Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

KUP FS VALJEVO TREĆELIGAŠU SA KOLUBARE Featured

1kup BK-RAD3foto Sreten Pantelić

Umesto da igaju fudbal kao  ”sav normalan svet” na "višoj" instanci je odlučeno je da se finale Kupa FS Valjevo igra u petak po   alaudži, ledonoj kiši i vetru. Na Krušikuje malo je viđeno nečeg što bi trebalo da bude lepota fudbalske igre. Ispunjena je forma  i u finalu trećeligaš BK 2014 je pobedio  zonaša Radnički sa Petog puka 3:1

Na pepelu  ugašenih Budućnosti Krušika, novi BK 2014 će  nastaviti  takmičenje u Kupu fudbalskog saveza Kolubarskog okruga.

Bonus Đorđe Dragojlović Valjevac se vratio iz  Crvene zvezde i zatresao mrežu Radničkog pošto je lopta promenila smer i prevarila Dragićevića. Bio je to jedini detalj vredan pažnje u  prvom poluvremenu obeleženom i povredama Petraševića i Ilića.

Povratnik Strahinja Sofronić je sa dva efektna gola potvrdio zašto se vratio iz Lajkovca, i najavio  golgetersko preleće na stadionu Krušik, gde će se voditi bitke za plasmanu Prvu ligu. Jovanović je glavom na centaršut Stevanovića postigao jedini gol za Radnički.

Gentića, Raševića, Pavlovića, kao i trenutna nespremnost povratnika Kneževića, koji se mesec dana nije "družio" sa loptom.

Škola fudbala BK 2014 poznata po uplati  članarina "solarno" a ne preko žiro fračuna i plaćanju trenera na isti način, ali  Nikolića više 20-30  posto nego Počeku u Metalcu, "funkciniše" besprekorno. Ristić je bonus broj jedan, "zvezdaš" Dragojlović broj dva, a u konkurenciji su i golman sa Ibarske magistrale   Bogosavljević, možda i na  pozajmici Lozničanin Obadović iz Javora, kao i tatin sin Ćirović. Sa sprmenim Kneževićem, oporavljenim i sa očišćenim kartonima Gentićem i naravno Raševićem, a i konačno u kilaži  Stefanom Ilićem, pod uslovom da ukine jutarnje  mega pljeskavice, i pored delovanja "neprijatelja" spolja i iznutra možda se desi čudo neviđeno i Valjevo dobije prvoligaša.

Budućnost KrušikRadnički (V) 3:1 (1:0)

Valjevo, Stadion Krušik. Gledalaca: 100. Sudija: Jovan Raković (Valjevo) 75. Strelci: Dragojlović u 39, Sofronić u 46, i 68, minutu za Budućnost Krušik 2014, a Jovanović u 70. minutu za Radnički (V). Žuti karton: Janković (Budućnost Krušik).

Budućnost Krušik: Vojisavljević 7, Đorđević 7, Radović 7, Janković 7 (Ćirović -), Prijović 7, Stevanović 7, Ristić 7, Soldatović 7, Sofronić 8 (Krstić -), Popović 7, Dragojlović 7 (Ilić ).

Radnički (V): Dragićević 6,5, Jevtić 6, Đukić 6, U. Tomić 6,5, Ilić – (Vuković 6), Đurić 6,5, Mijailović 6 (Jovanović 6,5), Prokić 6, S. Tomić 6,5, Stevanović 6,5, Petrašević – (Ćebić 6).

Igrač utakmice: Strahinja Sofronić (Budućnost Krušik 2014)

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas