Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

ODBOJKAŠKI CIRKUS KRAJ LJUBOSTINJE! Featured

1OKVAO14KM KRAJ

Slučaj nikad viđen od kada se odbojka igra u Valjevu obeležio je derbi 13. kola Prve lige Srbije: OK VA 014 GORENJE - KOSOVSKA MITROVICA 2:3 (32:30, 20:25, 25:20, 18:25, 9:15). U taj breku vođstvo domaćina 8:4 je izbrisano,  posle reakcije delagata i sudije "na zemlji". Plus 4  je pretvoren u 0:5 ?! Razlog je falš  postava valjevskog tima na startu seta odluke u odnosu na prijavljenu. Propust je identifikovan tek posle 12 odigranih poena i promena strana ?!

1okv014KMHAOS

Šta su čekali Kraljevčani službena lica, delegat Ljubomir Kovačevići sudija Vladinir Jokanović do tada, pitanje  je za one što vode računa o regularnosti i zaradama subotnjih dnevničara.

Tandem iz Kraljeva Bićanin Jokanović je brljao tokom na štetu oba tima, ali je bilo uočljivo ekstremno "kažnjavanje grešaka" dizača Nedića. Valjevci bez povređenih Lazarevića i Bobovca su imali peh da se povredi i srednji bloker Đokić. Posle nesztručne intervencijei  skidanja patike i  bandaža, što je nezamislivo prilikom povrede zgloba  Đokić je odskakutao do klupe, ali se kasnije vratio i završio meč.

Čestitke braći i Kosovske Mitrovice na upornosti, istrajnosti za  revanš Valjevcima za poraz prvom delu prvenstva.  Kako rekoše sličan "doživljaj" imali su i oni sa oduzimanjem poena   u meču sa Mladim radnikom.

Srećni su što su u prilici da izađu iz Kosovske MItrovice  igraju i druže se prijateljima po Srbiji. Makar taj dan kada idu na utakmicu  lišeni su pritisaka i svih drugih politikanstkih galimatijasa,  zidanja i rušenja zidova na mostu u Kosovskoj Mitrovici, postavljanja  vidljivih i nevidljivih stubića  koji dele grad na dva dela,  po nalogu iz Brisela, a pod pritiskom iz Prištine.

Čestitke na pobedi Mitrovčanima, a Valjevcima poruku  da stisnu zube prebole nepravdu i sbe februarske malere,, ali i sagledaju svoje greške kako ne bi davali novu priliku službenim licima da ih zbog banalnosti kažnjavaju.

VA 014 Gorenje je pretrpelo i treći poraz u nizu, ali je večeras konačno osvojio prvi bod u februaru. Razlog su rivali, ali i  povrede Lazarevića i Bobovca.

Lazarević će morati "pod hiruški nož" jer sa povredom ligamenata se nije igrati, dok će mladi Bobovac uskoro na teren. Ostaje da se vidi šta je večerašnjom  povredom Đokića. San o eliti valja dosanjati ali tek u  narednoj sezoni, sa postojećim snagama, nadolazećim tinejdžerima i još nekim pojačanjem.

VA 014 Gorenje je sa drugog skliznuo na 5. mesto sa 26 bodova, 8 manje od lidera Mladog radnika(34), pet od Spartaka,  tri od Borca iz Starčeva i jedan od večerađnjeg rivala Kosovske Mitrovice. U 14.kolu Železničar će u Beogradu ugostiti Valjevce.

JEDINSTVU ILI DINAMU KUP, VALJEVKE SVE BLIŽE PRVOJ LIGI

U svetu ženske odbojke u centru pažnje je finale Kupa Srbije.Branilac trofeje Vizura je ostala  bez trofeja. Jedinstvo iz Stare Pazove je bilo nadvisilo sastav iz Zemuna i boriće se sa trofej da Dinamom iz Pančeva večers  u 18 sati (tv prenos na RTS).

Superligaši valjevskog kraja imaju različite ambicije. Lajkovčanke Žalja bi da kroz plej of stigne što dalje, a odbojkaši ljiškog Spartaka bi da kroz plej aut stignu do oostanka.

Prvobeligaš ženska ekipa OK Valjevo je u prilično monotonom meču pred svojim navijačima pobedila gošće iz Vrbasa 3:0 (25:20,25:18, 25:27). Valjevke su zadržale su drugo mesto mada im i dalje prete Ljižanke. Utrakmica sa Sterijom u Beogradu i Ubom, već provligašem, pokazaće da su  Valjevke dostojne povratka u Prvu ligu.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas