Menu

zaglavlje

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

U TOPOLI BEZ GOLOVA, LIDER PAO U POŽEGI ! Featured

1bk topol vk Ni u trećem odmeravanju snaga Karađorđa i BK 2013 nije bilo golova  u Topoli. Domačin je imao više zrelih šansi od valjevskog tima. Karađorđe je sa igračem manje bez većih problema odoleo favorizavanim Valjevcima, malo hrabrijim već danas na liderskoj poziciji. Sloga je na otvaranju prolećne sezone u Požegi pobedila jesenjeg prvaka Radnički iz Kragujevca 3:1.

Dva zicera domaćina, jedan gostiju i crveni, odnosno drugi žuti karton nepreznom Nikoliću igraču Karađorđa, obeležili su preskromno prvo poluvreme.

U nastavku Valjevci su kontrolisali igru. Janković je tražio saigrače u napadu i često grešio. Soldatović i Ilić pravili probleme odbrani domaćina po boku, a Popović nije uspevao da probije čvrst bdm pred golom  Karađorđa. Ristić je promašio zicer, golman Bogosavljević umalo častio damaćina golom. Srećom uspeo je da se iskupi za loše ispucavanje požrtvovanom intervencijom na loptu vraćenu ka praznom golu. Poslednjih 15 minuta donose novu šansu za Karađorđa, ali Brkiću lopta beži u obećavajućoj kontri. U igru je  ušao i Zoran Knežević, a   Prijović je u 88.minutu na centaršut Radovića loše šutirao glavom. Konačno   u nadoknadi vremena posle čistog starta odbrane valjevskog tima, a domaćin tražio penal, Ilić je u kontri u situaciji jedan na jedan  pobegao čuvaru i šutirao. ali ne i za gol vredan tri boda.

Prgavi trener Karađorđa Slaviša Kovačević nije uspeo galamom i protestima da zaplaši sudije, na novou zadatka od prvog do poslednjeg minuta meča, što je novina na utakmicama BK 2014.Sve u svemu premijera prema očekivanju šarena!

Ako se zna da su izostali Rašević i Gentić, da su uslovi za igru bili izuzetno teški. ali i da je domaćin stvorio više šansi bod je izuzetno značajan jer je Radnički poklekao u Požegi u meču sa Slogom 1:3! i sada je razlika samo jedan bod.

Ipak prednost Kragujevčana je prepolovljena i sada je samo jedan bod. Sa Raševićem i Gentićem u narednom kolu ne bi smelo da bude problema da se ostvari 11 pobeda i potvrde visoko postavljeni ciljevi !

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas