Menu

zaglavlje

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ  MILENKO PAVLOVIĆ ŽIVI

I POSLE ĆETVRT VEKA HEROJ MILENKO …

  "Nećete vi da gin...

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN I BEOGRAD

VETERAN SIMKE HARA, OSVOJIO BALKAN …

Čovek retko posvećen tr...

MALAGI MILION EVRA  ZA FIBA LŠ,  OSVAJAČU  EVROLIGE SAMO 754.000 EVRA  VIŠE

MALAGI MILION EVRA ZA FIBA LŠ, OS…

Kako se i očekivalo koš...

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNIJI NA KORAK DO DESETOG  KLUPSKOG TROFEJA

ANA LAZAREVIĆ POSLE TITULE U RUMUNI…

  Navikla na titule...

MALAGA VEČERAS  SLAVI, TENERIFE SAMO UKRAS NA  TROFEJU FIBA LŠ

MALAGA VEČERAS SLAVI, TENERIFE SAM…

Polufinale plej-ofa F...

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM TRENEROM EVROPE IKADA, RASTE

CRNO BELA LJUBAV SA ŽOCOM, NAJVEĆIM…

Bez premca na Starom ...

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROMENI, "JURIŠAJU"  NA BEOGRAD I SRBIJU

SAVO MANOJLOVIĆ I POKRET KRENI-PROM…

  Na dan rušenja Sa...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

ILIĆI, ILI JESTE ILI NISTE...

  foto Instagram....

Prev Next

Specijalistička internistička ordinacija Dr Tomić Valjevo, V. Mišića 102. Tel: 014/228-321 i 065/228-3211

Kardiolog (Dr Đorđević) Telefon: 064/9700-041

INTERNISTIČKI PREGLEDI, GASTROENTEROLOGIJA, ENDOKRINOLOGIJA, ALERGOLOGIJA, DIJAGNOSTIKA, GASTROSKOPIJA,

KOLONOSKOPIJA, ULTRAZVUK ABDOMENA, SRCA, ŠTITASTE ŽLEZDE, DOPPLER KRVIH SUDOVA ABDOMENA

VALJEVSKI FUTSAL(RB) ZASENIO FUDBAL(BK 2014) ! Featured

1rb mf pozarevac1

Dok veliki fudbal  već DVE  decenije  puca po svim šavovima, nije ni čudo kad ga vodi privremeni opštinski  fudbalski sudija sa sličnima sebi, malobrojni koji su prepoznali šta im je činiti prebegli su trave na parket i sa klubom malog fudbala RB su na korak do Prve futsal lige Srbije.

Klub malog fudbal RB  ime nosi valjda po inicijalima  trenera Rada Begovića, a možda je ime  u trendu vremena "radi brzo", je sa miliončetom i samo sa  10-15 puta manje  narodnih para, odnosno poreskih obveznika, Valjevki i Valjevaca,  večeras stigao na pet koraka je od Prve futsal lige Srbije.

Momcima u  crno beloj kombinaciji  opreme,  uz zvuke pre meča pesama sa crveno belog Severa i bez pare i dinara,  ne meta ništa i  sve pobeđuju!

Večeras je u brazilskoj atmosferi bubnjeva, plastičnih truba i trubica, pa čak i vuvuzela. i neizbežnih pištaljki, te vrelih dlanova, i podrške  iz više stotina navijačkih grla   odigran je derbi: RB - Pažarevac 5:2 (0:1). 

Valjda impresionrani brojnom posetom, na tribinama hale sportova 15.septembar bilo je duplo više fudbalskog naroda nego prošle subote na bruci nad brukama na Krušiku, RB-ovci su kiksinuli u prvih 20 minuta, ali su nastaku valjda i zbog podrške navijača  vaskrsnuli i petardirali Požarevljane.

1rb mf pz 4

Možda je narodni poslanik Đorđe Milićević(SPS) u poluvremenu podsetio saigrače  da ne igraju veliki  fudbal,  i da ne smeju da se ugledaju na  FK BK 2014. Ako   zapitao da li će sutra na ulici smeti bilo koga da pogledaju u oči, jasno je  odakle preokret.  

1rb7

Uglavnom RB je je proradio i zasluženo trijumfovao  drugi put u sezoni u derbiju sa Požarevljanima.

1rb10

RB je od večeras  u suficitu šest bodova u odnosu na Požarevljane. Ivanjičanima sad  beži 4 boda. Do  kraja je preostalo još pet kola. Među poznatim fudbalskim licima iz prošlog veka izdvojićemo jedno ime, Gojka Arsića, sada u ulozi komesara za bezbednost. Gospodin Arsić je u vreme povratka Stare dame na fudbasku mapu Jugoslavije, a  naprasno preminule 2014. godine bio jedan od najvećih sponzora kluba. Evo ga  posle više od dve   decenije na svoju u radost svih koji ga poznaju i poštuju ponovo u svetu fudbala! 

Valja podsetiti, da čak  ni  10-15 miliona, plus dodatna  martovska  "infuzija"  od 1,5 milion dinara da se plati porez državi za 2016,  ne pokreću posrnuli  FK BK 2014. Za nedelju dana su  izgubljena 4  boda od šest mogućih na startu prolećne sezone u Trećoj ligi Zapad. Ne  bude li čuda u Loznici još jedna u nizu potrošačkih sezona biće već u martu štiklirana kao promašena, i od Prve lige neće biti ništa !

Ta utehu  zonaš Divci polako preuzimja primat  na Krušiku. Pošto se na sreću privremeni opštinski fudbalski sudija ne pita ništa oko korišćenja terena na Krušiku, i u Parku Pećina jasno je odakle Divčanima poklon da igraju i da pobeđuju na stadionu kod Novog hrama.

Valja takođe podsetiti  da stadion u parku Pećina nikako ne može biti vlasništvo nekoga ko ne postoji, u ovom slučaju FK Budućnost voljom privremnog fudbalskog sudije i bratije ugašenog jula 2014. godine.

Stadion u parku  Pećina vlasništvo je  grada Valjeva, a  servisira ga UFK Valis i sa njim niko iz FK BK 2014 nema dodirnih tačaka, i uzalud ga svojataju.

Ono što valja na kraju zakljuiti  je da se sa  miliončetom može do  Prve lige, futsal i fudbal dođe mu na isto, s tim što "čarolija" na parketu  traje znatno  duže. U futsalu nema krađe vremena, a u velikom fudbalu važi pravilo:  ukradi  fudbalskom narodu ne minut, ne sat, ne mesec, ne godinu, već deceniji ipo,   opstaješ, po sitemu što gore to bolje!  

 

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

back to top
Info for bonus Review bet365 here.

VESTI

Pratite nas