Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

FUDBALSKO PROLEĆE NOVA POTVRDA NEZNANJA VALJEVSKIH LUZERA? Featured

1kup BK-RAD3foto Sreten Pantelić

Jutrošnji pad temparature sluti da će i fubalsko proleće FK BK 2014  doneti samo novo besmisleno trošenje narodnih para, 10-15 miliona dinara nikako nije mala stavka, naravno bez obaveze polaganja računa. Da li ćemo biti svedoci  nove u nizu potvrda da  stečajni upravnik sa sve  bratijom sebi sličnih medikriteta, u biti neznalicaa diletanata, luzerima i zgubidana,  ma koliko se trudio,  ne može biti nikad pobednik, ostaje da vidimo.

Budućnost Krušik 2014 bez pola tima (Raševića i Genitića) igra u "oboru" u Topoli. Prvo mesto ji plasman u Prvu ligu su zacrtani, ali istim poslom se bave i Kragujevčani daleko vičniji u svemu što prati današnji fudbal.

Tokom zime i danas prisutne, samo bez snega i leda, odigrana je serija kontrolnih mečeva. Dejan Nikoilić je nadavno u Valjevu pred stručnom komisijom iz Beograda polagao za trenersku profi licencu. Radi za dve plate direktora valjevskih JP, za razliku od njega prinuđenih da plaćaju komunalije, tv pretplatu i sve druge dažbine državi, plus i sve što pojedu i popiju. Ko mu je kriv što nije direktor nego samo fudbalski trener.

Niko ne ne može i ne želi da ospori 4 pobede od povratka u Valjevo prošle jeseni. Dejan Nikolić, gle slučajnosti prezimenjaku najboljeg trenere Super lige Srbije Marka je “mrak” za trenersku boraniju u Srpskoj ligi. Ima šmek da namesti igru i prevari rivala taman koliko je potrebno da pobedi. Ali danas neće biti uslova za igru. Bunarenje i fajt u meso će biti oružje domaćina, pa će kombinovani tim iz Valjeva morati da pruži 200 posto ako želi pobedu. Proverena formacija 4-2-3-1 biće oružje Nikolića. Znači sačuvati svoju mrežu. Zadnja linija odbrane i sredina biće čvršći i sugurniji sa Zoranom Kneževićem. Šansa za gol neće izm,aći a po običaju Nikilićev pik biće vihorni iako do skora sa viškom kilograma, utamanitelj pljeskavica, ali i noćna mora za protivničke odbrane Stefan Ilić, a tu je i drugi povratnik Sofronić i naravno iskusni Popović.  Jedina greška možda bude odluka na na gol umesto  Bojana Vojisavljević čije znanje  i iskustvo mogu imati presudan uticaj na ishod meča, stane bonus Bogosavljević.

Bez obzira na igru tok i epilog utakmice odrediće kriterijum suđenja. Valja istaći da BK 2014 nema tretman jedne Barselone ili sinoć Reala u košarci, ali i da Karađorđe nije fudbalska ili košarkaška, svejedno Crvena Zvezda..

Jesenja serija od 4 pobeda sa Dejanom Nikolićem uticala je da prednost Radničkog iz Kragujevca pred današnji prolećni start bude svedena na dva boda. BK 2014 ide u Šumarice i Smederevo, što je dodatno opterećenje. Kragujevčani će danas u Požegi takođe biti na fudbalskom iskušenju. Epilog oba meča značajno može da se odrazi na prolećni deo sezone

Želja iz Lajkovca je u čabru i samo čudom može izbeći ispadabje u zonu, ali i tamo se igra fudbal. Danas ide u goste Mokroj Gori u Zubin Potok. 

  Radnički sa Petog puka sa finansijskom injekicijom  od sponzorstva Gorenja( 1,5 miliona dinara)  u Omladinskoj lig Srbije i sa 6 bodova, ali nekim noviom klincima je izgubio u Valjevu od od Crvene zvezde 0:1, a  u Pirotu ima priliku da protiv Radničkog započne "nemogući misiju"

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas