimir Đokić, vraća se na mesto "zločina". Valjevac će posle dve godine ponovo voditi najtalentovanije srpske košarkaše do 20 godina ka krovu Evrope. Evropski šampionat je narednog leta u Grčkoj,  a Upravni odbor KSS nije imao dilemu zašto baš Đokiću da ponovo ukažu poverenje. Novi selektor ženske reprezenzacije umesto Marine Maljković je Stevan Karadžić.

Vladimir Đokić ima zadatak da  sa mladom selekcijom,  ponovi uspeh iz 2015. kada je u Italiji u svom prvom selektorskom mandatu  u Italiji, sa generacijom 1995. godišta nadmoćno trjumfovao u briljantnom finalu protiv Španije.

Evropski šampionat je u Grčkoj, a selekciju Srbije predvodiće igrači rođeni 1997. godine. Očekuje se da nosioci igre budu: Peno (Barselona), Marinković i Jovanović (Partizan), odnosno godinu dana mlađi:Simanić, Radanov, Đorđević (Crvena zvezda), Musić (Mega Leks), i eks član  Partizana Glišić, koji trenutno nastupa u Italiji.

Takođe, odlučeno je da selekciju ispod 18 godina vodi Vladimir Jovanović, ispod 16 Slobodan Klipa, dok će Univerzitetsku reprezentaciju predvoditi Zoran Todorović.

Stevan Karadžić je mesto selektora ženske košarkaške reprezentacije Srbije, aktuelnog  evropsko prvaka, i osvajaača bonze na OI u Riju, preuzima  umesto  Marine Maljković koja je početkom godine podnela ostavku.Kada je reč o ženskom sektoru, nema promena na klupama reprezentacija do 20 i 18 godina. Novi selektor kadetske selekcije je Zoran Tir,  godinama aktivan u KSS u rad sa mladima

Promocija novih selektora  akazana je za 14. februar u podne u "Kući košarke" u Beogradu.

 Vladimir Đokić je napravio košarkaški bum u ABA  ligi sa Metalcem, posle (ne)očekivanog preuzimanja ekipe u martu 2014. U sezoni  2014/15 je pobedio sve abaligaše, osvajio   šesto mesta, i izborio plasman u Evro Kup,što je najveći klupski uspeh valjevske košarke. U narednoj sezoni 2015/16 izborio opstanak u reginalnoj ligi, i pored enormnih dugovanja igračima.

Sramnog odlukom  čelnika Metalca Đokić je   smenjen na početku prošlogodišnje Super lige Srbije. Odlaskom istinskih luzera i neznalica, sposobnih da "vode politiku",  zadužuju i  troše nikad zarađeno usledio je šokanatni povratak "spasioaca". 

Plaćeni predsednik, što se nikada nije  desilo u istoroji valjevskog sporta, odsutan iz kluba od 6.janura 2014. do 28.septembra 2016. godine, se vratio u klub, formirao tim, postavio trenera, da bi se ekipa  takmičila u KLS.

 Metalac  predvođen sada je već svima jasno ključnim igračem Aleksandrom Vasićem, za koga su vrata Metalca bila zaključana destak proteklih godina,  te Markom Jošilom i ponovo, posle 2,5 godine odsutsva,  sa kapitenskom trakom Đukanom Đukanovićem, je ostvario 7 značajanih pobeda i na korak je do opstanka.

I pored  besmislenih i naopravadanih višemilionskih dugova, kao posledicom odsustva elementarne lične odogovornosti pojedinaca,  KK  Metalac je odlukom Komisije za sport i čelnika grada, dobio za 2017. neverovatnih 10 miliona dinara dotacija, plus mogućnost besplatnog korišćenja Hale sportova 15.septembar 30 sati nedeljno, iako je rad sa mlađim selekcijama na istoj razini gde je  bio i tokom proteklih 15 godina.

 Šta nosi aprilski scenario po završetku sezone u KLS. teško je reći.

 Klupski račun je blokiran, zbog prispelih, a neizmirenih potraživanja iz  protekle sezone. Dugovanja se beskonačno ne mogu prolongirati, pa će biti zanimljivo videti kako će  trenutno predsednik, danas rado ističe, volonter,  namiriti kako kaže dugove  "tamo neke bivše uprave".

 Među onima koji potražuju zarađeno u Metalcu je i najzaslužniji  za istorijske uspehe kluba na terenu  Vladimir Đokić. Iako spreman na kompromis, zbog  nepoštovanja ranijih dogovora i izostalog  sukcesivnog isplaćivanja zarađenih plata Đokić je odlučio da bez odlaganja ostvari svoja zakonska prava.

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas